141

Re: Kelionių gidas - vienišiui

Konstantinas parašė:

o niekas cia ir nepasimauna) as jau sios temos pradzioje viska suvokiau kai uzdaviau klausima ar pati pasiruosusi panesti kuprine viskas pasidare aisku. na bet jei kasnors apsiims jai organizuoti kelione man negaila. dar atkreipiau demesi kad mergina visiskai nesiima pati jokiu organizaciniu veiksmu neuzsiima marsrutu planavimu nera sugalvojusi jokiu marsruto detaliu ji tik laukia kol kasnors jai viska organizuos ir paims ja kartu

Visai tiksliai pastebėta. Jai matyt kolkas niekas nieko konkretaus nepasiūlė...

142

Lina parašė:

Monake jau esu buvus smile, tai tikrai labai turtingų vyrų kraštas ir beje lb gražus smile

Jei kalbi apie krašta galiu sutikti su tavim bet jis gražus tik tiek kiek žmogaus sudarkytas.Kaip ir tie vyrai gražus ju tik fasadas gražus viduje tuščia.

143

Lina parašė:

Na dar kolkas ne smile teks vienai keliauti

kodėl vienai? o su manim butų įdomu tinka su ratukais.

144

Maršrutas, Antalieptė - Užpaliai - Svėdasai - Naujieji Elmininkai - Anykščiai - Troškūnai - Raguvėle - Miežiškiai - Velžys - Staniūnai - Dembava, Panevėžys - Molainiai - Upytė - Krekenava - Surviliškis - Berželė - Kėdainiai yra ir kitų variantų

145

Arturas parašė:

Maršrutas, Antalieptė - Užpaliai - Svėdasai - Naujieji Elmininkai - Anykščiai - Troškūnai - Raguvėle - Miežiškiai - Velžys - Staniūnai - Dembava, Panevėžys - Molainiai - Upytė - Krekenava - Surviliškis - Berželė - Kėdainiai yra ir kitų variantų

cia peskom ar dviraciais? o iki Antalieptes kaip dasigauti o gal ten gyveni? as tai siulyciau pakeisti marsruta labiau pakeliauti po Zarasu rajono ezerus paskui per Labanoro giria link Moletu ir nuo ten link Kedainiu

146

Lina parašė:
Konstantinas parašė:
Lina parašė:

Na dar kolkas ne smile teks vienai keliauti

o tai kur keliausi?

Dar nzn turiu lygiai savaite sugalvoti

liko 5 dienos laikas greitai bega

147

Konstantinas parašė:
Arturas parašė:

cia peskom ar dviraciais? o iki Antalieptes kaip dasigauti o gal ten gyveni? as tai siulyciau pakeisti marsruta labiau pakeliauti po Zarasu rajono ezerus paskui per Labanoro giria link Moletu ir nuo ten link Kedainiu

dviračiu paprasta ten nusigauti gyvenu būnu.

148

Liko dvi dienos konkrečiam planui sudaryti. Domina pajūrys.

149 (redagavo Valdas 2015-07-02 10:01)

Įrodyk, kad po dviejų dienų atostogausi.

Juk reikia žinoti, kad visa šita tema nėra bereikalingas spalvotų burbulų pūtimas ir vaikymasis smile

150

aš šiandien varau prie jūros:::920

151

gal norėtum į šventaja

152

privaziuokit kas nors su masina nuveskit ja prie juros ir gerai ten pamylekit) juk mergina pati praso

153

Arturas parašė:

aš šiandien varau prie jūros:::920

dviraciu vaziuosi?)

154

Norėčiau kažkur link Nidos smile Konstantinai, tema juk ne apie meiles .. taip, kad nesupraskit klaidingai ir nedarykit blogų prielaidų nes bus skaudu.

155

Lina parašė:

Norėčiau kažkur link Nidos smile Konstantinai, tema juk ne apie meiles .. taip, kad nesupraskit klaidingai ir nedarykit blogų prielaidų nes bus skaudu.

jokiu meilių , na jei nori tai daryk

156

be dviračio šikart reiks remontuoti o paskui matysiu

157

o tai kam vezti mergina prie juros jei net meiles nebus?

158

Geras klausimas bet nevisada ir nevisi malonumai baigiasi sexu.

159

gedukas parašė:

Geras klausimas bet nevisada ir nevisi malonumai baigiasi sexu.

o gal as ne apie sexa o apie platoniska meile) juk tarp vyro ir moters gali buti ir tyrus jausmai o ne vien tik gyvuliskas seksas. o prie juros tinkama aplinka tiems jausmams atsirasti. dar isimylesiu ka as paskui veiksiu su tokia moterim

160

Pagavai matyt pervargęs esu todėl skystis smegenis pradėjo spausti.Nors iš kitos pusės aš ir apie tą patį tik savaip. ;-)