Tema: Kaip pasiulyt vienos nakties nuotyki merginai
Reiktų patarimo iš merginos apie vienos nakties nuotykius , kaip man pasiūlyt kad mergina to norėtų
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip pasiulyt vienos nakties nuotyki merginai
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Reiktų patarimo iš merginos apie vienos nakties nuotykius , kaip man pasiūlyt kad mergina to norėtų
Kodėl nakties, o ne dienos? Tiesiai šviesiai ir pasiūlyk, tik apie pasekmes pagalvok, kad neprisiteistų paskui ...
Pagalvok, kam merginai vienos nakties nuotykis..? Kodėl ji turi sutikti? Jai to nereikia. Kam jai save kompromituotis? Kam jai gaišti laiką..? Vienos nakties nuotykiui gali pasirašyti tik kokia nors kvaila ir pabaisa...
rinktis merginą su vyro smegenimis
Nori vienos nakties nuotykiu? Eik i kluba, mokek bent kazkiek sokt, buk pasitikintis savimi, idomus ir su tinkamu humoro jausmu. Uzkalbini ir veliau paskviesk pas save, viskas. Jei to nemoki tai manau laikas pradeti mokintis.
Man atrodo reik paprastai: "Tu... nu sita... tipo... davaj?"
Man atrodo reik paprastai: "Tu... nu sita... tipo... davaj?"
Tai čia su užuolankom. Iškart reikia: "duok pi...t!"
Tomas parašė:Man atrodo reik paprastai: "Tu... nu sita... tipo... davaj?"
Na jau šitaip, tai nebent kokią išprotėjusią bomžytę už alkoholį ar hašišą mainais, na o ir ligų puokštė garantuota...Nesityčiokit iš vaikino...
Tai kaip supratau tiesiog tiesai šviesiai reik pasakyt , duok man ****
Vaidotas parašė:Tomas parašė:Man atrodo reik paprastai: "Tu... nu sita... tipo... davaj?"
Na jau šitaip, tai nebent kokią išprotėjusią bomžytę už alkoholį ar hašišą mainais, na o ir ligų puokštė garantuota...Nesityčiokit iš vaikino...
Jis gi pirmas pradėjo
Marina parašė:Vaidotas parašė:Tai čia su užuolankom. Iškart reikia: "duok pi...t!"
Jis gi pirmas pradėjo
Svarbu kas pirmas baigia
hmmm: Noriu pis... ar paru...tave? Regis taip.
norėt nedraudžiama gali po taip subtyliai išreikšto noro ir į marmuze gaut - profilaktiškai.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip pasiulyt vienos nakties nuotyki merginai