Re: Lietuviai gyvenantys Ispanijoje!
Sveiki, gal kas žino patikimų puslapių, kur galėčiau susirasti kambarį Valensijoj ?:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Ispanijoje!
Sveiki, gal kas žino patikimų puslapių, kur galėčiau susirasti kambarį Valensijoj ?:)
Sveiki nesenai atvykau Malaga Colohonda,kas galetu patarti kaip greiciau isisavinti Ispanu kalba.Noreciau isgirsti nuisirdziu patarimu.Adioso
knyga po pagalve... sako padeda..
Kaip Malagoje, mes ir norėtume persikelti tik nežinau nuo ko pradėti, gal galit patarti.
Ar gali kas nurodyti adresiuka kur Malagoje galyma rasti nemokamus ispanu kalbos kursus
Gal kas is almerijos yra?
Sveiki apsistojau 2menesems El perello gal butu zmoniu kurie noretu susitikt nes labai jau liudna man 17metu ieskau panasaus amziaus pauugliu arba vyresniu
Paziurekit per booking.com
paieskok kempingu, jei ne ilgam.. patarimas pigiau ir gyvenimas verda ten..
Labukas, šiuo metu esu Lietuvoje ir noriu greitu metu persikelti į Ispaniją, dėl to man reikalingas siuntinių pristatymas į Ispaniją . Gal kažkas galėtų pasidalinti patirtimi ir patarti, per kur saugiai ir greitai atsisiųsti siuntą? Būčiau dėkinga. Iki
Ten ir likite
"Kol jaunas, o broli, sek paselio grudus " ...
Labuka kas pabendrauyi is lietuvaiciu gyvenaciu ispanijoje cia kazkaip nuobodoka
nu zodziu kiek pamaciau tiek uzteko.... dauguma kaimo vaiku susirinke:DDD
Puikiai pasakyta, dauguma, pabrėžiu, ne visi, bet dauguma tai gryni kaimo šokiai
Labas gal yra merginu is Gandia Valencia ar netoliese?
laba, na as irgi kaip ir ten gyvenu
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Ispanijoje!