Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Policija (Страница 1 из 2)
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 25
- Andrius
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: Policija
Sveiki, mane pagavo policija pagal 129 straipsni , neblaivus uz vairo, neturintis teises vairioti , vyko teismas . Teismo nutarime irasyta bauda ir daugiau nieko.Man labai idomu ar man bus atidetas teisiu laikymas, jai taip, kokiam laikui ir jaigu tai ir yra atidedama tarkim metams, tai atodedama nuo tos dienos kai pagavo, ar nuo 18gimtadienio. Buvo surasytas ir protokolas, jame irgi nieko neparasyta tik nustatytos pazeidimo aplinkybes.
Laukiu atsakymu, dekui
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: Policija
kadangi visi atsakymai, didesnė tikimybė, kad bus gandų lygyje, o kiekviena situacija individuali, tai geriausias būdas išsiaiškinti yra paskambinti į kelių policiją.
aš taip visada darau - skambinu į kelių policija kai prisidirbu kelyje. jie mane paguodžia ir nuramina, pasako kas manęs laukia už chuliganišką vairavimą. .
ankščiau atidėdavo teisių laikymą, o dabar - turbūt taip pat atideda. atideda nuo tos datos kada yra numatyta, kad jau galima laikytis teises. atideda kokiems metams.
būtų mano valia, tokiems kaip tu iš viso uždrauščiau vairuoti ir konfiskuočiau bet kokius automobilius, kuriuose tu bebūtum sėdėjęs vairuotojo pusėje.
neblaivus už vairo be teisių - turbūt vairavai bmw ?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
as tai patarciau nueik i regitra paduok dokumentus ir pabandyk uzsiregistruoti egzaminui. jei uzregistruos reiskia nieko nera atideta
- Vytautas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
zodziu man panasiai buvo , bet as nebuvau tik isgeres , tai bandziau registruotis ir leido .
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Ninada lia lia пишет:kadangi visi atsakymai, didesnė tikimybė, kad bus gandų lygyje, o kiekviena situacija individuali, tai geriausias būdas išsiaiškinti yra paskambinti į kelių policiją.
aš taip visada darau - skambinu į kelių policija kai prisidirbu kelyje. jie mane paguodžia ir nuramina, pasako kas manęs laukia už chuliganišką vairavimą. .
ankščiau atidėdavo teisių laikymą, o dabar - turbūt taip pat atideda. atideda nuo tos datos kada yra numatyta, kad jau galima laikytis teises. atideda kokiems metams.
būtų mano valia, tokiems kaip tu iš viso uždrauščiau vairuoti ir konfiskuočiau bet kokius automobilius, kuriuose tu bebūtum sėdėjęs vairuotojo pusėje.
neblaivus už vairo be teisių - turbūt vairavai bmw ?
Nueik pas gera mokytoja sumokek gerai, kad tave padarytu normaliu vairuotoju .Atrodo kad esi keliu maniake !
- Aivaras
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Nesupratau prie ko cia policija jei tu pats neturedamas teises vairuoti papuoliai? Ar tau siaip ten netycia chatoi telefonas i rankas papuole ir tu cia tiesiog is neturejimo ka veikt parasei tik tam kad parasyti?
Ir kas juokingiausia tai dar kazkas mokina kaip nuo to issisukti...
- Aivaras
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Jus geriau tema apie narkotiku dilerius sukurkite su visais kontaktais...... Tai gal bent maziau mokiklinuku prades narkotikus vartoti.....
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Aivaras пишет:Jus geriau tema apie narkotiku dilerius sukurkite su visais kontaktais...... Tai gal bent maziau mokiklinuku prades narkotikus vartoti.....
kontaktu neisduosiu. pats nevartoju bet zinau kur gauti. tegu pareigunai patys dirba ir dileriu iesko. nori kad palengvinciau policijai darba. algas gauna tai tegu iesko
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Aivaras пишет:Ir kas juokingiausia tai dar kazkas mokina kaip nuo to issisukti...
o ka blogai pamokinau?) nuejus i regitra is karto bus viskas aisku. jeigu jie ives duomenys i kompa ir uzregistruos reiskia viskas yra gerai.
dar gali pabandyti gauti teises kitoje valstybeje. tai labiau apsimoka jei ateme ilgam laikotarpiui. jeigu ten ateme pusmeciui ar metams tai gali tuos metus ir be teisiu pakenteti. bet jeigu ateme 3 metams tai tada isvarai i uzsieni ten issilaikai ir vazineji cia su uzsienetiskom teisem. dar gali nusipirkti arba pats pasigaminti padirbtas teises isduotas ne ES salyje geriausia tokioje salyje su kuria LT neturi bendros duomenu bazes. prie padirbtu teisiu dar padirbta pasa. teisiu sablonus ir kaip atrodo gali surasti googleje
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Ninada lia lia
labai tikiuosi kad niekada nesutiksiu taves savo kelyje bet stulpu medziu ir stoteliu i kuriuos tu kada nors atsitrenksi man nuosirdziai gaila
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas пишет:Konstantinas пишет:Ninada lia lia
labai tikiuosi kad niekada nesutiksiu taves savo kelyje bet stulpu medziu ir stoteliu i kuriuos tu kada nors atsitrenksi man nuosirdziai gaila
As tikiuosi kad ji mirs . Svarbiausia kad ji mirtu . Cia tokia atranka ,kvailiai mirsta. Nu gerai gerai redaguokim sia minti kitaip atrodys kad as cia toks piktas dede prie kompo. Tikiuosi kad tu nemirsi kai uzmusi ka nors kelyje ,o liksi paralizuota lovoje kakosi ten per likusi savo gyvenima ir prisiminsi tai ka padariai! Ir vien todel kad nepasiskaitei k.e.t. ir nenuejai pas gera mokytoja(as cia ne apie vairavime kaime ! O siauliose ,vilniuje, kaune). Reikia kokiu 20 taisiklingo vairavimo valandu ir savaite gerai ikalti taisykles. Sugebejau as stuobrys kaimietis , tai manau gali bet kas!
