1 (redagavo Valdas 2016-11-09 17:53)

Tema: Sveikinimai Hillary Clinton

Pagal dabartinius rezultatus:

Laimėjus 2016 metų JAV Prezidento rinkimus smile

Clinton - 47,7

Trump - 47,5

http://www.bbc.com/news/election/us2016/results

O tai, kad prezidentu dirbs Donald Trump, kurio rinkėjai neišrinko, reiškia, kad rinkimų skaičiavimo sistema yra neteisinga, nes žiūrima ne į esminį faktą - kiek procentų rinkėjų balsavo už kurį kandidatą (tas ir yra išrinktas) bei kad Senato ir Atstovų rūmų vietų skaičiai partijoms ir nepriklausomiems kandidatams - taip pat nepaskirstyti pagal rinkėjų balsų procentus kiekvienai partijai (nes tiek jie skyrė kiekvienai jų, o ne, pavyzdžiui, 55 vietas Kalifornijoje vienai ir 0 - kitai partijai) ir nepriklausomiems kandidatams smile

Taigi, didžiausi sveikinimai pirmai JAV istorijoje prezidente išrinktai moteriai smile

http://a4.files.biography.com/image/upload/c_fill,cs_srgb,dpr_1.0,g_face,h_300,q_80,w_300/MTE4MDAzNDEwMDU4NTc3NDIy.jpg

2

Re: Sveikinimai Hillary Clinton

*slowly walks backwards out the door*

3

Kas cia per absurdas ? :::201

4

Maziau dumyk

5

Aciu, manau supratau....:::001

6

Nu Sveikinu ja kad pralaimejo .JI Taip nusivyle kad net neatejo atsisveikinti su savo rinkejais .Uz tai nusiunte savo padeieja kurius sake EIKIT VISI MIEGOT !!! :::b02
MANAU JAU JI PRISIVADOVAVO KAI TUO TARPU JOS VYRAS SU LEVINSKI ISDYKAVO :::044
Pazekit i Turmpa vien jo sukuosena ko verta :::035

7 (redagavo Valdas 2016-11-11 11:20)

99,4%:

Hillary - 47.7% + 337 tūkstančiai balsų

Trump - 47.4%

Beje. Kurio(s) veidas truputį gražesnis? smile

Gražesnis yra genetiškai stipresnis, ir Hillary yra Anglų Airių, o Donaldas - Anglų Olandų genų, abu - virš 80 procentų Anglų žemosios klasės genų. Ir, kadangi Airių genai stipresni už Olandų... smile

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita

http://midnightsunak.com/wp-content/uploads/2016/10/clinton-vs-trump-1.jpg

8 (redagavo Tomas 2016-11-14 19:50)

Hilari per sita kampanija tiek botokso prisipumpavo kad negalejo normalia paprasta sisena savo rinkejams .Nu botoksas isivalys is organizmo ir senute Hilari gris pas savo vyra su dar didesniais ragais kurie jai uzdejo rinkejai :::036

9

99.4%:

Hillary - 47,8%. Donald - 47,3%.

Hillary - 60.839. Donald - 60,265. Hillary + 574 tūkstančiai.

10

Nebeprisikiškiakopūsteliaujantiesiems parašė:

99.4%:

Hillary - 47,8%. Donald - 47,3%.

Hillary - 60.839. Donald - 60,265. Hillary + 574 tūkstančiai.

Trumpas gausnasi praleimejo , tai kokio velno Hilari sveikino Trumpa ?
Ne nu bicas sita atsilikusia statistika is kur istraukiai ? Pvz pirmi kas tikslai mate rinkimu rezultatus tai buvo rusai ,nes amerikoje ticia nerode rezultatus nes taip skaudziai buvo pripazinti kad hilari pralaimejo .O ji visa milarda isleido siai kampanijai .O my God !!!

11 (redagavo Nebeprisikiškiakopūsteliaujantiesiems 2016-11-14 01:40)

Ko tu nesupranti? smile Kad aš žinau, kas laimėjo? smile Aš parašau, ką žmonės išrinko smile O ne ką pagal jų skaičiavimo sistemą (viskas arba nieko valstijoje), kuri prieštarauja žmonių pasirinkimui pagal visų balsavusių procentus smile

Bet tokiu būdu, kai valstijose gaunamos visos arba nei vienos vietos - garantuojamas vienas labai svarbus - esminis dalykas smile

Tokiu būdu, visi išrinkti prezidentai - yra Piemenys (šachmatuose Karalienės) smile

O tai daug svarbiau už tai, kad prezidentu dirbtų genetiškai truputį stipresnis, bet Šuo, Vilkas, Avis ar Žynys, kurie iš prigimties netinkami dirbti vadovais, nes vadovais ir vadovų smegenimis yra gimstama, ir tokie yra tik žmonės Piemenys smile

O čia įdedu tuos skaičius, nes jie rodo tautybių genų pranašumą bei jų skirtumo dydį smile

