Re: Psichologiniai testai, kurie parodo jusu esme
esme— tai tarpas, tarp gimimo, ir.mirties, svarbu ta tarpa pragyvent sau, pragyvent taip, kad jaustum, kad gyvenai, kad nebutu gaila mirt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Psichologiniai testai, kurie parodo jusu esme
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
esme— tai tarpas, tarp gimimo, ir.mirties, svarbu ta tarpa pragyvent sau, pragyvent taip, kad jaustum, kad gyvenai, kad nebutu gaila mirt
Esme tam tarpe suvokti savo zmoniskuma ir zmogiskuma, moketi ivertinti save ir duoti sansa pratesimui per savo palikuonis, tuo iprasminant savo kuniskaja ir dvasine buti, moketi pasidalinti, dovanoti, o ne tik imti. Kad visi sakytu, " O tai buvo moteris/vyras, o mano tetis/ mama, o mano tevukas/mociute"..
Esme tam tarpe suvokti savo zmoniskuma ir zmogiskuma, moketi ivertinti save ir duoti sansa pratesimui per savo palikuonis, tuo iprasminant savo kuniskaja ir dvasine buti, moketi pasidalinti, dovanoti, o ne tik imti. Kad visi sakytu, " O tai buvo moteris/vyras, o mano tetis/ mama, o mano tevukas/mociute"..
Man tai juokinga kai kas nors apie zmogiskuma sneka.
Net nezinau nuo ko pradeti...
Galime pradeti nuo to kad gyvunas visada bus geriau uz zmogu tai sulaukti komplimento 'tu labai zmogiskas' skamba labiau kaip papeikimas.
Is kitos puses humanistai yra labai durni zmones, o ju idealogijos iskrypusios...
Is trecios puses paziurejus, tai psichologai ir mokslininkai vis bando ir bando surasti skirtumus zmoniu nuo gyvunu, bet neranda. Tiesa sakant, kuo daugiau kapstosi tuo labiau pamato, kad zmogus kaip gyvunas.
Labai ironiskai skamba kai zmogus elgiasi kaip gyvunas ir sako kad tai zmogiska.
Ir tu niekada nenugyvensi gyvenimo taip, kad kazkas tavim labai didziuotusi, nes zmones skirtingi, skirtingai garbe supranta. Tiketina kad tavo anukai arba proanukiai galvos kad tu durna boba buvai ir tiek. Ir yra sansu kad jie taip galvos butent del to nes stengeisi buti 'zmogiska'.
Ir siaip zmogiski zmones nera labai protingi... Nes meile ir drugeliai ir vaivorykstes atnesa ta 'geri' tik labai laikina. Su laiku tai atsiperka blogu ir tiek. Cia kaip su demokratija. Sokratas sake kad balso teise igaunama su gimimu yra idiotizmas ir balso teise turetu tureti tik labai issilavine, priesingu atveju demokratija taps kekse kuri prazlugdys pasauli. Butent taip ir nutiko.
Zmogiski, bet zmoniski. Kuo gyvunai blogi. Jie saunus...
Zmogiski, bet zmoniski. Kuo gyvunai blogi. Jie saunus...
Gyvunai nei blogi nei geri. Jie gyvena pagal realybe, o zmones gyvena pagal morales normas - principus kuriuos patys sau nusistate ir tie kurie atitinkta tas isgalvotas taisykles tie geri zmones, o tie kurie neatitinka tie blogi. Zinoma tos morales normos keiciasi mazdaug 180 laipsniu per 20 metu ir kontradiktuoja save istisai, o ir logikos jose nulis, bet padeda zmones kaip bukas avis bandoj islaikyt, kad chaoso nebutu tai tiek...
kalbos ir prisiminimai— kaip.ir gyvenimas— tik.laikini. tad nematau esmes rauti šiknos, dėl kažkokiu kalbu apie tave, kai tu jau supuves po— žeme gulėsi. Beprasmiška!
