1

Tema: Kvietimas užsieniečiams

Sveikučiai. Noriu visų paklausti, kokios atsakomybės slegia kviečiančiojo užsienietį į LT pečius.
Mano sesuo nori išsikviesti draugo giminaičius pas mus į LT, tačiau aš abejoju tokiu dalyku. Nes: Ji nesenai tik pažįsta tą žmogų; aš nepasitikiu, ji turi mažai info, kas nutiks, jeigu jie jai įstatys ragus (t.y. ji išsikvies, o jie nuspręs nešti muilą toliau į europą arba liks čia nelegalais, pabėgs nuo jos)... Juk tada ji bus atsakinga už tai... Aš labai tokiais dalykais nepasitikiu ypač tokiais laikais... gal iš tiesų jie nori tik pasisvečiuoti, bet visada yra tas nelemtas... GAL...
Gal kas turėjote panašių dalykų... Gal žinot kokias atsakomybes turi kvietėjas... dėkui už bet kokią info...

2

Re: Kvietimas užsieniečiams

Teks atsakyti pagal Šariato įstatymus.

3

Nesupratau... prie ko čia musulmonų tikėjimas...

4

Tu paklausei - aš atsakiau. Netiki - paklausk savo stomatologo...

5

Manau reikia juristo konsultacijos, jeigu tas zmogus ne is EU. Keista, kad reikia kviesti. Negi jis negali atvykti kaip turistas...

6

Pasirodo. kad ne... Indijos piliečiams reikia kvietimu

7

Kiek teke matyti per vokc.tv , tai butent indai renkasi tokias salis kaip Lietuva, kad patekti i EU...Jie net moka dideles pinigu sumas uz fiktyvias santuokas, o moterys taip uzsidirba. Man atrodo, kad ir musu medijose kazkas apie tai buvo...

8

Ji tikrai netekės, jau yra ištekėjusi, bet tokie jauni žmonės tiesiog gali jai pakiaulinti... o tada dar gaus kokią baudelę... neišsimokės... tada teks giminaičiams ją gelbėt smile o tai jau papildomos išllaidos mūms, šeimos nariams... Aš esu prieš tokius dalykus... tikiuosi ir jai protuko pakaks

9

Snow parašė:

Mano sesuo nori išsikviesti draugo giminaičius pas mus į LT, tačiau aš abejoju tokiu dalyku. Nes: Ji nesenai tik pažįsta tą žmogų; aš nepasitikiu, ji turi mažai info, kas nutiks, jeigu jie jai įstatys ragus (t.y. ji išsikvies, o jie nuspręs nešti muilą toliau į europą arba liks čia nelegalais, pabėgs nuo jos)... ...

Imame kvietimo forma. Tavo sese turi aprupininti jos maistu, gyvenimo plotu ir apmoketi ju medicinines islaidas. Jei jie atvyks neapsidraude bei be  pinigu. Paskutinis apektas pavojingas tuo, kad uz papuasijos isdaigas jai teks moketi is savo kisenes. Jei papuasai nusimuilins, tures bedu migracijos departamente. Jei jie prisidirbs, gali tureti bedu su teisesauga bei saugumu.
Lai pagyvena kartu su pietu saliu vaiku bent keleta metu, bet vaiku nuo jo negimdo. Tokiu atveju pamatys, kokie tikri jo jausmai jai. Manau, po pusmecio bendro gyvenimo jo tikrieji jausmai pasireiks...

10

Dėkui už išsamų paaiškinimą smile taip jai ir pasakysiu wink