12

Nebeprisikiškiakopūsteliaujantiesiems parašė:

Ko tu nesupranti? smile Kad aš žinau, kas laimėjo? smile Aš parašau, ką žmonės išrinko smile O ne ką pagal jų skaičiavimo sistemą (viskas arba nieko valstijoje), kuri prieštarauja žmonių pasirinkimui pagal visų balsavusių procentus smile

Bet tokiu būdu, kai valstijose gaunamos visos arba nei vienos vietos - garantuojamas vienas labai svarbus - esminis dalykas smile

Tokiu būdu, visi išrinkti prezidentai - yra Piemenys (šachmatuose Karalienės) smile

O tai daug svarbiau už tai, kad prezidentu dirbtų genetiškai truputį stipresnis, bet Šuo, Vilkas, Avis ar Žynys, kurie iš prigimties netinkami dirbti vadovais, nes vadovais ir vadovų smegenimis yra gimstama, ir tokie yra tik žmonės Piemenys smile

O čia įdedu tuos skaičius, nes jie rodo tautybių genų pranašumą bei jų skirtumo dydį smile

Jo haotiska ta ju sistema , is kur istaukei siuos rezultatus ? Nesakau kad is puodo tesiog man del sportinio intereso net neprisikabinsiu jei kazkas bus keisto ... tu man tik nuoroda !

Valdas parašė:

Gražesnis yra genetiškai stipresnis, ir Hillary yra Anglų Airių, o Donaldas - Anglų Olandų genų, abu - virš 80 procentų Anglų žemosios klasės genų. Ir, kadangi Airių genai stipresni už Olandų... smile

Gal Trumpas ir gali mirti teoriskai kad ir sendien ,bet nereikia sakyti kad Hilari kazkuo stipresne uz Donalda Trumpa .Pati Hilari turi labai rinmtu problemu su galva ,jai nekarta galvoje kazkas atsitiko su venom .Ji nekarta alpo ir griuvo zemen kaip bulviu maisas .Dar spresti kad zmodus geriau atrodo ir del to sveikesnis  ,  kai zinai kad naudoja botoksa ...nu nezinau .Cia kaip sakysim as prisiryju amino rugciu ,dopingo ir sakau kad esu stipresnis uz bet kuri profesonalu sportininka .

13 (redagavo Edgaras 2016-11-16 18:36)

Genų botoksu nepakeisi smile

O jie ir matosi (ne tik pagal veidą, o ir elgesį), ir girdisi (kalbėjimo sudėtingumas, protingumas). smile

Pavyzdžiui, aš negaliu klausyti Trampo tų pačių ir tų pačių kartojamų žodžių, negalint pasakyti visko kitais žodžiais ar plačiau. Tai visiškai netinka žmogui, kuris turi dirbti tokį darbą, ir rodo jo smegenų per paprastumą smile

Esu ir aš matęs jos sveikatos video ir tai žinoma nėra gerai, bet ar žmonės renka pagal tai, ar pagal tai, kuris iš prigimties genetiškai stipresnis, nes stipresnis vadas yra geriau - ir tai svarbiausia. Nes tuomet jis ir protingesnis. Stiprumas ir protingumas yra kartu, nes taikomas, panaudojamas yra stipresnio protingumas - ne silpnesnio, nes jis pralaimėjo ir neturi tam teisės smile

Tai žmonės išrinko geresnį, ar ne? smile

99,7% suskaičiuotų balsų:

Hillary - 47,9

Donald - 47,2

Skirtumas mažas, bet jis yra smile

Be to, kadangi dirbantis prezidentu neturiu jokio lemiamo poveikio nei JAV, nei kitoms pasaulio valstybėms, esmė yra ta, kuris žmogus yra labiau tinkamas dirbti valstybinio sektoriaus, aukšto rango darbo vietoje - pagal savo elgesį, tai yra protą smile

14

Kuo negerai Trumpas bus idomu veiksmo daug

15 (redagavo HornS 2016-11-17 22:25)

Amerikietiškas imtynes rodo per TV smile

Be to prezidentas yra beveik niekas - juk jis tiesiog atstovauja JAV valdančiųjų planus ir nėra joks valdovas.:)

Eilinis darbininkas valdovų rūmuose smile

Žemoji klasė, kur valdo - vidurinioji smile

Čia gi ne Rusija, kur tikras valstybės valdovas yra Vladimiras Putinas - genetiškai daug (daugiau nei dvigubai) stipresnis už rusų viduriniąją klasę, nes yra su x tautybės genais smile

Tai koks ten veiksmas? Cirkas? smile

Pavyzdžiui, man, rimtas prezidentas yra toks, kokio reikia valstybės atstovavimui, o ne paistalus per rinkimus pasakojantis puskvaišis, po lova laikantis Hitlerio kalbas ir iš jo besimokantis smile

Iš nekaltų žmonių žudikų vadovu dirbusio bepročio? smile

Na - Trampo smegenų dydis matosi žiūrint jo video smile