Gerb. Antanai Patamsi, o ką reiškia moteris - lygiavertė vyro partnerė? Faktais, vyriškai
Nes jeigu bandau tai įsivaizduoti, tai kas gaunasi? Kokio vyro moteris turėtų ieškoti? Jei lygiaverčiai fizine prasme, tai... arba pati turi būti nereali stipruolė, arba vyras - visiškas slabakas - jei moteris gali panešti pusę kibiro vandens, tai ir vyras, kaip lygiavertis patneris nešios tik puskibirį Bet yra ir gėris - visos storulės ir negražuolės galėtų galų gale atsikvėpti - kiek daug vyrų, kuriems tik tokios ir tiktų. Gražuolėms ir itin figūringoms jau būtų sunkiau, oj, daug sunkiau...
Na, vyrus labai erzina tariamas moterų naudos ieškojimas. Taigi, materialine prasme grįžtam prie to, kad pirmiausia aiškintis reikia, kas kiek ko turi ir kiek uždirba. Gal ir neblogai, gal ir neblogai - iškart visuomenėje aiškiai išsiskirtų turtinės klasės. Ir galų gale, jei tik neteko kuris darbo - lauk iš šeimos - nelygiavertis.
Ach, kaip galėjome pamiršti sveikatą - teisingai, ligoniai su ligoniais, o sveiki - tik su sveikaisiais Ir dingtų smerkimas moterų, kurios palieka tapusius invalidais vyrus, nes jos nori dar vaikų ir pan. (vyrai ir taip už tokį elgesį nelabai smerkiami).
O gal turite omeny - lygiavertį mąstymą? Sunkus dalykas, bet įmanomas. Iš kitos pusės- nereikės burnos aušinti - ir taip abu tą patį galvos . Ir kitus taip pat vertins, ir vienas kito elgesį - suskaičiuos, kaip tu man taip aš tau, visa kita - špyga (nors labai labai mažai vyrų mačiau, kurie, kai pradeda vyrų kompanijoje dėstyti naujausius pasiekimus Kosmoso tyrimuose, labai apsidžiaugia, kai išstoja jų žmonos ir perima estafetę papildydamos faktus, supažindindamos su naujausiomis hipotezėmis ir pan.)
Lygiavertės dvasinės, moralinės vertybės? Na, čia kaip ir viskas gražu. Tik, kiek mačiau, vyrai žengiantys dvasiniu keliu ir teigiantys, kad pinigai blogis labai nenori moterų, kurios irgi vietoj maisto gaminimo ir pinigų uždirbimo užsiima meditacija
Lygiavertis požiūris į žmones... O, kaip būtų gerai, kad moterys sutiktų užjaučiančius ir švelnius vyrus... Arba atvirkščiai - kol buvau jaunutė, vis pasvajodavau - kaip būtų nuostabu, jei grubūs ir viskam abejingi vyrai turėtų tokias žmonas Kurios irgi jais nė trupučio nesirūpintų Nes iš šalies labai baisiai atrodydavo.
Žinoma, neišvardijau dar kitų sričių, bet cimusą gi pagavot?
Kas liečia mane - supratau, kad žmonės visada gauna iš tiesų lygiaverčius partnerius. VISADA. Ir dėl to labai labai pyksta, nes kitas žmogus tėra tavo veidrodis. veidrodis savybių, su kuriomis reikia dirbti (niuansai čia įvairūs, bet net ir vyrai, turintys bjaurias bobas raganas, jei jiems paduotų gerą švelnią moterį - ją užjotų... mačiau ir tokių variantų... ir su alkoholikais kai kurios ne be reikalo gyvena... ir būna, kad yras geria, nes kitaip šalia tokios žmonos neisšsilaikytų...)
O iš pageidavimų srities - norėtųsi tokio vyro, kuriame nebūtų įsišaknijęs požiūris, kad moterys yra žemesnės ar blogesnės būtybės nei kad vyrai. Nes juk problema tame, kad toks vyras (pasitaiko ir moterų analogiškų, faktas) beveik visą pasaulį laiko žemesniu už save, tik paprasčiau savo nepasitenkinimą nukreipti į priešingą lytį. O ką tai reiškia? Kad toks žmogus siaubingai pergyvena dėl savo menkavertiškumo, jaučiasi silpnas ir niekam tikęs. Dėl to toks piktas ir nelaimingas...
Tai tiek pamąstymų šį gražų sekmadienio rytą.
Vaikai, gyvenkime draugiškai, kaip kad sakė klasikas Leopoldas
p.s. jei kam kyla klausimas, kur tiek visko mačiau - ogi šalimais. Kiekviena šeima - visai atskira planeta. žm0nės tokie skirtingi. o vyrų ir moterų santykiai - faktiškai, evoliucijos variklis. o evoliucija nuo mokyklos laikų kėlė man didelį susidomėjimą.