Aš tai paprasčiau į tai žiūriu. Pirmiausia pabrėžiu, kad nekalbu apie mokėjimą ar nemokėjimą - visko išmokstama. Taigi, mano požiūris toks: jeigu tu nesugebi išmokt rašyt lietuviška abėcėlę, čia yra tavo problemos ir, nori tu to, ar nenori - mano akyse gauni atitinkamą etiketę šitoj srity. Ir man visai neįdomu pasiteisinimai, kad nepripratęs, "šveplai" rašyt greičiau ir patogiau, čia neformali aplinka, ne oficialus laiškas ar dar kas. Čia tėra pasiteisinimai nesistengti ir nesimokyti. Nesugebi rašyti - tavo bėdos.
Niekas negimė mokėdamas rašyti taip, kaip pridera. Aš ir pats anksčiau nenaudojau lietuviškų raidžių, netgi vietoj visokių Č ir Š naudojau ne C ar S, o CH ir SH, kadangi panašiai skamba angliškai toks raidžių junginys. Tereikėjo truputį noro ir labai greitai pripratau rašyti su lietuviška abėcėle.
Aišku, kad nebūtų bambėjimo, galiu pridurti, kad aš nieko neturiu prieš tuos, kurie rašo vienaip ar kitaip, tiesiog, kas liečia rašybą, mintyse susidarau atitinkamą nuomonę apie tuos žmones, tačiau ją pasilaikau sau.