Re: Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
Titanikas (1997)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 42 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Titanikas (1997)
Nesavanaudiška, tyra meilė...Nejaugi tik filmuose...
Žinoma, ne. Tik reikia tikti.
Ji savanaudiška. Bet tokia, kokios reikia abiems.
Žinoma, ne. Tik reikia tikti.
Ji savanaudiška. Bet tokia, kokios reikia abiems.
Lb.teisingai, būtent norim tokios, kad tiktų abiems.
Taip.
Aš noriu dar kartą pažiūrėti Titaniką, todėl jungiu. Tos jų bendravimo scenos - tokios žavingos. Nors vaidyba (jų tarpusavio elgesys) kai kur galėtų būti geresnė. Ir svajoju, kaip žiūrėtume šį filmą kartu su Rudene. Valgydami nežinau ar popkornus, bet ką nors.
Na, na neprisisvajokim. Man lb.graži scena, kai jie lediniam vandenį...Ir kai skęsta tas pakabukas su brangakmeniu...Bliaunu balsu...
Būtinai turim prisisvajoti.
O man gražiausia - kai jis ją piešia. O graudžiausia - kai ji bendrauja su juo negyvu, jis atsikabina nuo ledo ir nugrimzta, o ji iš paskutiniųjų nuplaukia prie švilpuko ir ima švilpti (ši akimirka - stipriausia). Gyvenimo Instinktas, Meilė ir Muzika.
https://www.youtube.com/watch?v=8MJxxmrWO6s
'There is a boat, Jack'.
Na taip, svajonės irgi mūsų gyvenimo dalis, spalvos...
Aš ne apie svajones, bet tu tokia beprasmiškai kategoriška.
Aš dar blogesnė, negu jums atrodo. Kartais bjauriai ciniška. Mes juk visokie, žiūrint kokį vilką kada savyje maitinam. Linkiu išlikti tokiu geru, koks dabar esat ir kai būsit mano amžiaus...
Jokiu savo blogumu moterys manęs nestebina. O palinkėjimą priimsiu po susipažinimo.
Titanike viena iš geriausių scenų, kaip pralošiami du bilietai. Ir koks Di Caprio su draugeliu laimingas bėga į laivą. Pavėluoja, bet iš paskutiniųjų įsikabaroja...
Ir čia be ironijos - jis nugyveno puikų gyvenimą, mirė mylėdamas ir pasiaukodamas, jaunas ir gražus.
Tų dviejų pralošusių bilietus mirtis būtų bevertė - gal taip netikėtai dovanoti gyvenimai privertė juos kažką.. savy pakeisti.
Kas žino. Gal turėti vaikų būtų tikusi ir su vienu iš tų, kurių bilietus laimėjo, ir įvyktų kažkas panašaus. O DiCaprio ją apvaisino ar ne? Tos vietos neprisimenu. Jei taip - tada mirtis ne beprasmė. Jei ne - tada ne.
Kas žino. Gal turėti vaikų būtų tikusi ir su vienu iš tų, ir įvyktų kažkas panašaus. O DiCaprio ją apvaisino ar ne? Tos vietos neprisimenu. Jei taip - tada mirtis ne beprasmė. Jei ne - tada ne.
Taip, filmas pagrįstas tikrais faktais. Ta moteris pagimdė dukrą.
Tuomet puiku. Tada viskas, ką jis padarė, kad jos abi liktų gyvos (ir jis pats joje) - nuostabu.
**** koks tu durnas, prisijunges gal 3 anketom i ta pacia tema rasineja xD
Na, na neprisisvajokim. Man lb.graži scena, kai jie lediniam vandenį...Ir kai skęsta tas pakabukas su brangakmeniu...Bliaunu balsu...
…tikrai gaila deimanto buvo as tai vos i ekrana neisokau noredama ji nugriebt
**** koks tu durnas, prisijunges gal 3 anketom i ta pacia tema rasineja xD
Durnas, nes 3 anketom prisijungęs? ;DDD Deb*ilas visiškas, vaikų darželio lygio šū dų paišytojas. ;D
Daune, aš galiu iš kiek noriu anketų rašyti į visas temas, nes tai leidžiama šiame puslapyje, ir kiek noriu karštų žinučių, kada noriu, ribotas tri peri. ;D
Rudenė parašė:Na, na neprisisvajokim. Man lb.graži scena, kai jie lediniam vandenį...Ir kai skęsta tas pakabukas su brangakmeniu...Bliaunu balsu...
…tikrai gaila deimanto buvo
as tai vos i ekrana neisokau noredama ji nugriebt
![]()
![]()
Aš įsivaizdavau, kad ji tą deimantą tarsi jam, gal ir jūrai paaukojo, kaip kad nuskendusius pagerbia mesdami į vandenį vainikus ir gėles, nes jie ir jūra tampa viena...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 42 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?