nelabai supratau ką čia tauzijat, bet gal pabučiuokit vienas kitam į užpakalius susitikę.
jeigu tu, būdamas stuobrys kaimietis, kaip pats teigi, iškalei taisykles KET, automobilį išgalėjai įsigyti ?
taisyklių iškalimas ir geras mokytojas dar nelemia puikių įgūdžių kelyje.
ir nėra tokio dalyko kaip taisyklingas vairavimas.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Tomas пишет: As tikiuosi kad ji mirs . Svarbiausia kad ji mirtu . Cia tokia atranka ,kvailiai mirsta. Nu gerai gerai redaguokim sia minti kitaip atrodys kad as cia toks piktas dede prie kompo. Tikiuosi kad tu nemirsi kai uzmusi ka nors kelyje ,o liksi paralizuota lovoje kakosi ten per likusi savo gyvenima ir prisiminsi tai ka padariai! Ir vien todel kad nepasiskaitei k.e.t. ir nenuejai pas gera mokytoja(as cia ne apie vairavime kaime ! O siauliose ,vilniuje, kaune). Reikia kokiu 20 taisiklingo vairavimo valandu ir savaite gerai ikalti taisykles. Sugebejau as stuobrys kaimietis , tai manau gali bet kas!
nepalinkeciau niekam sitaip baisiai uzsimusti. sitaip linketi yra negrazu. kelias puikiai sustatys viska i savo vietas. kelias yra geriausias mokytojas ir egzaminuotojas jis negailestingai baudzia mus uz musu vairavimo klaidas nepriklausomai nuo musu amziaus isvaizdos ir masinos prabangumo. tiktai kelias sprendzia kam numirti o kam vaziuot toliau. ne mes tai sprendziame o kelias. todel kai pamatysi kelyje avarija su lavonais dzaiukys kad tai nutiko ne su tavim kad kelias pagailejo taves ir leido tau pagyventi truputi ilgiau
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Неактивен
yra taisykles tai jeigu vairuoji pagal taisykles tai ir yra taisyklingas vairavimas tadam kaip as cia protingai pasakiau
- Timonas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Bitinas пишет:yra taisykles tai jeigu vairuoji pagal taisykles tai ir yra taisyklingas vairavimas tadam kaip as cia protingai pasakiau
yra tokie 2 dalykai. Kaip "nepastebejau" ir oro salygos
. Ar biriedziai ir raganosiiai issokantys irgi prie oro salygu galima butu priskirti ?
100% taisyklingai vairuoti niekada nevairuosi.
Tai per arti masinos vaziuoji o cia staigi situacija.
Daznai lab buna variantas "staigi situacija" ir neapskaiciuotas atstumas. O greitis 50 nera toks letas, ypac kai niekas juo nevaziuoja o paspaudzia daugiau.
Visi vairuotojai daro klaidu. Nebent tu lab daiug metu vairuoji. Tada viskas kaip refleksas pas tave veikia.
Bet ir tie profai pridaro klaidu tuose kritinese situacijose kazko neapskaiciave
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Неактивен
taisyklingas vairavimas ir klaidos yra du atskiri dalykai. jei padarai klaida gyvenime tai nereiskia kad negyveni
- Timonas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
apibrezk tada savoka taisyklingas vairavimas
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Неактивен
vairavimas pagal taisykles
- Timonas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
tai tada
vairavimas ne pagal taisykles specialiai - chuliganiskas vairavimas
vairavimas ne pagal taisykles netycia/nespecialiai - klaidu darymas ?
kada klaida padaryta ? KAda kazka padarai kas pazeidzia taisykles ? Klystu ?
sekant galima butu prieiti isvados kad
klaidu darymas = netaisyklingas vairavimas ?
vairavimas ne pagal taisykles = taisykliu pazeidinejimas ?
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Неактивен
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
kai buvau jaunas vairuodavau visiskai girtas tiesiog komos busenoje labai daug pazeidinedavau. girta policininkai ne karto nepagavo bet kitu baudu buvo begalybe. visi pazeidimai liko policijos duomenu bazeje. kartais kai darbinuosi darbdaviai praso pateikti baustumo pazyma tai yra pazyma apie visus administracinius pazeidimus tai kai pasiimu tokia pazyma ten pas mane pazeidimu ilgiausias sarsas ant 5 lapu. visiems pazeidimams baigesi senaties terminas bet duomenu bazeje jie vis tiek liko. paskui atsilaksciau surimtejau dabar negeriu nieko nepazeidineju vairuoju tvarkingai atsargiai
Сообщений с 1 по 20 из 25
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.