Tema: FF feet fetish, pėdų fetišas
Laba diena merginos/moterys nesvarbu kas Klausimėlis, jeigu vaikinas turi Pėdų fetišą ar tai yra jam didelis minusas ar atvirkščiai pliusas?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → FF feet fetish, pėdų fetišas
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laba diena merginos/moterys nesvarbu kas Klausimėlis, jeigu vaikinas turi Pėdų fetišą ar tai yra jam didelis minusas ar atvirkščiai pliusas?
Kai per ilgai prie pedu neuzsibuna, tai visai faina...
Pirmasis atsakymas, valioo
uuu;x
Viskas gerai jeigu yra ribos ;d
Kas jum b.let visiem negerai?
smagu, kad padaugeja atskymu
Nu bet visi pripazysta kad bet kok fetisas yra nukrypimas nuo normos
jie turi fetisho genu xD
pliusas, ir laabai didelis.
dar jom patonka viena kitai.kišti.pedas ten, iš.kur gyvybe išeina. Jom tai.norma
Rūta suuper
Pam paraam
Gal dar kuri nors pasisakys??
Kai grisu namo ir is darbiniu batu istrauksiu pedutes, gal noretum pazaist su jomis?
Man seksualūs kojų pirštai. Pėdų ilgis, dydis svarbu, bet tai nėra seksualu.
Katherine Waterston
vasara jums šventė, o žiemą? baseinas ir pirtys?
Ne. Žiemą gyva moteris, o jei tą žiemą nėra - pažiūriu kompiuteryje.
Pirtyje man per karšta, o baseine - chloras, kuris man labai nepatinka. Kitu atveju - eičiau į baseiną.
Ne dėl to. Dėl buvimo vandenyje. Kojų pirštukai būtų kaip desertas. Jei būtų patinkančių. Manau, būtų.
Pirtyje man per karšta, o baseine - chloras
infraraudonųjų spinrulių pirty nelabai karšta. ir baseinuose nevisuose daug chloro...
Infraraudonųjų spindulių pirties nebandžiau, Bet vidutinis sudėjimas, kurio pas mane bent pusė - nepakenčia karščio, todėl įsivaizdavus pirtį, net nelabai karštą - neigiama reakcija. Vėsi ar truputį šilta pirtis būtų kaip tik. Galima sušilti - mylintis. O apie baseiną su mažai chloro pasidomėsiu. Pakankamai mažas kiekis būtų puiku.
Man Tai nėra manija, ir nėra fetišas. Normalus poreikis ir potraukis - kaip matyti krūtis, užpakalį ir makštį.
O tau patinka baseinas ir pirtis?
O rodyti kojų pirštus? Ar labiau - apsiauti juos dengiančia avalyne ir kojinėmis?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → FF feet fetish, pėdų fetišas