Tema: Liberalumas, tai ne tik politinis terminas
Sveiki. Galbūt tokia neįprasta tema, kuri, esu tikras sukels nemažai ginčų. Tai yra liberalumas, liberalus požiūris į gyvenimą.
Prieš mažiau nei 2 metus netikėtai susidomėjau šia tema. Iki tol politika ir visa kas susiję su ja, nenorėjau nei girdėti, tačiau paklausęs vieno žmogaus vedamos laidos, labai užsikabinau. Tai labai smarkiai įtakojo mano požiūrį, ne tik į ekonomiką, politiką, bet apskritai į gyvenimą. Kadangi gyvenu pagal tai, kuo tikiu ir tai kuo tikiu, nėra tiesiog gražūs žodžiai ir pasakos prie stalo, tad nusprendžiau pamėginti šį tą. Supažindinti žmones su liberaliu požiūriu. Iš esmės jei tiki laisve, kad kiti neimtų iš tavęs kas jiems nepriklauso ir nekenktų, netrukdytų tau gyventi kaip tu nori, bei pats nelendi į kitų gyvenimą, tada TU, veikiausiai esi liberalaus požiūrio. Tai gi, to pasekoje sukūriau svetainę-blog'ą:
Nuoroda pašalinta
Šis blog'as turi 2 tikslus. Prisidėti prie vienos laidos augimo, bei pateikti įvairias temas iš kasdienio gyvenimo per liberalaus požiūrio prizmę. Turbūt reikia paminėti, kad man niekas už tai nemoka ir iš to neturiu jokios naudos, tačiau kaip ir minėjau, gyvenu pagal tai kuo tikiu.
Nesu tikras kokio amžiaus žmones tai gali sudominti, tačiau esu tikras, kad kuo jaunesni žmonės supras šias idėjas, tuo jiems lengviau seksis siekti tikslų.