Re: Kai reikia paguodos kur jos gaunate?
..bet bijai atrodyti silpnas...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai reikia paguodos kur jos gaunate?
..bet bijai atrodyti silpnas...
Prieko cia baime? As galvoju kad vyrui netinka rodyti savo tokius jausmus ir verkslenti..Kazkokioj knygoj skaiciau kad kuo daugiau rodysi savo jausmus tuo daugiau turesi problemu..Tuo lengviau tave bus galima pazeisti gyvenime..
as pati viesai rodyti savo asaras esu pries nes tada esu pazeidziama...ir suprantu vaikinus kurie nerodo savo asaru...juk nebutinai zmogus skausma turi isreiksti per asaras...juk buna kai sirdi skaudu ...o isoreje kvailiojam kad tas skausmas butu kaip nuslopintas
Prieko cia baime? As galvoju kad vyrui netinka rodyti savo tokius jausmus ir verkslenti..Kazkokioj knygoj skaiciau kad kuo daugiau rodysi savo jausmus tuo daugiau turesi problemu..Tuo lengviau tave bus galima pazeisti gyvenime..
nesakau, kad kiekvienam ir nuolat verkslenti ant peties, bet tai nepriklauso ar tu vyras, ar moteris.
turek zmogu, su kuoriuo nebijosi buti tokiu koks esi.ar tu silpnas, ar ne.
Nusisneki Vaida tu kazka..nesuprantu..:D
As ir esu tox kox esu..
paguodos galima gauti tik is mylimo zmogaus, o kitiems nemylintiems prasome kreiptis i korana ( arba badhvan gita arba .. ) meile yra dvieju dalykas ir visada .. visada tasiranda zmogus kuris myli kita zmogu, ir tai yra teisybe ir paguoda
Kia sako turi draugas padet. bet ka zinau, uzkraut draugui ant peciu beda nesamone.
Kia sako turi draugas padet. bet ka zinau, uzkraut draugui ant peciu beda nesamone.
man ir kaskaip draugams pasakot kas man bet kai jau nesusilaikau pasakau jiem...
Asaros tai tik vienas is budu pasalinti viduje susikaupusi pykti, neapykanta, liudesi. Asaromis zmones islieja savo neigiamas emocijas. Viska kaupti savyje ir atseit naikinti galbut irgi isheitis bet neabejotinai ateis momentas kai ir tas zmogus "sprogs"... ir ishlies viska ka galvoja... nes neishlietos neigiamos emocijos ardo organizma. Rodyti savo asaras viesai daugumai yra nepriimtina ir tai visiskai suprantama nes visuomenej nusistovejo poziuris kad asaros tai silpnumo pozymis. Galbut tai ir tiesa..
Patariu pasiskaityti S.Lazarevo knygas"Karmos diagnostika".As pati radau ten daug ka tokio,kas pakeite mano poziuri i daugeli dalyku,kurie mus kankina ir nesvarbu mano amzius.Ir suaugusiam reikia patarimu,uzuojautos.Negalvokite,kad suaugusiam lengva spresti problemas.
As truriu gera drauga i kuri ir kreipiuosi kai reikia paguodos,patarimo ar peties ant kurio geleciau paverkti...
is geriausios drauges,mamos ar brolio..:) jie geriausiai mane supranta ir paguodzia:)
galetume ir sia tema mano uzdaryti sena tema kuria visi pamirse...aciukas
pritariu
galetume ir sia tema mano uzdaryti sena tema kuria visi pamirse...aciukas
joa geriau nauja tema tokiu paciu pavadinimu sukurkime
Evaldai bent jau is mano temos nebesijuoki nu kur jus moderatoriai negalit uzrakinti sena nugaisia tema?
nesijuokiu visai normali cia ta tema... o jei juoko ir yra tai tik tame kad pacioj pradzioj sukurei tema pries kelis metus, o dabar... ir dar ji gyvuoja... reiskias liux tema jei netrina..
nu kur jau zinai ji kaip kokia mumija paslepta...o niekas nemate o kai prasau net netrina...
o gal zinai ka.... tarkim kai ten tas mumijas atrado tai kiek daug demesio buvo skirta tai ir dabar cia panasiai... kol zinais tas toks jaudulys mimija pamacius praeis tai... reikias siek tiek laiko
Tai pradedam kurt bele kokias temas ir prašyt trint? Jei sukūrei - vadinasi aktualu. Jei nebeaktualu - leisk reikštis kitiems. Ar tau ši tema trukdo? Or what? Yra ir tegu būna, gal dar ką sudomins.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai reikia paguodos kur jos gaunate?