1. Ar geri b vitaminus (su pantoteno rūgštim), cinką ir kalį (jų trūksta maiste)?
2. Ar suvalgai pakankamai maisto, kuriame yra kiek reikia vitamino c, dėl kurio trūkumo būna depresija?
Pavyzdžiui, pakankamai daug bulvių, obuolių, kopūstų, bananų, apelsinų, mandarinų ir taip toliau?
3. Ar nevalgai per daug riebių žuvų (nuo kuriose esančio didelio omega 3 riebalų kiekio, o riebalai smegenyse naudojami singalų perdavimui, ir per omega 3 riebalus jie eina daug greičiau - kiekiui esant per dideliam - prasideda fantazavimas dėl fantazavimo arba tikrovės neatitinkantis fantazavimas, taip pat gali būti ir apie savižudybę)?
4. Ar negeri žuvų taukų?
Bet kuriuo atveju - tokia smegenų veikla rodo nieko blogo, o tikėtiną dalies maisto medžiagų, kurios būtinos normaliam smegenų veikimui ir normaliai savijautai - trūkumą.
Ar galimą ne tos mėsos ar ne tų žuvų (jų riebalų) nuolatinį valgymą, nes vienos mėsos, vienų žuvų riebalai vienų žmonių smegenims tinka, kitų - ne. Pastoviam valgymui.
Pavyzdžiui, man netinka nuolat valgyti nei paukštienos, nei žuvų, nei jautienos. Mano smegenys normaliai veikia tik nuo kiaulių riebalų. Kitokioms smegenims reikia kitokių riebalų, todėl reikia žiūrėti, kurie tinka. Žuvys yra liesos ir yra riebios. Vienoms smegenims liesos, su mažai omega 3 riebalų (tiek, kiek yra vištienoje, kalakutienoje) tinka, o kitoms - ne. Kitoms reikia tų žuvų, kuriose yra daug omega 3 riebalų - riebių žuvų kaip tunas, silkė, skumbrė, lašiša ir kitos. Ir atvirkščiai. Kam netinka nuolat valgyti kiaulienos, jautienos riebalų - reikia valgyti paukštieną ir liesas ar riebias žuvis.
Tame esmė, kas susiję su normalia smegenų veikla. Na, mano žiniomis.
Aš geriu b vitaminus (būtinai su pantoteno rūgštim), cinką, kalį (kai rankose, kojose ima darytis šalta) ir magnį (kai ima traukti akį ar raumenis). Geriu tuos, kurių reikia mažai. Tai rodo, kad jie geri arba kad tinka.
Geriu šiuos.
Galima pirkti kur visi vitaminai ir mineralinės medžiagos viename - kam geriau taip.
Tiek.