Re: Esat girdeje apie dirbtibi intelekta
Robotai negali buti intelektualus, ar mieli - jie gali buti 'up to date'.
snekat nesamones..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Esat girdeje apie dirbtibi intelekta
Robotai negali buti intelektualus, ar mieli - jie gali buti 'up to date'.
snekat nesamones..
Jis tikrai lb.gražaus dizaino ir kalba švelniu balsu, tad kodėl negali būti mielas ?
P.S.Pasigooglinkit - 17:30 Sat.1.Bayern - Video- Roboter im Supermarkt -Sat 1
Jis tikrai lb.gražaus dizaino ir kalba švelniu balsu, tad kodėl negali būti mielas ?
jau geriau kaimynų katę pakalbinti vėlai vakare grįžtant į namus, kai ji lauke slepiasi tarp gėlių - ji neatsilieps meiliu balsu, bet žvilgsnis bus išraiškingas, o judesiai - neužprogramuoti nesu kačių mėgėja, bet ji mielesnė už 1001 robotuką, nes ji - gyva
Katė yra katė, Dievo sutvėrimas, o robotukas žmogaus intelekto laimėjimas, tad kodėl nepasidžiaugti.
Jis gali buti akiai patrauklus, bet ne mielas... hmm... o dar lietuviskas raides 'imituoji'
jei sakytum ausiai mielas, tuomet OK.. nelogiska. daigtai nebuna mieli.. koks mielas TV arba 'is stomens ir is liemens spintele''
O aš mėgstu sužmoginti daiktus, pvz.mielas paltukas, mašiniukas, meilus kilimas, žaisliukas, puodukas ir pnš.Taip įdomiau...
O aš mėgstu sužmoginti daiktus, pvz.mielas paltukas, mašiniukas, meilus kilimas, žaisliukas, puodukas ir pnš.Taip įdomiau...
na cia is tos serijos, kai sunis mergaitem ir berniukais ima vadint...
Marina пишет:O aš mėgstu sužmoginti daiktus, pvz.mielas paltukas, mašiniukas, meilus kilimas, žaisliukas, puodukas ir pnš.Taip įdomiau...
na cia is tos serijos, kai sunis mergaitem ir berniukais ima vadint...
kuo toliau, tuo daugiau tokių žmonių.
Marina, jei Jums patinka sužmoginti, kaip kad sakote, daiktus, tai Jūsų pasirinkimas, nes manau, kad lazdos neperlenkiate
Jei kitiems šuniukai ir kačiukai yra it nuostabiausi žmogiukai, tiek to. TIK. baisu, kad dažnai sužmoginami ir mielais tampa išmaniukai, ciuciukai, mašiniukai, gėlytės, jų visos gražiausios dainos it mylimiausiems ŽMONĖMS, o į šalia esančius žmones, kurie nepatogūs savo požiūriu, nesutampa nuomonės, vertybės, gyvenimo būdas pradedama žiūrėti it į šiukšles ar tuščią vietą. tai ir yra baisu... arba praeinama pro to paties daugiabučio gyventoją demonstratyviai žiūrint į šalį, bet jei už metro pamatys paukščiuką ar kokį kačiuką iškart "oj, tu mano geruti, labas vakarėlis, ką čia veiki, gal pavargai, kaip tau sekasi?..."...
Taip, Anna, taip jau būna. Kaip sakoma: Genys margas, o pasaulis dar margesnis...
Zmones gyvoliai o musu geriausi draugai yrr sunys katinai
Visa politika ...
O arkliai, asilai, mulai, kupranugariai, drambliai, karvės, ožkos, triušiukai, vištos irt.t.ir pnš. jau nedraugai...
Marina,
priminkite, ką Jūs vadinate draugais? kas tai yra draugai Jums?
tarkim, aš turiu 2 labai gerus draugus (-es) ir dar gal 5 draugus (-es), visi kiti - pažįstami ar labai geri pažįstami
Sakoma, kad draugą nelaimėje pažinsi. Pagal šį kriterijų turėjau ir turiu patikrintų žmonių. Būtų 4 vyr.lyt.,ir 6 mot.lyt.asmenys, na ir dar pora virtualių, nes jie gyvena toli, bet visuomet paguos ir patars.O, kaip mano gyvenimiška patirtis rodo, tai ištikus bedai, visada paslaugūs kaimynai, o kartais net visai atsitiktiniai žmonės. Turėjau ekstremalių situacijų, kada reikėjo greitai nuvykti į miestą už 60km pas operacijai ruošiamą artimą žmogų. Važiavau autostopu, nes nevairuojanti, o buvo 4val.ryto, tai žmogus nuvežė tiesiai i ligoninės kiemą
o tai kokia vieta vistos ir triusiukai uzima? pasimeciau jau moteriskos logikos vingrybese
o tai kokia vieta vistos ir triusiukai uzima? pasimeciau jau moteriskos logikos vingrybese
va va... kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau nesuprantu moterų ir atjaučiu vyrus....
Jie mieli, o bado metu gali ir pasiaukoti.
Čia ne apie vyrus, bet apie vištas ir pnš.
Jie mieli, o bado metu gali ir pasiaukoti.
tai čia apie... mielus draugus? ...
Juk draugai aukojasi...
Čia mano juokeliai...
patogu, kai badui uzejus galima suvalgyt.. draugus. diskusijos eigoje atsiskleidzia tikrasis moralinis uz.. atsiprasau, veidas. cia mano juokelis, prasom neisizeisti
Diskusijų forumas → Įvairūs → Esat girdeje apie dirbtibi intelekta