Tema: Kaip sekasi susipažinti?
Kokie rezultatai ieškant čia?
Kiek pasimatymų, kokie jie, bei kas dėl to kaltas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nekokie.
sio pazinciu portalo rezultatai prasti. ikalbet susitikt dar reikia. ne visos nori, ne visos turi laiko. kai kurios ateina tik siaip kavos isgert, ar prasiblaskyt, gal is neturejimo ka veikt. nors gal ir normalu, tos kurios is tiesu iesko, tos greit ir susiranda. geresni ar blogesni, bet jau turi o kitos kaip buvo pries pora metu, tai tos pacios ir lieka.. praktiskai dauguma pastoviu ieskokiu pazistu bent is foto ir kameru nors ir as pats ilgai uzsibuvau..
per 10 metu pazintyse 10 pasimatymu is ju 3 baigesi lovoje ir du baigesi ilgalaikiais santykiais
is ju 3 pasimatymai buvo uzsienyje
Nu tu eržilas, visas savo damas kaip kokias kortas ant stalo patiesei..
bet kaip vienas taip vienas...
Tiek metu jau ir vis dar vienas. Ir su tokia patirtimi zmogus
Tiek metu jau ir vis dar vienas. Ir su tokia patirtimi zmogus
kas jums su tuo vienas tai gal siuo metu vienas, greitu laiku vel ne vienas bus
RS parašė:Tiek metu jau ir vis dar vienas. Ir su tokia patirtimi zmogus
kas jums su tuo vienas tai gal siuo metu vienas, greitu laiku vel ne vienas bus
Geras zodis GAL..........
Du sykius buvau susitikus su vaikinais is iekoko, abu buvo nekokie. Gerai, kad nesu tokia jau kuriai graziai pakalba ir susileidi
Gerai, kad nesu tokia jau kuriai graziai pakalba ir susileidi
eik eik
Gerai, kad nesu tokia jau kuriai graziai pakalba ir susileidi
eik eik
kur?
Darius parašė:Gerai, kad nesu tokia jau kuriai graziai pakalba ir susileidi
eik eik
kur?
taip parasiau ir susimasciau apie realia reiksme. Na sitas yra vartojamas kaip pvz. "ar rimtai" arba "nejaugi" arba "eik jau, meluoji", bet gal ne visur
Kristina parašė:Darius parašė:eik eik
kur?
taip parasiau ir susimasciau apie realia reiksme. Na sitas yra vartojamas kaip pvz. "ar rimtai" arba "nejaugi" arba "eik jau, meluoji", bet gal ne visur
Kaip miela, kad man paaiskinai, nes as tikrai nezinojau Zinojau, tiesiog norejau pamatyt, ka atsakysi ir klausima "kur?", bet tu pasimetei ir neatsakei
Darius parašė:Kristina parašė:kur?
Kaip miela, kad man paaiskinai, nes as tikrai nezinojau Zinojau, tiesiog norejau pamatyt, ka atsakysi ir klausima "kur?", bet tu pasimetei ir neatsakei
as ne nesistengiau atsakyt, nes man mintis buvo vien ar tu supratai fraze
Kristina parašė:Darius parašė:taip parasiau ir susimasciau apie realia reiksme. Na sitas yra vartojamas kaip pvz. "ar rimtai" arba "nejaugi" arba "eik jau, meluoji", bet gal ne visur
as ne nesistengiau atsakyt, nes man mintis buvo vien ar tu supratai fraze
Supratau
8
Valdas parašė:Kokie rezultatai ieškant čia?
per 10 metu pazintyse 10 pasimatymu is ju 3 baigesi lovoje ir du baigesi ilgalaikiais santykiais
is ju 3 pasimatymai buvo uzsienyje
Taip, taip, pagirtina, bet toks offtopic klausimėlis - 3+2+3 yra 8, kur dingo dar du pasimatymai?
8
Konstantinas parašė:Valdas parašė:Kokie rezultatai ieškant čia?
is ju 3 pasimatymai buvo uzsienyjeTaip, taip, pagirtina, bet toks offtopic klausimėlis - 3+2+3 yra 8, kur dingo dar du pasimatymai?
viskas logiska ant matematiniu veiksmu manes neprigausi. pagal lovos reikalus: 3 baigesi lovoje ir 7 ne lovoje; pagal santykiu rimtuma: 2 baigesi rimtais santykias ir 8 nieko rimto; pagal geografine padeti: 3 uzsienyje ir 7 pasiamtymai Lietuvoje. va dabar viskas suklasifikuota
ir as manau kad tai yra labai mazai 1 pasimatymas per metus tai tragiskai mazai
nekokie.
o kokiu pasimatymu noretum?) kaip pati isivaizduoji pasimatyma?
kaltas pats gyvenimas ir likimas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?