Re: Dvasinis tobulejimas
Deivil parašė:kristė parašė:Deivil, bandai pateisinti savo satanisto įvaizdį? Tai gal reikėjo ir pasivadinti DEVIL? . Bet gi satanistai neneigia Dievo buvimo, jie tik garbina velnią
As nesu satanistas. Yra toks zodis "atejistas" gal girdejai? jau tokiuose metuose turetum zinoti tokius dalykus. Deivil yra nuo lietuvisko zodzio - Deivilas o Deivilas yra senas skaityk isnykes lietuviskas zodis reiskiantis dieva.
Kaip ironiska...
Be to is bendro issilavinimo matau kad nusisneki, nes satanistai velnio negarbina.
Siaip zinant musu amziaus skirtuma, tai jau turetum tu man kazka papasakoti ne as tau... nu bet cia ieskok.lt portalas... gali rasti ko tik nori bet ne ziniu ir proto.Atsiprašau, bet iš tavo postų sklinda tokia negatyvi arogancija, kad galima ir suklysti. Neigi dievo ar dievų egzistavimą ir pasirinkai tokį vardą? O kokių ieškoke ieškai žinių ?:)) Čia apie satanizmą https://lt.wikipedia.org/wiki/Satanizmas
"negatyvi arogancija"
Man nuo taves sklinda hipiskas "gyvenu sude ir man gerai" sovietinis mociutes poziuris kuri galvoja kad lietuviskoje vikipedijoje kazkokios legit informacijos ras. Jau net pačiam varde "Satanizmas" yra atsakynas kad Satan "setona" archangela garbina o tai visiskai kitas padaras nei velnias. O ir siaip galetun paciu satanistu paklaust.
Esme cia ne arogancijoje, esme cia kai ateini i forumą kur 50 metes mociiutes kazka kalba ir tau nei puses metu tiek nera kiek joms ir tu zinai ir nusimanai tris kart daugiau nei jos. Dar suprantama kai nusimanai apie kompus jos nepagauna technologijos, jom sunku. Bet cia tai elementariausios zinios jausmas toks kad rasineciausi su 50 metu moterim kuri dar nelabai susipazinus kaip daugybos lentelė veikia ir kitokių elementriu žinių. Kur afrodo kiekvienas turetu zinoti.
Dievo vardu pasivadines nes taip norėjau. Dievu yra daug ir visus juos sugalvojo zmogus. As irgi sugalvojau kad as dievas. Ir ką tu man? O gi nieko, net su velniu dievo varda painioti pradejai del neisprusimo. Kai google turim pries nosi.. Ai nu vienu žodžiu. Nepasakiau nieko kas nebutu tiesa. Neturiu ko gailetis. Tik del to kad teisybe tave griauzia jog nieko nezinai tokių metu budama tai cia ne mano bedos ir ant manes pust akiu nereikia.