1

Topic: Ar vaikinai visada sako ka galvoja?

tai kaip?

2

Re: Ar vaikinai visada sako ka galvoja?

na mes nevisada sakom tai ka galvojam bet galvoojame ka sakome:)

3

su laiku ismokstam nesakyti visko ka galvojam, nes.. pati zinai kas buna ;]

4

bet jeigu pasakote koki komplimenta jus tikrai taip ir galvojate?
prie panu populiaru sakyti bet negalvoti smile

5

na kalbant apie komplimentus daug ka spriklauso nuo situacijos kaip i rkada jie yra sakomi. jei draugu kompanijoje ir pan tai nelabai jie ir gali buti tikri bet jei esant kavineje ar pan dviense tai tada jau tikrai sakome tai rimtai

6

as kalbu apie  draugu kompanija big_smile

7

kai tik dviese pati jauciu

8

prie ko cia komplimentai is vis. prie draugu galima ir juokaujant pasakyt, negalvoji apie kiekviena juoka ar is tiesu sakai ka galvoji. sukonkretink situacija, konkreciai pvz pateik ir mes tau pasakysim 15% tikslumu ar jis mane tai ka pasake ar ne.

9

jus ir pacios kartais norite, kad jum sumeluotume ypac tose situacijose, kai pacios save apgaudinejate pvz. jei klausiate ar neperstoras mano uzpakalis ir pan. tokiais atvejais musu darbas jus itikint, kad tikrai viskas tvarkoje, nes jus to laukiate ir ne taip jau svarbu tampa kaip istikruju yra.

10

Mindaugas, 23 wrote:

jus ir pacios kartais norite, kad jum sumeluotume ypac tose situacijose, kai pacios save apgaudinejate pvz. jei klausiate ar neperstoras mano uzpakalis ir pan. tokiais atvejais musu darbas jus itikint, kad tikrai viskas tvarkoje, nes jus to laukiate ir ne taip jau svarbu tampa kaip istikruju yra.

;D

11

vat butent, pritariu midaugui. jus pacios norit, kad mes jums meluotume, o po to pykstat kad mes melagiai.. is pradziu visi mes geri, kol nepamatom gyvenimo. as irgi paugejes supratau, kad panoms tereikia melo smile o buvau toks naivus ir nuosirdus kazkada big_smile

12

nieko as neklausiau.
man tiesiog taip daznai buna, kad praeini su draugem pro kokia bernu gauja ir jie ka nors faino pasako... ir del to galvoju ar jie rimtai taip galvoja ar tik siaip sako

13

O ka jau gali zinot:) As tai manau, kad isvis ne tik vaikinai, bet apskritai visi zmones nevisad sako ka galvoja smile

14

tikrai vaikinai ne visada sako ka galvoja tai jau tikrai taip nera...

15

tokioj situacijoj, kai praeini ir pasako komplimenta, buna spontaniska mintis, kad faina pana ar pan. tai patikek, jei jie to negalvotu, pasakytu ka nors kito ;] viktorija, teisingai egle sako, ne nuo lyties priklauso ka tu galvoji ir ka tu sakai, o nuo zmogaus. mano aplinkoj, man dazniau teko matyti meluojancias ar veidmainiaujancias panas, nei vaikinus. taip kad..

16

komplimentus sako ir is mandagumo nebutinai jie buna nuosirdus

17

nera tokio zmogaus, kuris visada sakytu, tai ka galvoja.. ir nesvarbu, ar cia vaikinas, ar mergina

18

Na aš kiek suprantu nei vyrai nei moterys negali girtis tuo, kad visada sugeba pasakyti tai ką galvoja nes šneka tai ko net patys nesupranta. Pagyrūniškas pranašumas visada pudrina žmonių santykius.

19

sheip jeigu betkada ten pana paklaust - ar ash nesustorejau, ar man tinka shi sunkele.. gali sakyti ka nori, ji vis tiek manys, kad chia tiesiog sh mali ir nori prisigerinti.. smile "aj tu tajp visada sakai.. " ^^ smile

20

Cia su tais sustorejimais ar uzpakaliu dydziais tai jus labai jau tiesiai i viska ziurite... jei ji to ir paklaustu o vaikinas atsakytu TAIP TU STORA, ar TAIP TAVO UZPAKALIS DIDELIS. Tuomet drasiai galima sakyti kad vaikinas neismano elementraiu bendravimo tasykliu!!! Yra toks dalykas kai BENDRAVIMO TAKTISHKUMAS kuris ir yra naudojamas tokiose situacijose kuomet pasakius atsakyma tiesiai jis gal izeisti... bendravimo taktishkumas parodo kaip zmogus sugeba pasakyti kitam asmeniui tai ka jis nori (daznai ne pacius maloniausius dalykus) neizeisdamas, neiskaudindamas, neuzgaudamas.

O del galvojimo ir kalbejimo tai kazkoks didis zmogus yra pasakes KALBETI NEGALVOJANT TAI KAIP SAUDYTI NESITAIKANT. Visi mes galvojame ka kalbame...