1 (redagavo Marius 2017-04-24 13:22)

Tema: klausimas del bendravimo.

Sveiki reiketu man patarimu dazniausiai kaip parasau labas po to ka veikineji dazniausiai atsakymas buna nieko o tu, ir grinai toks jausmas kad bendravimas baigesi. smile nes kaikuriem iseina laisvai bendraut apie bet ka o man niekaip nesigauna tas pats kaip realybei bunu tylus ramus ir viskas nudega per ta nedrasuma ir t.t.

2

Re: klausimas del bendravimo.

Tai turi isigilint i savo asmenybe ir issiaiskint, kodel tu laikai save nedrasiu. As manau, kad esi pakankamai ,pagal amziu, drasus jaunuolis.:::008

3

nieko nesigilink eik kalbek ir viskas nepasiseke neanalizuok daryk pernaujo.paskesi analizese ir klaidose.

4 (redagavo Marius 2017-04-24 14:57)

nes dazniausiai buna taip kad net nezinau ka pasakyt kiek zinau daugumai patinka kurie daznai kalba turintis kalbos dovana kaip sakoma, o ne tylus nedrasus.

5

Galima ir tokiu keliu eiti. Svarbiausia siekti uzsibrezto tikslo, jeigu manai, kad tau taip reikia.

6

Marina ll parašė:

Galima ir tokiu keliu eiti. Svarbiausia siekti uzsibrezto tikslo, jeigu manai, kad tau taip reikia.

nes nemanau kad kokei merginai patiktu jeigu vaikinas butu tylus ramus.

7

Jeigu as buciau dar mergina, tai man labai patiktu toks tylus ir ramus vaikinas. Uzkamuociau negyvai...:::008
(Cia pajuokavau)

8

Marina ll parašė:

Jeigu as buciau dar mergina, tai man labai patiktu toks tylus ir ramus vaikinas. Uzkamuociau negyvai...:::008
(Cia pajuokavau)

daugumai nepatinka toki:)

9

Kas tau rupi dauguma...Nebutina buti tokiu kaip dauguma. Yra toks prancuziskas posakis - pabrezk dar labiau savo trukumus ir tapsi originalus...

10 (redagavo Marius 2017-04-24 15:15)

Marina ll parašė:

Kas tau rupi dauguma...Nebutina buti tokiu kaip dauguma. Yra toks prancuziskas posakis - pabrezk dar labiau savo trukumus ir tapsi originalus...

o tai kaip man reaguot jeigu draugas sako tylus ramus niekam neidomus buna, gal todel taip ilgai vienisas esu.

11

Mariuk, nejuokink, tau tik 19m. Tu tik pradedi jaunuolio gyvenima. Nekreipk demesio, ka kas pliurpia. Ramus, susivaldantis ir yra tikras vyras.

12

Marina ll parašė:

Mariuk, nejuokink, tau tik 19m. Tu tik pradedi jaunuolio gyvenima. Nekreipk demesio, ka kas pliurpia. Ramus, susivaldantis ir yra tikras vyras.

nu kiek zinau kad ramus yra geri zmones, as pats nesu blogetis. nu gal ir tiesa.

13

Na matai, tai ir puiku. Rasi smarkia mergina ir busit sauni pora. Ji tave isjudins, o tu ja sugebesi nuraminti...

14

Marius parašė:

nes dazniausiai buna taip kad net nezinau ka pasakyt kiek zinau daugumai patinka kurie daznai kalba turintis kalbos dovana kaip sakoma, o ne tylus nedrasus.

kol tau 19 ir nereikia perdaug pliurpti,geriau mokykis.ar tau reikia apzaveti kokia sexbomba ? smile

15

marek parašė:
Marius parašė:

kol tau 19 ir nereikia perdaug pliurpti,geriau mokykis.ar tau reikia apzaveti kokia sexbomba ? smile

Ne man sexbombu nereik tiesiog norisi tureti salia mylima zmogu su kurio isikalbet nes dabar tai grinai vaikstai liudnumas bilekoks jautiesi nekazkaip.

16

O mama, tetis, brolis, sese ?

17

imk knygas ir skaityk ten viska suzinosi.forumai tom temom.manau tau reikia sexbombos.:)as irgi vienas nieko baisaus.zmogus visada mirsta vienas smile

18

Tada daryk, kaip marek pataria...:::008

19

ir nepamirsk savo kelio? be kazkokio tai mareko nesamoniu.

20

Marina ll parašė:

O mama, tetis, brolis, sese ?

Neturiu nei seses nei brolio, o tevai daznai dirba.