1

Tema: kodėl taip yra? :)

vaa, paaiškinkit man nesusipratėliui, kodėl taip yra? kai moteriai merginai stengiuosi būti mielas, geras, draugiškas, dėmesingas jos tiesiog tai ingoruoja, dėmsio nulis... bet tai esu menkysta, nieškas, elgiuosi debiliškai, jas žeminu, peikiu, baru, įžeidžiu, jos rodo dėmesį ir būna, kad visai susibendraujam... kas po velnių su jomis negerai? smile aš suprantu, jog moterims blogiukai patinka... tai kurių velnių tiek daug skyrybų? ar joms reikia dar piktesnių, dar žiauresnių, dar labiau blogesnių? smile tam kam tada meluoti, kad ale ieško draugiško ar mielo, kai ištikrųjų, jos kaifą gaudo, kai jas žemina ir niekina.... ****.... pasaulis kraustosi iš proto smile

2

Re: kodėl taip yra? :)

taigi... gal su Jūsų pagalba susivoksiu smile tad drąsiai reikškit mintis ir nuomones smile

3

gal but moterys tame tavo elgesyje mato tiesa nes kai giri ir sakai komplimentus jos tiesiog nelaiko tai tiesa tiesiog supranta tai kaip ale padlaiziavima po kurio seks tikrieji keslai

4

siolaikinems mergynom reikia ne komplementus zarstit,tai be prasmiska, o nusifotkint prie kokios villos maldibose su kokiu leksusu ir je patis tau komplimentus rasys:) problema ta,kad jos ziuri pavirsutiniskai ,kaip kokia kniga permeta akim bet neskaito,ir toliau sau eina princu su auksineis sarvais ieskot,pamyrse posaki  ;kad ne visas auksas blizga .reik viersniu ieskotis ,jos suprotingesnes ,biski pamete jos gyvenimas,o tos pacankos tai dar laksto,patcios nezino ko nori:D

5

Pradžiai tai bent rašyt išmok, Ghost, tada galėsi apie vilas ir lexusus svajoti.

6

Na is prigimties merginos mazochistes o bernai sadistai tai manau tuo ir galima paaiskinti toki ju elgesio modeli big_smile juk priesingybes traukia big_smile

7

tik, bėda, tame, jog man pačiam nepatinka toks mano elgesys su jomis hmm aš labiau už pozityvų elgesį... bet jei būsiu savimi... tai... taip ir nevyks čia bendravimas ;DD

8 (redagavo mp 2015-09-05 22:50)

Joks cia siu laiku fenomenas, jas visad is prigimties trauke blogieciai, nes toks joms nenuobodus ir vyriskas. Per daug demesio, per anksti - nepatrauklu, gali isvis ju akyse pasirodyt kaip koks menkysta. Taktiskas gerietis patrauktu, manau, tik tikra moteri.

9

Labai kruti ir savim pasitikintys nieko nepesa nes jie tik daug kalba o veiksmo nulis mp kazkiek teisus bet visos moterys iesko to vieninteio ir nepakartojamo ir mazai pasitiki zodziais

10 (redagavo dalija 2015-09-06 08:08)

Nustebink moteri savo darbais ir greit suprasi ar ji tave ivertino ar nuvertino. Ir nereiks vargti mastant ,kaip su ja kalbeti. O zodziai yra beverciai ir tik oro virpinimas, tol kol nevirsta veiksmais.
Sakoma ,kad moterys myli ausimis. Tai kelio pradzia i moters sirdi. Jei tavo zodziai ir veiksmai nesiderins tuoj moters akyse virsi pazaduku.
Teisngai pastebeta,kad moteris renkasi patikima vyra ilgalaikiams santykiams,o pasilinksminimui uztenka ir pazaduko. Tai linkiu kantrybes ir pozityvumo.

11 (redagavo Birute 2015-09-06 09:07)

hmmm, neįsivaizduoju kodėl, gal suveikia koks nors pasąmoninis noras auklėti arba paprasčiausias smalsumas, - nagi nagi, pažiūrėsime koks iš tiesų tas taip chamiškai nesielgiantis vyrukas  smile
O šiaip pilna psichologų komentarų kodėl taip nutinka. Patraukia kitoniškumas, galų gale drąsa elgtis kitaip, nei įprasta visuomenėje. O va kad su tuo kitoniškumu kartais gyventi nebus įmanoma, juk nepagalvojama. Neužtenka patirties ir proto suprasti koks iš tiesų žmogus.

12

Po to pasekmes tokios - vienisa mama. Juk tiek daug vienisu mamu, kurios nepasimoko is savo klaidu ir toliau vaidina nezinia ka. Taip ir toliau, prasidekit su chamais, museikom, grubiais kietuoliais, po to neverkit, kad jus skriaudzia, musa, kad jums meluoja ir jus galu gale meta smile

13

Ponaitisss, čia kam skirta tirada apie vienišas mamas? jei teisingai supratau, pats nesi tas grubus kietuolis, mušeika, ir gyvenime nesi nei kart pamelavę, ar ne?

14

Tema ne apie mane. O ir praeitimi negyvenu. Ka? Skaudzia tiesa parasiau?

15

Ačiū už nuomones ir diskusijas smile

16

Ponaitissss parašė:

Keista bet atrodo kad tau ta tema yra skaudžiausia. Be to ir suaugti kaip ir laikas būtų kiek galima žliumbti kaip mažvaikiui.

17

Diva parašė:

gal but moterys tame tavo elgesyje mato tiesa nes kai giri ir sakai komplimentus jos tiesiog nelaiko tai tiesa tiesiog supranta tai kaip ale padlaiziavima po kurio seks tikrieji keslai

Norėjau tą patį sakyti. Merginos pripranta prie komplimentų, nes juos juk visada naudoja mergišiai. Gal taip bando apsisaugoti nuo makaronų kabintojų. Nesistenk būti per daug geras, būk savim.

18

gedukas parašė:
Ponaitissss parašė:

Keista bet atrodo kad tau ta tema yra skaudžiausia. Be to ir suaugti kaip ir laikas būtų kiek galima žliumbti kaip mažvaikiui.

Kiek kartu galiu kartoti, necituok mane, nediskutuok su manim? Nuotrauka ikelti iki siol neismokai keistuoli.

19

Todel, kad vyrai is Marso, o moterys is Veneros.

20

Jūsų Košmaras parašė:

vaa, paaiškinkit man nesusipratėliui, kodėl taip yra? kai moteriai merginai stengiuosi būti mielas, geras, draugiškas, dėmesingas jos tiesiog tai ingoruoja, dėmsio nulis... bet tai esu menkysta, nieškas, elgiuosi debiliškai, jas žeminu, peikiu, baru, įžeidžiu, jos rodo dėmesį ir būna, kad visai susibendraujam... kas po velnių su jomis negerai? smile aš suprantu, jog moterims blogiukai patinka... tai kurių velnių tiek daug skyrybų? ar joms reikia dar piktesnių, dar žiauresnių, dar labiau blogesnių? smile tam kam tada meluoti, kad ale ieško draugiško ar mielo, kai ištikrųjų, jos kaifą gaudo, kai jas žemina ir niekina.... ****.... pasaulis kraustosi iš proto smile