Re: Meetas Kaune Balandi
mane tevas nuves ir parves :pp
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi
mane tevas nuves ir parves :pp
Kasti, prisizadejai, zinau.. bet nepamirsk, as PADORI PANELE
As taip pat ir skaudziai nesikandzioju
O mane kas nuves ir parves...
Nu ka as irgi ateisiu
tik man jei ka ne 25 o 22
NA saunu 21d.ir dar penktadienis na tikrai jega o Ramzis tai cia kurioj mzdg.vietoj?
Cia Vilniaus gatve einant link rotuses aikstes kairej bus. Manau turetum tikrai pamatyt, afisa bus su uzrasu egiptieciu restoranas ar pan...
Cia Vilniaus gatve einant link rotuses aikstes kairej bus. Manau turetum tikrai pamatyt, afisa bus su uzrasu egiptieciu restoranas ar pan...
Na aciukas uz issamia info.
o, matau zmoniu jau daugeja.. tik zmones, pasiimkit pinigeliu, nes bus speciali programa, nuo kiekvieno po 5lt bus imama..
ir dar vienas dalykas - jeigu registravotes turejot gaut patvirtinimo laiska.. jame buvo nuoroda, kuria turejot paspaust.. jeigu del kazkokiu priezasciu negavot, ar nepaspaudet, rasykit i darkas@endi.lt.. nes staliuka rezervavom pagal zmoniu skaiciu, kurie patvirtino registracija savo..
Deividas, tuomet priregistruokit ir Artura, jis taip pat registravosi, bet negavo kazkodel
Hmmm... Na siaip Vitai sakiau apie dalyvavima, sake to ir pakanka, o prisiregistruot bandziau, kazka lyg i pasta turejo atsiust, bet neatsiunte...
Atsiprasau Vijai ...
emmm, kodel visi tokie seni vazioja nebus jaunimo
Aura, na as saves tai prie senimo nepriskiriu
valio!
na as irgi dar ne senas
emmm, kodel visi tokie seni vazioja
nebus jaunimo
jei nori galiu del taves ateit
jei tik del manes tai neik
Na tiesiog netureciau ka kalbet su kitais vyresniaisiais
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi