Re: Vyriškumas
Viskas labai paprasta, norejau pasakyt, dalija, nebuk pikta. ismesk savo isankstini nusistatyma, kad moterys angelai o vyrai kiaules, paziurek, kas is tikro vyksta pasaulyje, ir gyvent pataps maloniau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Vyriškumas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Viskas labai paprasta, norejau pasakyt, dalija, nebuk pikta. ismesk savo isankstini nusistatyma, kad moterys angelai o vyrai kiaules, paziurek, kas is tikro vyksta pasaulyje, ir gyvent pataps maloniau
Kokios čia diskusijos gali buti? Vieniems vyriškumas reiškia vieną, kitiems kitą. Kiek Žmoniu, tiek ir nuomoniu- dėl visu dalyku, ir klausimu...
Sunku atspeti,kas ka masto. Tai nebespelioju,pasiklausiu geriau.
O jeigu zmogus raso tik tam ,kad parasyti ka nors tuomet net klausimui ranka nebekyla.
as galiu tik viena pasakyt, kuo sustresny renkasi vyra moteris, tuo su didesniais ragais vaiksto.biciukai nepesti, prie bapkiu, turi po kelias meiluzes, aina kai kurie per prostitutes.... taip kad norite gero - kieto vyro , bet teks tada taikytis su kai kuriais trukumais !!! jums sprest ar but su paprastu saziningu vyruku, ar vaiksciot raguotai..............
Jau kelinta karta pastebiu,kad metotes tokiais zodziais:pikta,nelaiminga ir pan.
Nesidomit ir nezinot, jog neesu nei pikta ,nei galvoju jog moterys -angelai ,o vyrai -velniai ar kiaules. Ir gyvenu laiminga ir malonu gyvenima. Jusu komentarai manes nezeidzia ir nepiktina,suprantu,kad nepazistat manes pats o sprendziat is anksto,kokia as tipo: nenormali,pasimetusi,o gal pasikelusi...
Antanas Patamsis parašė:vyram tiesa - moterim nesamones. vistiek zeme yra vyru planeta. o moterys arba su tuo susitaiko, arba mirsta piktos
Taip rasydamas tik pats savo bukle ir issiduodat.
O prie ko cia zeme vyru planeta?
prie to kad moterys sioje planetoje dar labai nedaug kur turi lygias teises. net ir ten kur jos iskovojo lygias teises moteru padetis visuomeneje prastesne uz vyrus. viskas sukasi aplink vyrus ir vyrai nulemia pasaulio likima
as sitam saite nieko nepazystu ir absoliuciai apie visus sprendziu tik pagal tai, ka jie raso. tikiuosi, kad jus patys rasot, ka rasot, nieko neverciami? taip kad nieko asmenisko..
o vyriskumas yra tiesiog savoka, constanta, tai nepriklauso nuo kazkieno nuomones. ir jeigu siuolaikiniu vyruku dalis negali i gatve iseiti be kosmetikos, vaiksto moteriskais drabuziais apsirenge, moteriskom sukuosenom ir elgiasi kaip turetu elgtis moterys, jie ne del to pasidaro moteriskais vyrais. jie tokie yra. o savo moterisku elesiu jie tiesiog savo moteriskuma demonstruoja visuomenei, tegu patys to nesuprasdami ir galvodami, kad jie vyriski. o merginos, kuriu nuomone tokie vyrai vyriski, tiesiog nukencia del savo nuomones velesniam gyvenime. del to visuomene ir pasuko degradacijos link, kad vadovaujames ne faktais, o nuomonem.
lygios teises? dar vienas kvailiu isradimas. visais laikais moterys turejo teise rinktis protingus vyrus, o tokie ju teisiu nevarze. pacios savo noru bendrauja su idiotais, po to skundziasi, kad jas diskriminuoja. na, parasem istatyme, kad moterys turi lygias teises, ar nuo to kas pasikeite?
dalija parašė:Antanas Patamsis parašė:vyram tiesa - moterim nesamones. vistiek zeme yra vyru planeta. o moterys arba su tuo susitaiko, arba mirsta piktos
Taip rasydamas tik pats savo bukle ir issiduodat.
