Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 141 iki 160 iš 397
- Rytis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Vladimiras Putinas
Niekas nesako ,kad rusu nezaloja,bet man jus zombiai esat matot tik ka Rusija padaro,o savo Amerikosam gatavi i sikna sulyst,laikot Dievais kazkokiais.Nebuvau Sirijoje,kaip ir tu nebuvai nei Donbase,nei Abchazijoi... Taip ,kad Stasy....
- butas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Ryti nu vat ka ir sakau! I amerikosu zudikus tai akis uzmerkia, o kad rusu bombos stato o ne griauna, kad kulkos gydo o ne zaloja, kad rusu kareiviai draugiski mylintys ir rupestingi, tai jau tik piktu zodziu! Kokia neteisybe!
- Pirma diena
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
O kas - po Putino? Kokia nauja žvaigždė - švies Rusijos padangėje?
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Pirma diena parašė:O kas - po Putino? Kokia nauja žvaigždė - švies Rusijos padangėje?
Visi jo taiiiiip verks, kad net žvaigždės aptems...
- Sergio
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Stasys parašė:Rytis parašė:Stasi nebepjauk,tu matei kas Sirijoje daros? Vaiku lavonai metos po amerikieciu ataku,bet tu juk amerikosus turbut pateisini,nes jie ale Lietuva gins....
Tai gal ten po rusų mėtosi? Jie turi seną tradiciją savo nusikaltimus kitiems priskirti. O gal pats buvai Sirijoje?
Tai ir vietname rusai.visdelto.išžude visus? ir indienus išnaikino? Ir irake Rusai? Na jo praplovė tau smegenine. Amerikosam tu tik jaukas, karas bus, mirsim visi, jiem dzin. O rusai sulaiko visais budais visus nuo karu. Bet... tavo protas jau perprogramuotas, tu juk nieko nematai
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
kristė parašė:Kas galite pasakyti, kokios žinių laidos objektyviausiai nušviečia pasaulio įvykius?
Visos. Tik klausimas apie kokius objektus kalba.
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
butas parašė:Tikra tiesa rytis parase! Amerikosu kulkos zaloja, o rusu-gydo, amerikosu bombos griauna, o rusu-stato, rusiski tankai atnesa taika, laime ir dziaugsma, o rusiskas atominis ginklas is viso isgydo visas ligas i visi zmones tampa sveiki! Ne taip kaip amerikosu! heil putin!
Pasikabyk namie Putino portretą ir kartok Putin Akbar!
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Pirma diena parašė:O kas - po Putino? Kokia nauja žvaigždė - švies Rusijos padangėje?
Siūlykis į žvaigždes
- butas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sergio parašė:Tai ir vietname rusai.visdelto.išžude visus? ir indienus išnaikino? Ir irake Rusai? Na jo praplovė tau smegenine. Amerikosam tu tik jaukas, karas bus, mirsim visi, jiem dzin. O rusai sulaiko visais budais visus nuo karu. Bet... tavo protas jau perprogramuotas, tu juk nieko nematai
Tikra tiesa!! Ukrainieciai patys badu issimarino! Ir i sibira visi atostogauti vaziuodavo, su gyvuliniais vaginais, nes taip juk smagiau, daugiau ekstrymo! O kas kaltas, kad jie patys nepaskaiciavo savo jegu ir ten zuvo! cecenijoje namas pats susisprogdino, nes jam depresija buvo! Del visko kalti amerikosai ir landsbergis! Jis savo rankomis tuos karus organizavo! As viska zinau!
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
butas parašė:Sergio parašė:Tai ir vietname rusai.visdelto.išžude visus? ir indienus išnaikino? Ir irake Rusai? Na jo praplovė tau smegenine. Amerikosam tu tik jaukas, karas bus, mirsim visi, jiem dzin. O rusai sulaiko visais budais visus nuo karu. Bet... tavo protas jau perprogramuotas, tu juk nieko nematai
Tikra tiesa!! Ukrainieciai patys badu issimarino! Ir i sibira visi atostogauti vaziuodavo, su gyvuliniais vaginais, nes taip juk smagiau, daugiau ekstrymo! O kas kaltas, kad jie patys nepaskaiciavo savo jegu ir ten zuvo! cecenijoje namas pats susisprogdino, nes jam depresija buvo! Del visko kalti amerikosai ir landsbergis! Jis savo rankomis tuos karus organizavo! As viska zinau!
Šaunuolis. Prašyk medalio.
- Sergio
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nkekas musu tais laikais negyveno, tai.tik raides, tik istorija ant popieriaus, kaip ir dievas! O donbase aš buvau! Nuvažiuokit patys nors karta
- butas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
As irgi donbase buvau! Dar pats po donecka su BTRu vazinejau!
- Sergio
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
butas parašė:As irgi donbase buvau! Dar pats po donecka su BTRu vazinejau!
žodžiai...
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Sergio parašė:butas parašė:As irgi donbase buvau! Dar pats po donecka su BTRu vazinejau!
žodžiai...
Svarbu nereikia atsakyti.
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
butas parašė:As irgi donbase buvau! Dar pats po donecka su BTRu vazinejau!
Daug šrapnelės pagavai?
- Antra diena
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Antra diena
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Arunas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Yra, žmonių, norinčių žūt būt tapt aristokratais. Nors prisiliest prie "mėlyno kraujo". Ar tapdamas aristokratu žmogus tampa geresnis, padoresnis ir t.t.?
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Arunas parašė:Yra, žmonių, norinčių žūt būt tapt aristokratais. Nors prisiliest prie "mėlyno kraujo". Ar tapdamas aristokratu žmogus tampa geresnis, padoresnis ir t.t.?
Nemanau, kad tarp aristokratų reikėtų ieškti gerumo ir padorumo. Jie tai puikiai sugeba deklaruoti, bet gyvena pagal savas taisykles...
- Stasys
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Rytis parašė:Niekas nesako ,kad rusu nezaloja,bet man jus zombiai esat matot tik ka Rusija padaro,o savo Amerikosam gatavi i sikna sulyst,laikot Dievais kazkokiais.Nebuvau Sirijoje,kaip ir tu nebuvai nei Donbase,nei Abchazijoi... Taip ,kad Stasy....
Dėkui dievui. Aš jau galvojau kad čia vien separai ir apalčiencai!
Žinutės: nuo 141 iki 160 iš 397
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.