Re: Pasiūlykit filmą
Revenant Uz sita filma Di'Caprio gavo savo gaubli pagaliau, bet va buvo verta sakyciau, man patiko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Pasiūlykit filmą
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Revenant Uz sita filma Di'Caprio gavo savo gaubli pagaliau, bet va buvo verta sakyciau, man patiko
Su Kevinu Kostneriu''zinute butelyje'',Arba Rusiskas-''I padaet snieg''
Deadpool
Ghetas negru kvartale,PAMOKANTIS siuolaikiniam Pasauly MENACE 2 SOCIETY Thanks uz demesy Sekmes
'' KLASE'' estiskas filmas apie mokykla ,paauglius ir ju gyvenimus, gan ziaurokas, bet ganetinai gerai atspindi siu laiku paauglius
'' VSE UMRUT A JA ASTANUS'' VISI NUMIRS O AS PASILIKSIU, geras rusu rezisieriaus filmas apie paaugliu gyvenima
Ne rezisieriaus o rezisieres...
Labai liuksovas serialas The Young Pope ( 2016). Rekomenduoju, dar ir dėl to, kad kūrime dalyvavo viena geriausių JAV HBO telekompanijų. Po serialo liko daugiau klausimų, nei atsakymų...
As kaip Revenante Lietuvos kaime pragyvenau iki 2003 metu, todel as i ta filma zejau kaip i siaubiaka daba persikeliau i Milana ...Viespatie kaip geriai kad tokiu filmu pasitaiko retai ...Siap filmas šudas rezisierius geriau persikeltu porai savaiciu i siaures Lietuvos kaimus arba aplink visagino, ten buvo baisu dar 1990 m.Pasiutlige ir narkomanai kurie pasiruosia teve ismesineti kad parduotu organu prekiautojams ,va cia tai scenarijus !!
<< Jo siulau pazeti John wick atsipalaidavimui ...
Serialą. Z Nation.
Pagal versiją, Hitleris nemirė, o užauginus barzdą maskuotei, buvo pergabentas į Pietų Ameriką.
Tai žinodami - rasite akivaizdų jo atvaizdavimą šiame seriale.
https://cinemalive.tv/show/z-nation
Meilė / Amour (2012), treileris youtubėj: https://youtu.be/F7D-Y3T0XFA. Tai filmas, po kurio ilgai neužmiegama. Filmas apie meilę.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Pasiūlykit filmą