Re: einamiausios pozos:))
siaip jo, bet siulomos naujoves daznai visai nieko buna
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → einamiausios pozos:))
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
siaip jo, bet siulomos naujoves daznai visai nieko buna
geriausiai dushe...prie sienos..ji nugara i tave ir siek tiek sikniuka i tavo puse palinkusiech...:)
nera tokio dalyko kaip "GERIAUSIA" , nepamirskite sito kiekvienam gerai savaip tik va kad gali pasidalinti, kaip tau gerai, gal ir kitam taip bus
wahahahaha....;D;D;D **** kokia juokinga tema. visi su savom problemom, visi su savais pamokymais. Turbut jei uzduociau klausima "Kodel vakar mano katinui paleido vidurius" per daug is konteksto neiseiciau...lol
nors vienas pastebejo:)))
:-D svarbu,kad seksas,ir malonu,poza nesvarbu
geriausia ta kai abudu esa vienas pries kita....ir matai is veido mimikos kaip abiems gera
wahahahaha....;D;D;D **** kokia juokinga tema. visi su savom problemom, visi su savais pamokymais. Turbut jei uzduociau klausima "Kodel vakar mano katinui paleido vidurius" per daug is konteksto neiseiciau...lol
;DDd rofl lol rimtai.. sheip perskaites ta patarima, kad pasakyti panai, kad zhadi buti kunigu, tai nukritau nuo kedes ir bent pora minuchiu negalejau atsigauti ;D~ nu krc.. ;] tema ima eiti ish remu..
žilvis18, kaip matau tau dar trūksta 1 korteles ir uot???:? Matosi kolega kokios apie save geros nuomonės. Vat jeigu tau kas nors nepatinka, tai pats ir gali iš čia šoliuoti...:pp
Sveika vika 24 )) man sendien gera nuotaika;))
tai jau ir nebesikeiksiu nes tikrai ismes nes tik per tave nes tik tu mane nervini.mama matai atsirado:))
Zhmona tvarko namus, pusiau susilenkusi. Praeina pro sali vyras ir nutaria pasipyzdavo: "Pastatei cia savo kombaina, praeit negalima". Zmonai aisku supyko. Vakare atejus laikui miegoti, vyras lenda prie zhmonos, o ta jam sako: " del vieno rugio as savo kombaino nekursiu, tad malk rankiniu budu":D
:D
Nei aš tau mama, nei ką. Esu netgi labai pasiutusi merga, bet tikriausiai per savo aroganciją, pasipūtimą ir perdėtą savęs vertinimą šito niekada nepamatysi... Perskaičiau ir nepatingėjau susirasti visus tavo postus ir leidžiu sau iš to daryti išvadą, kad esi tik viso labo per daug savimi pasitikintis pasipūtėlis. Nei karto tavęs neįžeidžiau, nei karto tavęs nepasiunčiau, o iš tamstos pusės sulaukiau jau keletos siuntimų kuo toliau ir dar +- panašiai įžeidžiančių frazių. Beje, kartais pakratyk savo galvą, kad mintys susirikiuotų į vietą, kad su žmonėmis šitaip bendrauti negalima. Nesvarbu kur tu esi, intery ar in real, bet reikia jausti bent jau elementarią pagarbą.
P.s. ir tikėkis, kad niekada negaučiau modero teisių, o tai su kiekvienu postu tektų apmąstyti ką rašai... :?
P.s. atsiprašau už Off topicą
xi xi xi ) nezianu kodel bet as tik sutavimi toks;))
tai jei sedit forume ir klausiat nuomones tai ko kimbat kad atsako?arba kita kart prie klausimo darasykit amziaus ribas!!!!19-20metu vaikinai,idomu su kokio amziaus panelem patys mylites?
mylimiausia tai matyt suniuku,taciau ir kitu nepamirstu...:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → einamiausios pozos:))