Tema: Santykuose normalu geisti kitu ?
Ar butu normalu ziureti i kitus ? Isimylejus suprantu kad nesinori ir neidomis kiti zmones pasidaro , bet daznausiai tai ne variantas , sakykit kai buvot santykuose ar jus traukia kiti ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Santykuose normalu geisti kitu ?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar butu normalu ziureti i kitus ? Isimylejus suprantu kad nesinori ir neidomis kiti zmones pasidaro , bet daznausiai tai ne variantas , sakykit kai buvot santykuose ar jus traukia kiti ?
Būnant santykiuose ir pasimato kiek mumyse civilizacijos ir kultūros ir tuo pačiu atsakomybės ir kiek instinktų ir gamtos. Duotybės nėra, tad tenka visko mokytis ir norėti išmokti, t. y.atsakomybės, ištikimybės ir pnš. Ne visi vienodai gabūs, tad visko ir būna...
Būnant santykiuose ir pasimato kiek mumyse civilizacijos ir kultūros ir tuo pačiu atsakomybės ir kiek instinktų ir gamtos. Duotybės nėra, tad tenka visko mokytis ir norėti išmokti, t. y.atsakomybės, ištikimybės ir pnš. Ne visi vienodai gabūs, tad visko ir būna...
Toks atsakymas tai neatsakymas , nu yra visokiu tokiu ir kitokiu , pasakei dalykus akivaidzius bet man norisi konkretaus atsakymo is tavo patirties
Tapatipaslaptis parašė:Būnant santykiuose ir pasimato kiek mumyse civilizacijos ir kultūros ir tuo pačiu atsakomybės ir kiek instinktų ir gamtos. Duotybės nėra, tad tenka visko mokytis ir norėti išmokti, t. y.atsakomybės, ištikimybės ir pnš. Ne visi vienodai gabūs, tad visko ir būna...
Toks atsakymas tai neatsakymas , nu yra visokiu tokiu ir kitokiu , pasakei dalykus akivaidzius bet man norisi konkretaus atsakymo is tavo patirties
Tai ir yra mano patirtis...Kaip klasikė pasakė : " O galinga pagunda, net šventieji suklumpa" . Kadangi nelaikau savęs šventąja, tai visą gyvenimą ir mokausi nesuklupti, kada tai prieštarauja mano moralės supratimui. Na, o kai niekam neįsipareigoji, tai kraujas liejasi laisvai...Bet nuo to irgi pavargstama...Tuomet užmeti sau apinasrį...
Ką reiškia "žiūrėti"? Einant gatve nužvelgti? Taip, normalu.
Visada normalu ziureti i priesinga lyti, bet klausimas ar nori su tuo zmogum myletis, ir kiek gerbi, myli savo antraja puse, nes nuejimai i sona labai greitai islenda.
Ką reiškia "žiūrėti"? Einant gatve nužvelgti? Taip, normalu.
Labau sakyciau geisti
moterys visuomet dairosi geresnio vyro, nors ir pati turi nebloga. Tokia ju prigimtis
))
Ko šypsotės vienas kitam kaip drovios mergaitės ?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Santykuose normalu geisti kitu ?