161

Re: Dvasinis tobulejimas

Deivil parašė:
ROMAS parašė:
Deivil parašė:

Viskas ka parasiau TOBULAI sutampa su nyce. Tiesa sakant Nyces žodžiai isvis sutampa su mano teiginiais net tais kuriu nepasakiau. Ir as ne amerikonas lietuvoj gyvenu babajaus sektante tu.

Ir nesikisk, tiesa sakant jei visi daunai kaip tu uzsiciauptu temose kuriose nieko nenusimano buciau labai dekingas.

Pasiūlymas ateiciai, nesirauk ant protingesnio jei molis esi, nesinesk peilio i kova ginklais, man gaila tave roastint.

Nu neblogai..visai neblogai..tik dar reikejo pasakyt-,,vistu gaudytojau,, o siaip neblogai kandi ziurkiuk...visai neblogai,tobuleji tiesiog dienomis...

Kazka sakei? Tu dar cia?   Maniau nubegai atsiversti nyces knyga ieskoti neracionaliu argumentu.
Ai..  Tiesa.. Ten nyce nepasakė nieko, kas sutaptų su tavo lakia fantazija.. Neapsimoka ir ieskoti.

Tu net kaip oponentas su.das esi maciau 50 mete mociute kuri diskusijoje sugeba ilgiau savo nelogiska teigini apginti nei tu. Neidomus tu man. Suluzes zaislas.

Gaidziuk ,kur tu dingai....?Atsiliepk,zmones jau tavim domisi...

162 (redagavo Valdas 2018-09-08 19:39)

Deja, sugadinau jūsų 'kovą', primindamas jam apie tai, kas svarbiau už ją.

163

Valdas parašė:

Deja, sugadinau jūsų 'kovą', primindamas jam apie tai, kas svarbiau už tai.

Paspruko is musio lauko,gaidelis...jis tik su moterims kariaut drasus,su tomis kurios tolerantiskos isisokeliams ir bando kazkaip uzgesint pykti,kuriuo tiesiog tryksta sitas veikejas...tarp kitko gan kompleksuotas ir jautrus.Toks tipiskas kompiuteriu eros produktas...

164 (redagavo Valdas 2018-09-08 19:58)

Tuoj grįš.

165

ROMAS parašė:
Deivil parašė:
ROMAS parašė:

Nu neblogai..visai neblogai..tik dar reikejo pasakyt-,,vistu gaudytojau,, o siaip neblogai kandi ziurkiuk...visai neblogai,tobuleji tiesiog dienomis...

Kazka sakei? Tu dar cia?   Maniau nubegai atsiversti nyces knyga ieskoti neracionaliu argumentu.
Ai..  Tiesa.. Ten nyce nepasakė nieko, kas sutaptų su tavo lakia fantazija.. Neapsimoka ir ieskoti.

Tu net kaip oponentas su.das esi maciau 50 mete mociute kuri diskusijoje sugeba ilgiau savo nelogiska teigini apginti nei tu. Neidomus tu man. Suluzes zaislas.

O tu man priesingai-labai idomus...toks mizniukas.O tu nebandei i pirsta sau kast kada nervai suima?Jei nepraeina stipriau kandi...pabandyk.Tik Nices knyga padek tada i sali,nes apslapinsi...o JAV profesorius jos atsiimt juk pas tave atvaziuos.Jus juk draugai...ka tada jam pasakysi-kad pusle tavo silpna?Nevyriska...

Nezinau ka tu cia nusisneki bet matyt ne filosofams kaip man debilus kaip tu suprasti lygiai taip kad kaip debilams kaip tau nesuprasti filosofu kaip as.

Dievas mire pasake nyce turedamas omenyje kad dievo net nebuvo kas yra absoliutus faktas prieš kuri tik neskaites nyces arba debilas kaip tu galėtų eiti.

Sake nyce kad dievas mires? Sake - tai nenugincijama tu is lempos nusprendei kad as neskaites jo. Susifeilinai kaip visiskas nevykelis? Susifeilinai

Next case

lygiai taip pat kaip iskilo abejoniu del morales absoliutizmo nes dievas mire iškilo abejoniiu del gerai/blogai. Tai kas rodes gerai nebera gerai.  Tu buvai tas daunas kuris gyne gerus zmones kurių egzistavimą moralinio komposo nebuvimu neige nyce. Buvo taip? Buvo. Tavo teiginys it argument buvo invalid? Invalid. Isvada - tu ****.