O prie ko cia zeme vyru planeta?prie to kad moterys sioje planetoje dar labai nedaug kur turi lygias teises. net ir ten kur jos iskovojo lygias teises moteru padetis visuomeneje prastesne uz vyrus. viskas sukasi aplink vyrus ir vyrai nulemia pasaulio likima
Vyrai nulemia pasaulio likima,o moteris nulemia vyro likima. Dar nei vienass berniukas negime ir neuzaugo be motinos meiles.
Lygybe tarp moteru ir vyru buti negali ,mes tiesiog esam apsoliuciai skirtingi zmones. Kalbeti bele ka galima ilgai ir nuobodziai,tik nuo to mes lygesni netapsime.
Istrauka is Antanas Patamsis-"as sitam saite nieko nepazystu ir absoliuciai apie visus sprendziu tik pagal tai, ka jie raso. tikiuosi, kad jus patys rasot, ka rasot, nieko neverciami? taip kad nieko asmenisko...
Atsakymas
Tai gi jusu sprendimus nulemia tik jusu suvokimas,o suvokiat jus neteisingai. Kitu atveju sakyciau :"jus mane permatot kiaurai lyg rengenas"arba"jus ekstrasensas"
dalija, tu tokia faina, kai nepyksti..
dalija, tu tokia faina, kai nepyksti..
As faina visada,tik ne visi tai supranta.
http://gyvbudas.lrytas.lt/likimai/jaunatviskas-zavus-panevezietis-niekaip-neranda-tinkamos-zmonos.htm
kai kam diedukas gali pasirodyti itin vyriškas ir su puikiu jumoro jausmu, o kai kam - puiki vaizdinė priemonė, kas laukia 40 metų vienam po skyrybų pagyvenus.
http://gyvbudas.lrytas.lt/likimai/jaunatviskas-zavus-panevezietis-niekaip-neranda-tinkamos-zmonos.htm
kai kam diedukas gali pasirodyti itin vyriškas ir su puikiu jumoro jausmu, o kai kam - puiki vaizdinė priemonė, kas laukia 40 metų vienam po skyrybų pagyvenus.
Tam senukui tada ,kai skyresi, jo paties puikybe apakino o ir dabar ne ka geriau jam sekasi. Busima zmona suns lygyje laikys,jam mat tarnaites dabar prireike.Esu isitikinusi,kad protinga moteris su tokiu ne is tolo neprasides.
Anna parašė:http://gyvbudas.lrytas.lt/likimai/jaunatviskas-zavus-panevezietis-niekaip-neranda-tinkamos-zmonos.htm
Tam senukui tada ,kai skyresi, jo paties puikybe apakino o ir dabar ne ka geriau jam sekasi. Busima zmona suns lygyje laikys,jam mat tarnaites dabar prireike.Esu isitikinusi,kad protinga moteris su tokiu ne is tolo neprasides.
Oj, Dalija, nesakyk, protinga, bet negeros dūšios moteris, tuoj prasisuktų - suviliotų jį, greit vestuves atšoktų, o tada seniukas būtų tuoj arba karste (tipo, neatlaikė vedybinio gyvenimo pareigų naštos). arba pripažintas psichiškai neįgaliu, tad gautų prieigą prie visko (o vaikai būtų nuošaly, juk kaip ir išsižadėję). Ir beveik visi pasakytų - taip jam ir reikia....
Žinai dėl ko man liūdna? Kad nemažai daliai viengungių įmetėjusių vyrų jis gali pasirodyti sektinu pvz. Ir dar apie senolio jumoro - jei nuo kažkieno 'pajuokavimų' bent vienas žmogus nejaukiai jaučiais, tai čia jau ne jumoro jausmas, čia jau kandžiojimasis ar patyčios. Ir dar - yra daug žmonių, kurie lyg ir juokauja, lyg ir šypsosi, o jei į akis pažiūri - šaltos jos, piktos, apskaičiuojančios viską. Bėgti nuo tokių kuo toliau
O dėl šuns... Manau, kad ne jis šuns nenori, o šunys nuo jo bėga... juk šunys labai jaučia žmones.
