61

Re: kodėl taip yra? :)

Antanas Patamsis parašė:

Kvailyste parasei, Koshmare. Kai tinkama moteris pries tave pasilenkia, dauguma ju padarytu kvailysciu kazkaip staiga pasimirsta.. Bek atsiprasyt OLOs, gal dar ne viskas prarasta smile

Niu tu i padlaizys:::035, bet as megstu tokius. O Koshmarui nera ko aiskint gyvenimisku tiesu pacukas dar nesubrendes ko noret, teisingiems sprendimas dar reikia subrest.:::001

62

Jūsų Košmaras parašė:

vaike sako ;D  jei neturi ką pasaktyti, tai patylėtum geriau smile kas tu išvis per žmogus, esi mano temoje, aš tave niekinu, žeminu, aš tavęs nemėgstu, aš jaučiu tau pagieža ir siekiu tave įžeisti, o ta vis tiek ateina, lyg jaustum pasitenkinimą... čia gal tavo fetišas? gal tave užveda kai tave žemina ir niekina? smile nes protingas žmogus jau seniai būtų iš čia išėjęs ir net negalvotų kažką atgal atrašinėti... bet tik ne tu... tu nuo to kaifą gaudai... kreipkis pas psichologus, durne smile))
Antanai... jums gal ir kvailsyte... bet sakau, tai ką galvoju, tiksliau rašau smile jos atsiprašyti? nematau reikalo smile kas ji tokia, kad turėčiau su gražiai bendrauti?? sakysit moteris?? nu gal ir moteris,,,, bet ant tiek susiknisus, kad net ir piršto pajudinti dėl jos neverta smile

Jetuz susireiksmines mazius, dar jam sakau ne rasau o sakau, koks jautrumas, niu sunyti painks as ziovauju is nuobodulio.

63

nebuk, OLA, tokia pikta, Kosmaras vienas is nedaugelio sitam saite, dar teikiantis vilciu, jis bent uzauges sitas gyvenimo tiesas sugebes suvirskint. Gaila tik, kad geria vienas, kaip vakar

64

Antanas Patamsis parašė:

nebuk, OLA, tokia pikta, Kosmaras vienas is nedaugelio sitam saite, dar teikiantis vilciu, jis bent uzauges sitas gyvenimo tiesas sugebes suvirskint. Gaila tik, kad geria vienas, kaip vakar

Na baik tik jis jau suaugias o supratimo 0 sveiku, bet jis cia nekaltas, tiesiog jo likimas toks, ko noret  is bienkarto kuris gyvenime neturejas vyrisko autoriteto, isikibias i motinos sijona vaikis iesko merginos kuri jam atstotu motina, taciau merginom reikia vyro o ne maziaus su sauskelnem, vot tas mazius i pyksta ant visos moteriskos gimines, kad jos negaili ir nepaguodzia ir nepariame vargdienio savo demesio bei pinigais:::001. Jau geriau apeit is tolo tokius ir vienatve primti kaip dievo dovana, nei su tokiu liurbiu gaist laika.:::045

65

matau, gerai ji pazysti smile tik man atrodo, visi cia susirenkam laika gaisti. o tarp cia gyvenanciu besmegeniu Kosmaras yra asmenybe. argi siuliau tau su juo gyventi? nepamenu. nebuvau ir as vakar visai blaivas smile

66 (redagavo OLA 2015-09-30 19:21)

Antanas Patamsis parašė:

matau, gerai ji pazysti smile tik man atrodo, visi cia susirenkam laika gaisti. o tarp cia gyvenanciu besmegeniu Kosmaras yra asmenybe. argi siuliau tau su juo gyventi? nepamenu. nebuvau ir as vakar visai blaivas smile

Na gal tau i asmenybe bet man eilinis liurbis, jo komentarai bei anksciau rasytos man asmeniskai i privata uzgaulaus pobudzio zinutes ispudzio nedaro, tiesiog apgailetinas, uzguitas zmolgysta kuris isivaizdina pasaulio bamba, taciau realybe jam primena, kad jai neturi 100000000000eur esi niekas o jis nabagas negali susitaikyti, tuo mane labi liksnima:::037

67

ta bjauri realybe ir man primena, kad neturiu 100000000000 eur , bet nabagas del to nesijauciu. Tu turbut ne i ta foruma pataikei. cia tokiu liurbiu, kurie tiek nuliu nera sapnave, smelio deze smile

68

Ka cia daug sugalvosi-nuo neapykatos lik meiles-vienas zingsnis.Ziurek susines Ola su Kosmaru-bus amziaus pora...