Next case

Skaydamas kad normaliokai patys geriausi zmones nes klauso visko ka jiem sutikau su nyces poziuriu kuris teige kad be moralinio kompaso bus chaosas o tokiu atveju tureru buti kazkokie moraliniai remai del kuriu chaoso nebutu taciau siule visiskai ismesti biblija i konteineri ir pakeisti ja menais literatūra ir kita kultura.
Buvo taip? Buvo,. Isvada - tu duxas.

Dabar mes galim viens kita duxint kiek tik tau lenda, bet faktas tas kad pralaimejai dar nepradejes.
Kita kart zinok savo vieta kirmele, aciu kad nuciiulpei, bet kekses kaip tu man tik vienam kartui tai eik susirask kazka kita kam paknist prota

166

Valdas parašė:

Tuoj grįš.

Autiste paskaityk ka apie tave zmones raso karstojoje linijoje žydų gene tu.
Tavo originalus naujas tau vienam budingas pseudo mokslas tik kaip pramoga is taves pazvengt veikia.

Nesuprantu isvis kaip mastanti logiškai moteris galetu i tave demesi kreipti.
Jei buciau merga ir man paskaytu "suvirskine vistiena mes patinkam vviens kitam" kur va kai as tau teksciau per snuki, kazkoks maisto fetisistas. Error 404 biologija not found

167

Deivil parašė:
ROMAS parašė:
Deivil parašė:

O tu man priesingai-labai idomus...toks mizniukas.O tu nebandei i pirsta sau kast kada nervai suima?Jei nepraeina stipriau kandi...pabandyk.Tik Nices knyga padek tada i sali,nes apslapinsi...o JAV profesorius jos atsiimt juk pas tave atvaziuos.Jus juk draugai...ka tada jam pasakysi-kad pusle tavo silpna?Nevyriska...

Nezinau ka tu cia nusisneki bet matyt ne filosofams kaip man debilus kaip tu suprasti lygiai taip kad kaip debilams kaip tau nesuprasti filosofu kaip as.

Dievas mire pasake nyce turedamas omenyje kad dievo net nebuvo kas yra absoliutus faktas prieš kuri tik neskaites nyces arba debilas kaip tu galėtų eiti.

Sake nyce kad dievas mires? Sake - tai nenugincijama tu is lempos nusprendei kad as neskaites jo. Susifeilinai kaip visiskas nevykelis? Susifeilinai

Next case

lygiai taip pat kaip iskilo abejoniu del morales absoliutizmo nes dievas mire iškilo abejoniiu del gerai/blogai. Tai kas rodes gerai nebera gerai.  Tu buvai tas daunas kuris gyne gerus zmones kurių egzistavimą moralinio komposo nebuvimu neige nyce. Buvo taip? Buvo. Tavo teiginys it argument buvo invalid? Invalid. Isvada - tu ****.

Next case

Skaydamas kad normaliokai patys geriausi zmones nes klauso visko ka jiem sutikau su nyces poziuriu kuris teige kad be moralinio kompaso bus chaosas o tokiu atveju tureru buti kazkokie moraliniai remai del kuriu chaoso nebutu taciau siule visiskai ismesti biblija i konteineri ir pakeisti ja menais literatūra ir kita kultura.
Buvo taip? Buvo,. Isvada - tu duxas.

Dabar mes galim viens kita duxint kiek tik tau lenda, bet faktas tas kad pralaimejai dar nepradejes.
Kita kart zinok savo vieta kirmele, aciu kad nuciiulpei, bet kekses kaip tu man tik vienam kartui tai eik susirask kazka kita kam paknist prota

Jau gryzo patinelis...truputi pasiruoses ikandimams plunksneles pasiauses,bet toks pukuotas leliukas,mmmmmmh
Tai kaip tas Nice ten sake.?Prates prasau,varliuk....

168

turintiems bent kiek aukstesni issilavinima nera reikalo ta irodineti. o durnius kad ir kiek girtusi nupirktais diplomais, iskart matosi, kas jis yra

169 (redagavo Valdas 2018-09-08 20:32)

Klausyk, beždžioniuk Deivil. Tai, kad tu nesupranti, ką aš rašau, tik reiškia, kad arba tavo galva veikia kvailai, arba neįkerta šios srities. Tu manai, man svarbu, ką supranta, ir ko ne tie, kas rašo karštojoje linijoje, ir kaip jie į tai reaguoja? Tau tai svarbu? Tai tu visai kvailas.

Nevark atrašydamas, nes jei nesupranti, ką rašau, tavo 'programavimo tekstas' bus pilnas klaidų ir tikrai neveiks.