Matyt viskas priklauso nuo vertybiu, kurias ispazistame ir pagal kurias gyvename...
man atrodo.kaikurie čia ne gyvena, o diskutuoją šudus, ir skaito visa laisva laika knygas. Vat ir gyvenimas
1 jai sausinis skanus jai ne 10
1 jai sausinis skanus jai ne 10
1. Suvalgote visą vienu kąsniu
Tai reiškia, jog gyvenimą semiate rieškučiomis. Su jumis linksma, niekada nenuobodu, pasimiršta visi rūpesčiai, tačiau kartais elgiatės per daug pramuštgalviškai. Jums visiškai nepažįstamas atsakomybės jausmas. Be to, jums negalima patikėti svetimų vaikų.
o 10 jau buvo aprašytas
Grigorij parašė:O is undines isvirti zuviene imanoma?
ne, negalima, nes:
- filologiškai - išvirti galima till undienę
- realstiškai - undinių nėra, tad iš jų nieko negalima išvirti
- žmogiškai ir filosofiškai - undinių virti negalima, nes tai pusiau žmonės, tai žiauru.logiškai ir teisiškai - galima, tik prieš tai reikia apibrėžti, ką vadinsime undine ir ką žuviene. tarkime, jei draugų rate kuri nors žuvis vadinama undine, tuomet - iš undinės išvirti žuvienę galima.
na, o žvelgiant iš psichologinės pusės - labai daug galima pasakyti apie tokio klausimo uždavėją, kaip ir apie atsakinėtoją
natūraliausia ir žmogiškiausia reakcija - koks baisus klausimas tai žiauru ir nežmogiška
Tai kiekviena barakuda i katila ir teisiskai viskas ok?
Cia Anna, kaip ir fakeris tas naujas, itariu, net gi tas pats susidvejines zmogelis esi.. Logikos irgi - ZERO... zodziu zaisma abu ivalde, BEVEIK....
Logiskai ir Teisiskai. Ka apie tai ismanot, is viso?
Kuris teises aktas leidzia remtis logika, kai priemas sprendimas? Tai psichu mastymas...'Man atrodo galima, nes...' OMG
Paprastas testas: reikia perskaityti, ką rašome "Karštojoje linijoje". Jei tekstai apsiriboja kavos pasiūlymais, gero paros/metų laiko ar kita kalendoriaus funkcija, jūs esate dalba...s. Geros dienelės!
p. Alvydai,
ačiū už... komplimentą :-)
p. Alvydai,
ačiū už... komplimentą :-)
koki komplimenta?
cia tokiu,atsiprasau, nebuvo...
komplimentas - tai, kas nėra tiesa, tačiau adresatui suteikia malonumo.
komplimentas - tai, kas nėra tiesa, tačiau adresatui suteikia malonumo.
Komplimentas - pagyrimas, norint pamaloninti...
Va taip ir gyvenat savam pasaulely, su savom taisyklem ir savais pamastymais ir savom tiesom.
Norma, tai ne JUS, o visuomenes dauguma.
Linkiu pagyti...
linkiu pagalvoti, KODĖL taip susierzinot
Forume darosi nuo - bo - du................
linkiu pagalvoti, KODĖL taip susierzinot
Jeigu man buvo skirta, tai
Tu mane erzinti gali tik del vieno, kad savo nuomone istatai i fakto remus...
kaip ir fakeris, taip ir tu ana esat savo susikurto pasaulio gyventojai...kur nebuta 'tiesa' tampa tikrove ir ja tikite
Anna parašė:linkiu pagalvoti, KODĖL taip susierzinot
Jeigu man buvo skirta, tai
Tu mane erzinti gali tik del vieno, kad savo nuomone istatai i fakto remus...
kaip ir fakeris, taip ir tu ana esat savo susikurto pasaulio gyventojai...kur nebuta 'tiesa' tampa tikrove ir ja tikite
Nevaryk ant Annos.Moteru,diskutuojanciu forume nera daug.Turinciu savo nuomone -neliko beveik visiskai.Be -Annos forumas,tai nuobobziu komiksiniu kluonu paradas..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Psichologiniai testai, kurie parodo jusu esme