p.s. teisybės dėlei pridursiu - senolis turi analogų ir babulkių giminėje
nesuprantu, jus ka, skaityt nemokat? aiskiai pasake seneliukas, kad tai zmona ji paliko, prie ko cia ''jo puikybe''? ir kuo zmogus jum nepatiko? kad tvarkingas, savarankiskas, nors ir nukvakes kiek del amziaus. kitiem i dusia nelenda. tokiu metu dauguma is lovos nepasikelia
nesuprantu, jus ka, skaityt nemokat? aiskiai pasake seneliukas, kad tai zmona ji paliko, prie ko cia ''jo puikybe''? ir kuo zmogus jum nepatiko? kad tvarkingas, savarankiskas, nors ir nukvakes kiek del amziaus. kitiem i dusia nelenda. tokiu metu dauguma is lovos nepasikelia
gerb. Antanai, nuo kada tikite, ką žmogus sako, ypač skyrybų klausimais??? jei Jūs nemeluojate, tai nereiškia, kad kiti to nedaro. O jei žmona jį, tokį, pripažįstu, sėkmingą, darbštų, tikrai ne flegmą ir pan., paliko, tai buvo už ką. tuo labiau, kad toliau nusprendė geriau viena gyventi, nei kad su vyru, ir, atkreiptinas dėmesys, kad ir vaika (dukros)i norėjo skyrybų. prieš keturiasdešimt metų tai buvo retenybė. ir pan.
nepatikėsite, bet radau Jums tinkamą kandidatę, tik nedrįstu siūlyti. Jei Jūs nieko prieš, pasakykite, pateiksiu nuorodą į, manau, Jums lygiavertės partnerės interviu ::) juk nepykstate, nes kažkaip keistai jaučiuosi, bet gal tai būtų geras darbas iš mano pusės...
neturiu pagrindo juo netiketi, be to, jo buvusi zmona paneigima turetu isspausdinti, jei kas ne taip. o jus ji pazystat, tikrai zinot, kad tai nepataisomas melagis? ar matot, kad jis nesileis vedziojamas uz nosies, ar pykstat vien del to, kad tai yra gyvas pavyzdys, kad moteris vyro gyvenime tikrai nera pagrindinis dalykas? juk smerkiat tik del savo nuomones, nors nieko apie ji nezinot. ar sazininga tai?
del kandidates tai 3xa, siulyk tik perspeju, jeigu ji is manes pinigu paprasys, tau gresia baudziamoji atsakomybe uz savadavima..
baigiant aptarinėti tą žmogų, kuris mano, kad yra vienoks, nors iš kalbos savo atrodo labai kitoks (žinote, man jokio skirtumo ar tai vyras, ar moteris, vienodai esu alergiška abiejų lyčių panašiems pareiškimams) - pateikiau jį, kaip tobulą pvz., kaip visgi visiems mums, šio pažinčių puslapių lankyojams, reikėtų truputėlį kitaip pažvelgti į save. o jau kaip kas išmanys,, lai taip save ir ganys (taikau ir sau, be abejo).
kaip su pinigais, nežinau, tos moters nepažįstu, draugė man pateikė kaip galbūt sektiną pvz.,(na, ji laimingai ištekėjusi puikių vaikų mama, tad dažnokai pervertina mane, bet čia jau asmeniškumai).
O Jus gal ir sudomins:
http://www.moteris.lt/veidai/rasytoja-ugne-barauskaite-neturejau-laimes-gyventi-su-mylimu-zmogumi.d?id=71938526
Maciau ta straipsniuka, jau tada pagalvojau, kad rasytoja apie save sugebes kazka intriguojancio parasyt. ir vargu ar tai bus teisybe. bet mane kitas klausimas domina.. kodel kilo mintis butent man sita moteri uzrodyt? kuo ji ypatinga? ir su jos buvusiu vyru uz vieno stalo per kaledas sedet, manau, nenores joks save gerbiantis vyras
Ji, gerokai tuscias zmogus,nors galvoja apie save itin palankiai.
Zmones geriau sukurs gera nuomone apie save ,nes pasitikejima igyti yra sudetingas ir ilgas darbas su savimi.
Sita poniute mano padariusi kazka svarbaus savo gyvenime,nors rasymas yra toks elementarus veiksmas,kaip grindu plovimas ar kotletu kepimas.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Vyriškumas