41

Re: kodėl taip yra? :)

jei jau pradejot :::036varykit i italija jei zmona mirsta gauni jos pensija , varykit cia zenykites uz 90metes paliks jos jums butus uz 300000euru  ir jos pensija uz pragyventa kartu laika ,po mirties ji jums pagal istatima priklauso :::036
--
--siaip itales nepavyduliauja kad meiluzes jas pavaduoja kai varo jaunus erzilus jodineti :::b02

42

nebandei šliaužioti keliais paskui patinkančią merginą ? :::037
Padėtų tikrai. Nereiktų tada keiksmų ir kitokių nedorų žodžių, kad atkreipti į save dėmesį. :::b32.

43

jei ir klaupsiuos prieš kokį nors žmogų, tai tik prieš savo vaiką, kad užrišti batraiščius... jokia moteris neverta to, kad šliaužiočiau paskui ją smile

44

ko verta moteris šiais laikais ? :::041. Turbūt nieko.....

45

Jūsų Košmaras parašė:

jei ir klaupsiuos prieš kokį nors žmogų, tai tik prieš savo vaiką, kad užrišti batraiščius... jokia moteris neverta to, kad šliaužiočiau paskui ją smile

Su tokiu poziuriu i moteri ir neatsiras tas vaikas,pries kuri klaupsiesi ant keliu ,kad uzristi batraisti.
Vyro gyvenimo prasme tokia moteris,kurios deka noresis net ir kryzium atsigulti.

46

Dalija... vat jeigu atsirastų tokia prieš kurią keliai savaime linktų, kada norėtųsi pačiam kryžimi atsigulti... tada galbūt... bet aš jau seniai praradęs viltį, kad tokia moteris egzistuoja smile tad bėda ne manyje... aš nekaltas kad tokios moters teisiog nėra smile

47

meiles neismaldausi, klupeti nereikia, bet sakykime jai nusileisti kartais butina...

48

kai šliaužiosi, prisimink tai.

Jūsų Košmaras parašė:

49

Jūsų Košmaras parašė:

tik, bėda, tame, jog man pačiam nepatinka toks mano elgesys su jomis hmm aš labiau už pozityvų elgesį... bet jei būsiu savimi... tai... taip ir nevyks čia bendravimas ;DD

kaip elgiesi, tokias ir trauki prie savęs. Jei patinka vištos,kurioms reikia nuolat sakyti,kokios jos vištos , sveikinu - turėsi vištą.

50

Klauptis pries jas? O pacios klauptumetes pries savo mylimaji? Ar ego neleidzia?

51

Ponaitissss parašė:

Klauptis pries jas? O pacios klauptumetes pries savo mylimaji? Ar ego neleidzia?

O ko tu cia pergyveni, jai reiktu i atsiklauptu, jai vyras pasitaikytu to vertas ir jai jis reikalui esant irgi zemintusi, o del tokiu kaip temos autorius-slamsto neverta:::001.

52

OLA, kodel nemiegi? Jau velyvas vakaras.

53

O kas tau darbo?

54

OLA, o man nereikia, kad prieš mane lankstytųsi smile tad prašovei su savo įžeidinėjimais... nepyk , moterie, dėjau skersą ant tavo nuomonės smile na, o visi kiti, komentuokite ir dalinkiės mintimis smile

55

jeigu su ta moterim yra noras ryte kartu atsibusti, tada galima ir klauptis, ir gultis, po ja.. ant jos.. kame problema? va, jeigu vidury nakties reikia sokt per langa is trecio auksto, po to lipti per apledejusius balkonus namo, tada dar pora stikliniu snapso susiverst, su viltim greiciau pamirst buvusios nakties nuotykius (vistiek linksma jaunyste prisimint smile ) tada prasideda visokie ''ego'' ir kitokios psichologu sugalvotos kvailystes

56

OLA, aš tau pagarbus niekada nebūsiu, nes tu nė trupinėlio tos pagarbos iš mano pusės nesi verta... galėčiau ir spjauti į tavo naglą snukį smile ir dabar galite mane kritikuoti... koks aš niekšas, toks ir anoks... dzin man... bet ko ko, o lankstytis, prieš tokią bobą, kaip OLA, tai čia savęs negerbimas... ji ir mirs vieniša, niekaip nereikalinga tarp tūzino kačių... nes ji ne moteris, o kažkokia suknista ragana, kuri pastoviai mane sekioja ir bando kuo skaudžiau įžnybti... ir dar po to stebitės... kaip vyrai gali būti tokie žiaurūs niekšai... ??už ką moteris gerbti? už tai, kad papus ir varginą turi? ;DD šudą.... taip nebus... smile o tokia kaip OLA tai net ir dėmesio neverta smile nusivalyti kojas į tave ir toliau eiti smile

57

Nekreipkit jus demesio i ta OLA. Jinai pati su savim diskutuoja.

58

Jūsų Košmaras parašė:

OLA, aš tau pagarbus niekada nebūsiu, nes tu nė trupinėlio tos pagarbos iš mano pusės nesi verta... galėčiau ir spjauti į tavo naglą snukį smile ir dabar galite mane kritikuoti... koks aš niekšas, toks ir anoks... dzin man... bet ko ko, o lankstytis, prieš tokią bobą, kaip OLA, tai čia savęs negerbimas... ji ir mirs vieniša, niekaip nereikalinga tarp tūzino kačių... nes ji ne moteris, o kažkokia suknista ragana, kuri pastoviai mane sekioja ir bando kuo skaudžiau įžnybti... ir dar po to stebitės... kaip vyrai gali būti tokie žiaurūs niekšai... ??už ką moteris gerbti? už tai, kad papus ir varginą turi? ;DD šudą.... taip nebus... smile o tokia kaip OLA tai net ir dėmesio neverta smile nusivalyti kojas į tave ir toliau eiti smile

eik tu vaike miegot nejuokines zmoniu, vaiku metas jau seniai baigesi:::012

59

Kvailyste parasei, Koshmare. Kai tinkama moteris pries tave pasilenkia, dauguma ju padarytu kvailysciu kazkaip staiga pasimirsta.. Bek atsiprasyt OLOs, gal dar ne viskas prarasta smile

60

vaike sako ;D  jei neturi ką pasaktyti, tai patylėtum geriau smile kas tu išvis per žmogus, esi mano temoje, aš tave niekinu, žeminu, aš tavęs nemėgstu, aš jaučiu tau pagieža ir siekiu tave įžeisti, o ta vis tiek ateina, lyg jaustum pasitenkinimą... čia gal tavo fetišas? gal tave užveda kai tave žemina ir niekina? smile nes protingas žmogus jau seniai būtų iš čia išėjęs ir net negalvotų kažką atgal atrašinėti... bet tik ne tu... tu nuo to kaifą gaudai... kreipkis pas psichologus, durne smile))
Antanai... jums gal ir kvailsyte... bet sakau, tai ką galvoju, tiksliau rašau smile jos atsiprašyti? nematau reikalo smile kas ji tokia, kad turėčiau su gražiai bendrauti?? sakysit moteris?? nu gal ir moteris,,,, bet ant tiek susiknisus, kad net ir piršto pajudinti dėl jos neverta smile