Sveiki,
Nepatingėjau ir viską perskaičiau nuo A iki Z...
Dabar turiu klausimą, ir norėčiau atsakymo iš gyvenimo mačiusių žmonių.
Aš poroje nuo mokyklos, niekada nebuvau neištikimas, taip pat manau ir ji. Bet prabėgus beveik 10 metų viskas sugriuvo. Santuokoje mes 3 metai, yra mažylis.
Problema kaip ir pas visus:baigėsi aistra, nėra mylėjimosi, bendrų interesų taip pat... Na yra, bet jie labai menki, kada galėtų įtakoti stipriai gyvenimą.
Ji labai pakrypo į asmeninį tobulėjimą, dvasingumą, sveiką gyvenseną (absoliuti žaliavalgystė), atitolom, nebėra apie ką pasikalbėti neveliant aukštesnių jėgų į žemiškus reikalus ir t.t. Aš bandžiau tapti žaliavalgiu ir domėtis taip pat tuo tobulėjimu, bet nepajėgiau... Atsistačiau, arba pagal ja nukritau žemyn dvasiniam lygmeny..
Bet nesuprantu vieno dalyko, niekaip.... Mes niekada, NIEKADA.. nesipykome ir nesipykstame, kaip brolis ir sesuo. Gyvename jau atskirai, sūnumi rūpinamės bendrai, bet gyventi kartu sudėtinga dėl tokio požiūrio skirtumo į visą mus supantį pasaulį. Kodėl tada man taip skauda? Kodėl negaliu paleisti, prisiminimai gražūs taško į šipulius, bet suprantu, kad kai nuvažiuoju pas ja su vaiku, laimingas taip pat negaliu būti ir jai kaip ir nepatogu... Tiesiog atitrūkom per toli. Matau aplinkuje daug gražių ir protingų merginų, man tikrai dėmesio netrūksta. Galėčiau eiti "na ura" į visas puses, bet nenoriu, negaliu!!! Visada visas problemas išsprendžiam buityje dar joms neatsiradus. Taip jau išauklėtas viskas ant stalo, patinka ar nepatinka....
Tai va atskirai nuo Gegužės, bet ir su ja negaliu būti ir be jos.. Kas per nesąmonė??? Esu apsišvietęs, kultūringas žmogus, gerbiantis ne tik žmogų bet apskritai gamtą, bet su savimi šitos problemos išspręsti negaliu. Va labai įdomu ar tiesiog reikia laiko, ar reikia laukti....
Nes popierių tvarkyti nesiryžtame.. ar yra teke kam nors taip?
Taip aš aistringas žmogus, norisi ir to mylėjimosi ir viso ko, bet... Nu kaip kryžius koks... Pažliumbi, pasikeiki dar kokių nesamonių, bet ir kaip besikalbėtume, o tai darome dažnai vaistų nėra-nematau...