Be to, kaip galėjai pastebėti, man svarbu, kad aš suprantu tai, apie ką rašau, o kiti - tai jų smegenų reikalas.

Nekalbant apie tai, kad šitas 'mergaičių tampymasis už plaukų' - man visai vienodai, nes yra ką įdomesnio veikti.

wink

170

ROMAS parašė:
Valdas parašė:

Deja, sugadinau jūsų 'kovą', primindamas jam apie tai, kas svarbiau už tai.

Paspruko is musio lauko,gaidelis...jis tik su moterims kariaut drasus,su tomis kurios tolerantiskos isisokeliams ir bando kazkaip uzgesint pykti,kuriuo tiesiog tryksta sitas veikejas...tarp kitko gan kompleksuotas ir jautrus.Toks tipiskas kompiuteriu eros produktas...

Tolerancija tik duxams kaip tau

Užgesinti pykti? Man atrodo per ciulpima pamirsai kad per zinutes pykcio nustatyti neimanoma.
Juk negali taip buti kad esu įvaldęs tam tikras kalbos manieras ir visiskai tave spardau kaip girta bomza gatvej ir nei pats nesupranti? Ai pala juk butent taip ir yra...

Kompleksas reiskia saves supratima kaip prastesni. ANT KIEK ATROFUOTAM REIKIA BUTI kad mano kalboj izvelgti neizvelgti visiškai nieko isskyrus viena dalyka del kurio konkrečiai uktrafantastiskai feilini.

Tu tupiskas sistemos produktas. Matrioska gimei matrioska ir mirsi.

171 (redagavo Deivil 2018-09-08 20:34)

Valdas parašė:

Klausyk, beždžioniuk Deivil. Tai, kad tu nesupranti, ką aš rašau, tik reiškia, kad arba tavo galva veikia kvailai, arba neįkerta šios srities. Tu manai, man svarbu, ką supranta, ir ko ne tie, kas rašo karštojoje linijoje, ir kaip jie į tai reaguoja? Tau tai svarbu? Tai tu visai kvailas. wink

Autistu gene, nera tokios srities apie kuria tu nusisneki. NERA ir tu neirodytum niekam.niekada guvenime nes nera nei vieno saltinio jokia pasaulio kalba internete apie suda kuri tu rasai pieno riebalu zyde.
Nenumestum man tokio link kuris teigtu jog valgant piena ar vistiena pradedi noret moters kurios nenorejai pries tai niekada gyvenime.

Nes tu protiskai atsilikes. Kuri cia 100 anketu per diena kuri jobanutas temas kur kaip visiskas prievartautojas manijakas postini pop zvaigdziu moteru nuotraukas ir bandai savo fantazijom pasijaust geresnis uz kitus nusisnekedamas kaip mano tevas girtas niekada nesugebetu. Sedi metai is metu cia su savo zydu genais ir sedesi dar desimt. Nes tavo metu vyrai jau seimas sukūrė matyt todel kad nera sunsprociu tautu genu kaip tu ir supranta kad jei pana pasake tau ne tai ne del genu o nes tu lohas kuris apie genus nusisneka kasdien

172

Deivil parašė:
Valdas parašė:

Klausyk, beždžioniuk Deivil. Tai, kad tu nesupranti, ką aš rašau, tik reiškia, kad arba tavo galva veikia kvailai, arba neįkerta šios srities. Tu manai, man svarbu, ką supranta, ir ko ne tie, kas rašo karštojoje linijoje, ir kaip jie į tai reaguoja? Tau tai svarbu? Tai tu visai kvailas. wink

Autistu gene, nera tokios srities apie kuria tu nusisneki. NERA ir tu neirodytum niekam.niekada guvenime nes nera nei vieno saltinio jokia pasaulio kalba internete apie suda kuri tu rasai pieno riebalu zyde.
Nenumestum man tokio link kuris teigtu jog valgant piena ar vistiena pradedi noret moters kurios nenorejai pries tai niekada gyvenime.

