Тема: Ko jus cia atejot ?
Noriu išsiaiškint ar aš čia kažkoks ne toks ar čia žmonės ne susipažinti ateina .
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ko jus cia atejot ?
Noriu išsiaiškint ar aš čia kažkoks ne toks ar čia žmonės ne susipažinti ateina .
esu naujokė, kaip susipažinti atėjau, bet kol kas nesusipažinau :DDD
motyvai įvairūs gali būti
Ko atėjau? Aš tai netyčia... Aš pro šalį ėjau. O kur aš?
atėjau paerzinti virkaujančių "vyrų" - kokie jie nelaimingi ir kokios bobos blogos .
esu naujokė, kaip susipažinti atėjau, bet kol kas nesusipažinau :DDD
Tai susipažįstam tada
motyvai įvairūs gali būti
Pasakyk pavydžiu
Ko atėjau? Aš tai netyčia... Aš pro šalį ėjau. O kur aš?
Man toks įspūdis susidaręs kad dauguma čia tokių
O kokiu tikejotes ?
Daug žmonių atėjo čia ieškoti meilės, bet jų išdidumas neleidžia to pripažinti.
Atėjau čia susirasti draugės. Dar prieš čia ateinant buvau sutikęs seną studijų laikų draugą, kuris pasipasakojo apie tai, kad turi draugę, kurią kaip tik čia ir sutiko. Taigi įkvėptas jo žodžių ir aš čia patekau. Ir kol čia buvau, mačiau daug šaltų širdžių. Mačiau ir nuoširdumo. Bet su niekuo nesuartėjau. Norėjau suartėti, bet tai yra keblu...
Tiesiog čia dar neatėjo ta, su kuria tiktumėte, jei jau peržiūrėjai, išbandei visas esančias. Kai taip bus - taip bus.
gerai butu antra puse rast jei imanoma
atejau ieskoti tikros meiles ir nuosirdumo,tikiuosi kad neisnyko kaip dinozaurai
atejau pabendrauti su graziom ir idomiom moterimis) pakolkas per visa buvima ieskoke sutikau tik tris tokias)
Trolinti morozų
Nepudruokit smegenų, "trolintojos"... Tos, kurios snukutį bijo parodyti, ateina į čia, nes neturi apie ką kalbėtis su savo išrinktuoju... Tas arba geria, arba po kelias savaites nebūna namuose - fūrą vairuoja...... Visos tikitės kuo brangiau parduoti savo š... užpakalį.
O net jei ateitumėt erzintis, tai labai mažai garbės teikiantis užsiemimas. Nėra kuo girtis...
O mes cia uzsukome susirasti miela mergina ar moteryte netradiciniam bendravimui...:) Tad jei tu esi tokia,parasyk mums
Trolinti morozų
labai jau pritrolinai su 1 zinute
O mes cia uzsukome susirasti miela mergina ar moteryte netradiciniam bendravimui...:) Tad jei tu esi tokia,parasyk mums
o gal jums vyrukas tiktu?)
Tam reikia laaaaaaaaabai daug pinigu...ir gero fizinio pasiruosimo.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ko jus cia atejot ?