Re: Kodel manoma kad blondines kvailos?
P. S. Tuoj būsiu Forumo karalius. Tai tau ir Blondinė...
O ar tai nebus isimtis,patvirtinanti taisykle..?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel manoma kad blondines kvailos?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
P. S. Tuoj būsiu Forumo karalius. Tai tau ir Blondinė...
O ar tai nebus isimtis,patvirtinanti taisykle..?
Koks skirtumas...
P.S.Jeigu pabėgsiu ir vėl grįšiu kokį pavasarį, tai galėsiu rašyti: Tuo metu, kai buvau forumo karalius, tai p.Gytis buvo dar tik Vanagas, dabar tik pažiūrėkit, jau ....Na, tai kuo būsit jūs ?
P.S.Jeigu pabėgsiu ir vėl grįšiu kokį pavasarį, tai galėsiu rašyti: Tuo metu, kai buvau forumo karalius, tai p.Gytis buvo dar tik Vanagas, dabar tik pažiūrėkit, jau ....Na, tai kuo būsit jūs ?
Laukiau kazko panasaus...O as tik saziningai bandau padeti kuo greiciau uzsideti Karaliaus karuna...O ir siaip esu ebejingas visokiems titulams ypac cia.O ir taip palyginus karaliu su vanagu...Karalius aisku solidu ir garbinga,bet tuo paciu ir kazkiek nuobodoka-kiekvienos pareigos uzdeda kaukes,riboja tavo laisve.O vanagas-tai erdve,nuotykiai ir laisvas skrydis...Jums,kaip moteriai,gal labiau patinka papuosalai,tai ir imkite karaliaus karuna,man labiau prie sirdies laisvas skydis...
Jūs lb.malonus ir diskretiškas beveik visada. Kažkaip stipriai čia ir nesusirėmėm, nebent dėl tos silkutės prie šnapso vyrams, bet čia jau seni laikai...
P.S.Būsit mano karūnuotojas...Tara tat tam...
P.S.Būsit mano karūnuotojas...Tara tat tam...
O kodel gi ne...O kada karunavimo svente? Ir as viliuosi,kad saugodama karaliska ivaizdi,pasiulysit kazka daugiau negu silkute...
Marina parašė:P.S.Būsit mano karūnuotojas...Tara tat tam...
O kodel gi ne...O kada karunavimo svente? Ir as viliuosi,kad saugodama karaliska ivaizdi,pasiulysit kazka daugiau negu silkute...
blondinę???
vat ir džentelmeniškasis Gytis...
gytis parašė:Marina parašė:P.S.Būsit mano karūnuotojas...Tara tat tam...
blondinę???
vat ir džentelmeniškasis Gytis...
Stengiuosi patasyt savo reputacija,kad,kaip kazkada issireiske p.Antanas,nebuciau laikomas visisku zanuda...
Stengiatės prisitaikyt...
Stengiuosi atsikratyt lipdomu etikeciu..
Aišku. Tai nelengva, bet turint storą skūrą, įmanoma...
Aišku. Tai nelengva, bet turint storą skūrą, įmanoma...
Taigi,kad nezinau-plona ta skura ar stora...Kolkas dar niekas nebande nulupti ir pagamiti kokios moterisko rankinuko ar cemodano...
Tik neapsimeskit, kad nesupratot, Gyti...
Kai turi taip vad.storą skūrą, tai etiketės nelimpa, jos tiesiog nukrenta, kaip kad nuo žąsies vanduo nubėga...
nepataisomai bukos.
nepataisomai bukos.
Neizeidinek cia musu forumo Karalienes...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel manoma kad blondines kvailos?