Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 125

- Ausra
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Kaip sekasi susipažinti?
Sergio parašė:Pastebiat? Vien vyrai raso... Viena antra panele paraso. Zinot kodel? Nes tom panom kitom, net neridomu nei forumo temos, nei karstos zinutes, jos iesko kaiko kito visai. Ne- ne butinai sex. Jos iesko apsirupinusiu grazuoliu, kad galetu chaliavnai gyvent salia normaliu vyru 
Visai nesutinku.apsirupinus pilnai ir save islaikau,ir va sunku ras tikra vyra, kuris negalvotu,kad cia visos sedi del finansiniu sumetimu,kas dirba turi viska mielasis,

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Ausra parašė:Visai nesutinku.apsirupinus pilnai ir save islaikau,ir va sunku ras tikra vyra, kuris negalvotu,kad cia visos sedi del finansiniu sumetimu,kas dirba turi viska mielasis,
jeigu ieskai tikro vyro atsakyk i du klausimus: 1) kas yra tikras vyras? 2) ar pati esi tikroji moteris?

- VVytautass
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Prasti popieriai, panos isgastintos veiloku visokiu, jau paranoiskai... Uzuojauta ir suprantama. Nesijaudinkit, panos, dar yra normaliu

- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nelabai sekas ir mažai vilties kad pasiseks

- ElasBandis
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Kol dar žemes nebyra ant grabo,tol vilties ziburelis yra 

- Raudonplaukė
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Žmonės gerieji, juk viskas labai paprasta: kaip bendrauji, tą ir turi. Esu čia tris mėnesius. Atsirado draugų pagal pomėgius, bendravimo kokybę ir tai puiku. Buvo momentas, kai norėjau ištrinti anketą, nes situacija apgailėtina! Kodėl dauguma ir vyrų, ir moterų tik tyčiojasi vieni iš kitų ir ieško būdų, kaip kuo bjauriau įgelti...jau nebešneku apie nacionalistinės nesantaikos kurstymą... Bet pakako vieno padoraus žmogaus ir viltis atsirado:) yra visokių... Kiekvienas ras pagal save, jei ieškos ir stengsis sudominti, o ne baidys atgrasiais komentarais... Man atrodo, ieškokam metas suaugti;)

- arunas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
bet cia ir piktu zauriu zmoniu yra kisasi i pokalbius prisneka nesamoniu ir isigasta pasnekovas

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
arunas parašė:bet cia ir piktu zauriu zmoniu yra kisasi i pokalbius prisneka nesamoniu ir isigasta pasnekovas
tai pasnekovai tokie issigande kad taip visko bijo?

- Jurgita
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Man dauguma siūlo pažintis sex tikslu. Dauguma 25-30 metų. Ar ir Jums taip? Gal mano anketa kokia nepadori 
90 Atsakymas nuo dalija 2015-08-13 20:57 (redagavo dalija 2015-08-13 20:58)

- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Ne anketos padorume yra problema...o vyru poreikyje pasiulyti,tai ka gali tuo metu. Ka tik parase jaunuolis 26 metu su panasiu pasiulymu. Gal juos reiktu viesinti
)

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
dalija parašė:Ne anketos padorume yra problema...o vyru poreikyje pasiulyti,tai ka gali tuo metu. Ka tik parase jaunuolis 26 metu su panasiu pasiulymu. Gal juos reiktu viesinti
)
o man parase istekejusi moteris norinti del manes mesti vyra) gal tokias irgi reikia viesinti?

- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:dalija parašė:Ne anketos padorume yra problema...o vyru poreikyje pasiulyti,tai ka gali tuo metu. Ka tik parase jaunuolis 26 metu su panasiu pasiulymu. Gal juos reiktu viesinti
)
o man parase istekejusi moteris norinti del manes mesti vyra) gal tokias irgi reikia viesinti?
Ireminti reikia foto ir pakabinti virs lovos

- Jurgita
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Nu suprantu, kad vienas kitas jaunuolis siūlytųsi. Bet čia masinis reiškinys. Nagi vyrai, išduokite, kodėl 25 metų vyras rašo 42 metų moteriai ir įkyriai siūlosi į svečius?
Jei vien dėl sekso, tai negi neranda savo amžiaus panelių? Negaliu patikėt...

- Kristina
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Jurgita parašė:Man dauguma siūlo pažintis sex tikslu. Dauguma 25-30 metų. Ar ir Jums taip? Gal mano anketa kokia nepadori 
Čia yra šio portalo kasdienybė 

- ElasBandis
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Jurgita parašė:Nu suprantu, kad vienas kitas jaunuolis siūlytųsi. Bet čia masinis reiškinys. Nagi vyrai, išduokite, kodėl 25 metų vyras rašo 42 metų moteriai ir įkyriai siūlosi į svečius?
Laisva Lietuva ,dabar niekas jau nebe šokiruoja ,užtenka žinias paziureti
Nesuk sau galvos kas ko ieško,nori ir ramiau miegosi
Vieni jaunesniu,vyresniu ir ju reikalas abieju barikadu pusiu
96 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2015-08-14 18:15

- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jurgita parašė:Nu suprantu, kad vienas kitas jaunuolis siūlytųsi. Bet čia masinis reiškinys. Nagi vyrai, išduokite, kodėl 25 metų vyras rašo 42 metų moteriai ir įkyriai siūlosi į svečius?
sekasi tau.. man daugumoj raso bent 10 metu vyresnes ir galvoja, kad tai normalu. idomu, kiek metu sulaukusios pakeicia nuomone?

- ally lorel
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Antanas Patamsis parašė:Jurgita parašė:Nu suprantu, kad vienas kitas jaunuolis siūlytųsi. Bet čia masinis reiškinys. Nagi vyrai, išduokite, kodėl 25 metų vyras rašo 42 metų moteriai ir įkyriai siūlosi į svečius?
sekasi tau.. man daugumoj raso bent 10 metu vyresnes ir galvoja, kad tai normalu. idomu, kiek metu sulaukusios pakeicia nuomone?
iesko tikros moters tiesiog. Siais laikais pilna 25-30m malalietku, kurios po moters kauke tik..

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
iesko moters su sekso patirtimi) jaunos nieko lovoje nemoka ir bendravime neidomios) galetum ir pasidalinti patirtimi su jaunimu

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
OLA parašė:Konstantinas parašė:dalija parašė:Ne anketos padorume yra problema...o vyru poreikyje pasiulyti,tai ka gali tuo metu. Ka tik parase jaunuolis 26 metu su panasiu pasiulymu. Gal juos reiktu viesinti
)
Ireminti reikia foto ir pakabinti virs lovos
nea mano moters idealas yra tik OLA va tavo foto tikrai ireminciau

- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:dalija parašė:Ne anketos padorume yra problema...o vyru poreikyje pasiulyti,tai ka gali tuo metu. Ka tik parase jaunuolis 26 metu su panasiu pasiulymu. Gal juos reiktu viesinti
)
cia rimtai ?:)
viesint, aisku 
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 125
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.