69

Taip Ola, tu gi ale moteris, tu visada  viską geriau žinai smile gal ir nenuoširdžiai, bet vis tiek tavęs gaila... smile aš savo nuomonę apie tave pasakiau smile tavo nuomonė man visiškai neįdomi  smile manai, kad mane pažįsti? žiniuonė mat atsirado ;DD  pačiai laikas tiksena, o pati nieko neturi, vat ir lieji įtūžį smile

70

Nu paimkit jus ja kas nors ir padarykit laiminga, kad apsiramintu cia. Matot kas darosi su moterim ilgai neturejusiom vyru big_smile

71

O prie ko cia as, jums gi cia niekas neitinka visos pasikelusios, negeros tai gal ne tam tinklapi lankotes gal jums trise Ponaitissss, Jusu kosmarui, gyciui reiktu isvadas padaryti gal jus gejai:::010

72

OLA parašė:

O prie ko cia as, jums gi cia niekas neitinka visos pasikelusios, negeros tai gal ne tam tinklapi lankotes gal jums trise Ponaitissss, Jusu kosmarui, gyciui reiktu isvadas padaryti gal jus gejai:::010

cia kaltinimas rimtas ir reikalaujantis irodymu... smile

73

nereikia kreipti dėmesįį šios moters parodijos nusiipezėjimus ;D eik savo 10 kačių maitinti, netikele ;D

74

Tomas parašė:
OLA parašė:

cia kaltinimas rimtas ir reikalaujantis irodymu... smile

o kokiu dar irodymu reikia kiekvienoje temoje vien "stumimas" ant moteriskos gimines tai ar gi save gerbiantys, moterims neabejingas vyras taip zeminsis?:::001

75

Jūsų Košmaras parašė:

nereikia kreipti dėmesįį šios moters parodijos nusiipezėjimus ;D eik savo 10 kačių maitinti, netikele ;D

Cia tipo as turiu supykt? Esi durnius o kaip galima pykti ar net i isizeisti ant durniaus, keli man juoka i tiek.:::001

76

Ola, stumiu aš tik ant tavęs... o tu toli gražu ne visos moterys... tad būk rami... ;D  aš tik tave laikau nuliu... smile

77

:::012:::012:::012   atsakymas į forumo temą  kodėl taip yra - todėl, kad stūmikas esi ir visi tai mato. kuri mergina susidomės stūmiku ? nebent visiška idiotė.:::027

78

Ninada lia lia, bet va, jus gi rašot, komentuojat.... ar jus visiškos idiotės?m? smile be to, stumu tik tada kai yra už ką smile net nemanau kibti prie normalių žmonių smile tad... problemba, gal visgi ne manyje, o jumyse? smile bendrauju taip, kaip su manimi bendraujama smile jei su manim geruoju tai ir aš neblogas būnu... bet jei ant manęs varo, tai mano jokio skirtumo, vyrai tai ar moteris... visiems atskirsiu...  smile pamėgintumėt pačios būti normalesnės, mandagesnės, pagarbesnės... tai ir aš kitaip bendraučiau.. o dabar... tiesiog nematau reikalo jums nei pataikauti, nei gerintis smile

79

Jūsų Košmaras parašė:

Ola, stumiu aš tik ant tavęs... o tu toli gražu ne visos moterys... tad būk rami... ;D  aš tik tave laikau nuliu... smile

:::044:::044:::044:::044 lyg man tai turetu kaz kokia reiksme...

80

kaip matau, tai turi, nes jau seniausiai būtum atsikabinusi, bet gi vis tiek lendi ir lendi prie manęs smile