Nes tu protiskai atsilikes. Kuri cia 100 anketu per diena kuri jobanutas temas kur kaip visiskas prievartautojas manijakas postini pop zvaigdziu moteru nuotraukas ir bandai savo fantazijom pasijaust geresnis uz kitus nusisnekedamas kaip mano tevas girtas niekada nesugebetu. Sedi metai is metu cia su savo zydu genais ir sedesi dar desimt. Nes tavo metu vyrai jau seimas sukūrė matyt todel kad nera sunsprociu tautu genu kaip tu ir supranta kad jei pana pasake tau ne tai ne del genu o nes tu lohas kuris apie genus nusisneka kasdien

Gaidziuk,gaidziuk....duok buciuka

173 (redagavo Valdas 2018-09-08 20:41)

Nieko nesuprantanti beždžione, mano žydų tautybe, iš tavęs padarytų šunų maistą. nekalbant apie tai, jei norėtum susipažinti su mano rusų specialiąja rūšimi, kuri tavo kliedesius sutryptų kaip norėtų. wink

Tu tik dar vienas begalvis nevykėlis, kuris neradęs informacijos knygose, manai, kad jos nėra. smile

Toks durnas, kad net neįdomu su tavim bendrauti. wink

Vien iš kvailos pozos nuotraukoje, matosi, kad esi visiškas debilas. wink

Daunų daunas. wink

Na, užteks žaisti su šita beždžionėle. wink

174

Valdas parašė:

Nieko nesuprantanti beždžione, mano žydų tautybe, iš tavęs padarytų šunų maistą. nekalbant apie tai, jei norėtum susipažinti su mano rusų specialiąja rūšimi, kuri tavo kliedesius sutryptų kaip norėtų. wink

Tu tik dar vienas begalvis nevykėlis, kuris neradęs informacijos knygose, manai, kad jos nėra. smile

Daunų daunas. wink

Na, užteks žaisti su ta beždžionėle. wink

Jisai gejukas,negi nematai..toks jo flirtas.Kalba perkeltinem prasmem o net dreba rasinedamas pirsciukus i trusikelius susikises...toks jau isdykelis

175

Antanas Patamsis parašė:

turintiems bent kiek aukstesni issilavinima nera reikalo ta irodineti. o durnius kad ir kiek girtusi nupirktais diplomais, iskart matosi, kas jis yra

Tai kad tu kompleksuotas duxas tai nereiskia kad visi tokie.
Savo aukstojo išsilavinimo neirodinejau.
Tieisog lopui nepatinkau ir jis labai nenorėjo kad butu zmoniu aukstesniu uz ji kurie man pritaria todėl pats nieko nenusimanydamas pradejo lauzt kieta sakydamas kad nieko nenusimanau tikedamasis kad as siaip ciuvelis is stroikiu kuris ale bando protinga vaizduoti. Jo nuostabai as protingo vaizduoti nebandau nes tokiu esu ir paaiskinau kad studijavau moku ir zinau.  Nurodziau tiksliai vietas kuriose jis klydo  ir dabar neturedamas ka pasakyt matydamas kad visiskai apsisiko save uzsiroves ant kietesnio bando provokuoti kalbėdamas kaip gejus.

Ir tavo logika kad pirkau diploma ir ejau mokintis apie nyce...  is kur jus visi tokie atrofuoti lendat?

Jei buciau pirkęs apie nyce nemokeciau ir filosofijos anglu kalba buciau nestudijaves tai jog ana zasina suvarciau puikiai rodo kad zinau ka kalbu.

Bet davai, bring it on.
Man nera sunku nuomones taskyt faktais kurie jums nepatinka

176 (redagavo Valdas 2018-09-08 20:46)

Matau, Romai. wink

Aš tik šiaip parašinėju maždaug jo kalba, nes kartais norisi pasilinksminti. Jam gal čia rimta viskas. wink

177

Tai kaip ten tas Nice?Ka dar jis sake?

178

Ei,motinini gejuk....auuuuu

179 (redagavo Deivil 2018-09-08 20:51)

Valdas parašė:

Daunų daunas. wink

Na, užteks žaisti su šita beždžionėle. wink

xDDDDDDDDDDDDD

Davai padaryk is manes sunu maista as taves meldziu.
As primygtinai reikalauju kad padarytum is manes sunu maista.

Zinai kiek moksliniu straipsniu yra apie tavo py.deru genus?
Nulis
Zinai kiek ne moksliniu straipsniu yra apie tavo py.deru genus?
Nulis
Zinai kiek parasyta knygu yra apie tavo py.deru genus?
Nulis

ir zinai kiek sansu kad po komos tau kiltu noras bent uzsimint apie savo py.deru genus jei bent bandytum man kazka padaryt...?

NULIS

180

O profesorius is amerikos kur tave moke pasaulio pazinimo ar jis ne tavo kriksto tevas?Jis tave gal krikstijo ant ranku maziuka raudona tave kaip parsiuka laike,su balta kepurele,gal dar savo krutimi tave maitino...?