81

Re: kodėl taip yra? :)

baisiai tu cia man reikalingas:::841

82

nu tai tada nelysk, apeik aplink, ignoruok, nekalbėk su manim... smile bet nee... vis įkasti taikaisi... vis lendi, kalbini, lauki reakcijos... smile neee... atsiprašyti tavęs tikrai neketinu, jei to lauki... nesulauksi smile tad ko tau iš manęs reikia tada?? ko nori? nejaugi negali tiesiog nepastebėti manęs... man nemalonu su tavim bendrauti... ir malonus, pagarbus, geras aš tau nebūsiu... tad... aš net nebežinau kokiu su tavim reikia būti, kad tiesiog papliktum ramybėj... smile

83

o ko tu nervuojies:::050? Tau tos dienos?:::810

84

man ne tos valandos, kai tenka su tavim rašinėtis... tiesiog aš tavęs labai nemėgstu, žiauriai nemėgstu... net ne nemėgstu, o negerbiu... aš nesinervinu, tiesiog tu mane erzini, tavo suknisti komentarai, kurių čia net būti neturėtų, erzina, tavo maniera, bendravimas mane erzina smile vyrui, bičui bent į snukį galimą duoti... o tave tiesiog belieka kentėti...

85

:::012:::012:::012 ku as galiu padaryt jai tu beprotis su manjakiniais polinkiais, kentek.

86

taip taip, jau išsiaiškinom, jog niekšas esu... pats baisiausias, blogiausias, daugiausia baisių savybių turintis žmogus, jei išvis žmogus... nu... ko dar nori iš manęs?

87

OLA parašė:

O prie ko cia as, jums gi cia niekas neitinka visos pasikelusios, negeros tai gal ne tam tinklapi lankotes gal jums trise Ponaitissss, Jusu kosmarui, gyciui reiktu isvadas padaryti gal jus gejai:::010

Jei kazkas nepatinka, tai iskart gejai? O tau kas itinka? smile OLA, einam papietausim big_smile Tu tokia humoriste, o humoristes labai zavi big_smile