Re: BMW
o galima ir man aluuuu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o galima ir man aluuuu
ne
"
laba, gal kas zinot kiek kaztuotu kregzdei xenonai lesiai normalus? dekui
tipo hid kitas? Tai visiems jis plius minus vienodai kainuoja - apie 1.2-1.5k lituku
nu galima ir uz 900 gaut naujus su garantija, tik nzn ar i kaina ieina imontavimas.
man atrodo tavo kaina be balastu
Lemputės x2
Uždegimo balastai x2
Pajungimo laidų komplektas x1
Tvirtinimo detalių komplektas x1
kaina 999 lt
www.adtidejos.lt
http://www.xenon.lt/kainos.php
cia kiek aukstesnes
noriu i E34 isidet "engel eyes" faras, maciau komplektas eolte apie 650 lt, imnoma dar gaut pigiau?
pasidaryk pats google.lt pilna info apie tai
neesu tas, kuris išmano apie tuningą, bet prieš kurį laiką modernoj mačiau komplektas kainavo 399lt, tipo akcijinis
Angel Eyes Modernoje. Anokia ten akcija. Anyway - gali pabandyti paieskoti ebejui pigiau. 400 ir taip nera brangu
neesu tas, kuris išmano apie tuningą, bet prieš kurį laiką modernoj mačiau komplektas kainavo 399lt, tipo akcijinis
reiks nulekt paziuret, labai jau jos man graziai ziurisi:)
siaip taupant reomenduociau su ebejaus pagalba paciam susirinkt. tekainuotu centus viskas
kažkada norėjau pabandyti pasigaminti, tikrai nėra sudėtinga, bet dėl laiko ir būtinybės trūkumo nebeužsiėmiau ta chaltūra:)
tai gali sakau pagaminta gamykliskai kita nusipirkt nebrangiai ir pats susidet.
kažkada norėjau pabandyti pasigaminti, tikrai nėra sudėtinga, bet dėl laiko ir būtinybės trūkumo nebeužsiėmiau ta chaltūra:)
tai gal yra kokia nuoroda ar kas kur man surast reikalingas dalis, ir tuos diodus ar kaip jie ten, papasakokit kaip viskas darosi, ir kur galima apsipirkt, vis del to BMW turiu gar tik nepilnus metus, tai dar biski zalias
BMW E90 Wins..:) Idomus zurnalo "Car and Driver" compare tipo straipsnis apie naujaji E90, kaip USA jis nugali 7 kitus pakankamai neblogus sedanus..8th place Saab 9-3 Aero Manual
7th place Volvo S60R AWD Manual
6th place Cadillac CTS Manual
5th place Audi A4 3.2 Quattro Auto
4th place Acura TL Manual
3rd place Infiniti G35 Manual
2nd Place Lexus IS350 Auto
1st Place BMW 330i Sport Manual no active steering....Idomu matyti kad 2,3 ir 4 vietas uzima japonai (Infinity G35 pigiausias ir galingiausias)..Cia nera Mercedes Benz C klases todel kad ji dar nepasirode nauja..
http://www.crx.lt/content.php?article.13
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis