Neperseniausiai susipazinau internete su mergele kuri 19 man rodos turi. Zodziu is isvaizdos labai padori ir grazi mergele. Svarbiausia neruko, nesispakliuoja, negeria, myli vaikus, net nebuciuota, nes neturejus vaikino, o apie lytinius santykius kalbos nera. Tai as zinoma susidomejau. Esme buvo ne ar as patikejau tuo ka ji sako ar ne. Bet esme buvo surasti ta kabliuka. Tokiu vertybiu moteru mano kartoje tikrai nera. Nu ir radau as ta kabliuka. Pasirodo jai 19, ji baigus profke xD nedirba ir nesimoko tiesa sakant apie aukstaja net negalvoja isvis. Nei vieno valstybinio egzamino egzo neislaikius. Nemoka nei vienos uzsienio kalbos. Paklausiau kokiu hobiu turi atrase 'klausytis muzikos' xD. Cia net ne hobis. O kai paklausiau kokios muzikos klauso atsake kad rusiskos. Kaip ji klauso rusiskos muzikos nesuprasdama rusiskai cia manes neklauskit. As bandziau kazkaip su ja kalbetis. Bet is jos nieko realiai nera. Grynai toks jausmas lyg merga urve buciau rades kuri nezino kad civilizacija egzistuoja xD. Sakau jai gi reik noret, reik stengtis jauna esi, kibk i mokslus, siek kazko. Sako mes paprasti zmones mum daug nereik xD. Sakau as jai tave issilavinimas ne tai kad aplenke, bet tas issilavinimas ejo link taves pamate tave ir kai pi.so I kojas soko per langa ir nusizude. Nieko labiau neissilavinusio nesu mates per visa savo gyvenima. Issilavinimas dar ne viskas, svarbu jei zmogus proto turi, tada gali ismokt, bet ji raso 'as bandau mokytis bet man neiseina' xD Viskas pasibaige tuo, kad jai neberasau, ji man neberaso, o tik savo sikna arba snuki fotkina ir kelia i pazinciu tinklalapi. Kaip tipine 21 amziaus sliuxa. Bet as vistiek suzavetas. Tokios kaip jos tik pi.samai mesai tinka nebent, bet ji vistiek nekalta. Ta prasme... Cia reik sugebet. Bet koks protingesnis butu pasinaudojes ja tokiem dalykam. Nu ne vilniete ji. Bet vistiek.... Tai va kokios cia bobos renkasi.
Bendrai turiu jum toki klausima. Ar matet kekse/ku.rva/prostitute kuri butu pripazinusi, kad tokia yra? Ta prasme man juokinga kaip visuomeneje egzistuoja siti terminai ir gan daznai vartojami, bet jei kokia boba kuri grynai 100% telpa i viena is siu 3 terminu pavadintum tokia, ji neigs. Dar nepazinojau ir nemaciau nei vienos kekses, kuri pripazintu kad ji yra kekse. O suskystejusi visuomene vis reikalauja, tolerancijos ir bando plaut smegenis, kad cia tik jos kitoks poziuris i gyvenima, bet tai nereiskia, kad ji kekse ar kad ji nelygi su visais xD. Zodziu, kekses neigia, kad jos kekses, visuomene neigia, kad jos kekses, bet terminai vistiek egzistuoja ir vartojami. Visi apie jas girdeje bet niekas ju nemate xD. Darosi vis labiau logiska vartoti kekses termina ten kur jis tinka drasiau ir dazniau. Sudiniausia kad gaidiskoj visuomenej kuria turim, oficialiai vartoti siu terminu vistiek negali, cia kaip neduok dieve geju pavadinsi py.deru. Na moralas tas, kad sitas tinklalapis pilnas keksiu, atitinkanciu termina 100%.
Tai atsakant i klausima kokia lovoje turi buti mergina..
Galetu but ne kekse ir issilavinus. Butu pazanga.