Tema: donoras
Esu ziauriai vaisingas, jeigu kuriai reiketu pagalbos, donoro ir geros seklos kreipkites Kaunas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → donoras
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Esu ziauriai vaisingas, jeigu kuriai reiketu pagalbos, donoro ir geros seklos kreipkites Kaunas
pateikite papildomą informaciją - KIEK turite sveikų palikuonių, su tėvystę patvirtinančiais tyrimais?
ir kas cia nustate ta tavo vaisinguma ar ne tu pats , manau kad cia kiekvienas noretu buti ir padeti su vaisungumu )))))))
Tokiu pagrindu kuriamos naujos temos.
robot temos
pateikite papildomą informaciją - KIEK turite sveikų palikuonių, su tėvystę patvirtinančiais tyrimais?
Gal cia vyrukas nori papildomai uzsidirbti,kad galetu ismoket alimentus...Tai jau kaip ir irodymas....
Turiu ir aš . 12 palikuoniu, vusi sveiki. Jokiu foto, galim susitikt, viska apžiuri, isitikini, apvaisinimas vyksta dykai, bet tik naturaliu budu, 3 ir daugiau kartu— taikoma nuolaida atvažiavimo laikui! Be juoku!
Trys vaikai, kadangi su zmona miegojom tik tris kartus, reiskia garantija 100 procentu
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → donoras