Re: Dvasinis tobulejimas
Kaip tau įmanoma tokiam durnam būt? Paprastai. Tiesiog esi.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 54 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip tau įmanoma tokiam durnam būt? Paprastai. Tiesiog esi.
Tai kad tu čia šunprotis begalvis. Prie ko čia IQ. Bendras rezultatas svarbiau už IQ, kiaušagalvi. Sutampa jis ar ne. O rezultatas aiškus. Taip, kad gali nebeloti.
Tu nesi rases nei vieno mokslinio darbo.
Neparasytum tu univero niekada gyvenime nebaigtum.
Niekas tave su tokia logika neprileistu net prie egzaminu.
Logic*
Mano tikslas irodyti jog kazkurios veilses sunu yra daugiau nei kitos.
Vadinasi vietoj paziurejes suns veisliu populiacija pasaulyje paziuresiu kokios veisles sunys turi daugiausia nuopelnu.
"nes tai tikrai labai logiskas sprendimas"
Stai cia yra musu Vlademaras Putinas ir jo susikta logika.
O jus dar mociutes ji gint norejot xD
Beždžione, ramiai. Pasidomėk, kas suinvestavo į Kiniją, kurių IQ didesnis už anglų, germanų, romanų ir žydų, ir kitas vargšų nevykėlių tautas. O į Lietuvą? Taip, kad nemalk čia šū do su savo IQ.
Tu čia putinukų draugelis, kiauragalvi. Tavo gi draugelis rusas, kamšti vietoj galvos.
Man rodos vienas is pasaulio stebuklu buvo didzioji graiku biblioteka kuria jei gerai atsimenu sudegino ir suniokojo berasciai barbarai. Tuo metu ta biblioteka turejo labai daug sukaupusi ziniu ant kuriu galejo visuomene tobuleti ir mokslininkai po siai dienai spekuliuoja koki technologini lygi dabar turetumem jei tos bibliotekos nebutu sudegine.
Kas yra puikus pavyzdys kaip karas kuris kyla del prastu politiniu santykiu ar didelio turto ar paprasciausiai per prastai strategine prasme apsaugotos vietos gali padaryti intelektini nuosmuki vienoje ar kitoje valstybeje.
BET NEEE CIA GI GENAAAI KALTI
autistas...
Tu čia putinukų draugelis, kiauragalvi. Tavo gi draugelis rusas, kamšti vietoj galvos.
Niekada negrisciau tavo autizmo ant tavo genu..
Na bet jei jau pats taip sakai tai matyt turi naturalu poreiki autizmui
nes net negeres esi autistas. Autistu genai.
valdo spec zmogaus rusis Autismus Homo
Jei graikai būtų protingi, tai ir sudeginus biblioteką, sukurtų vėl viską. Bet ką jie sukūrė? Bendra jų tautos masė durna. Todėl nieko gero. Paskolas dalinti jiems ir remti vokiečiams ir kitiems tenka. Iš vokiečių atėmė virš 3600 geriausių mokslininkų po antro pasaulinio karo, ir jie vistiek gyvena gerai, viena iš geriausiai gyvenančių tautų pasaulyje, ir toliau viską gamina bei valdo vienus geriausių pasaulyje bankų ir taip toliau.
Žydų kiek išžudė, o jie susikūrė valstybę per 70 metų, su 1900 į rankas alga, puikia karine galia, ir gera gyvenimo kokybe. Nes ten kiekvienas žydas protingas. O durnių tautose, kaip jau rašiau, mažoji protingų dalis, nieko iš esmės nekeičia. Sunaikins jų raštus, kūrinius, ir batai.
Be to, jei tauta protinga, ji turi pirma galvoti apie apsisaugojimą nuo durnų priešų, jei tik tai tuo metu įmanoma.
Taip, kad nusprink, kempine vietoj galvos.
Jei graikai būtų protingi, tai ir sudeginus biblioteką, sukurtų vėl viską. Bet ką jie sukūrė? Bendra jų tautos masė durna. Todėl nieko gero. Paskolas dalinti jiems ir remti vokiečiams ir kitiems tenka. Iš vokiečių atėmė virš 3600 geriausių mokslininkų po antro pasaulinio karo, ir jie vistiek gyvena gerai, viena iš geriausiai gyvenančių tautų pasaulyje, ir toliau viską gamina bei valdo vienus geriausių pasaulyje bankų ir taip toliau.
Žydų kiek išžudė, o jie susikūrė valstybę per 70 metų, su 1900 į rankas alga, puikia karine galia, ir gera gyvenimo kokybe. Nes ten kiekvienas žydas protingas. O durnių tautose, kaip jau rašiau, mažoji protingų dalis, nieko iš esmės nekeičia. Sunaikins jų raštus, kūrinius, ir batai.
Be to, jei tauta protinga, ji turi pirma galvoti apie apsisaugojimą nuo durnų. Mano kažkurios tautybės požiūriu, durnus, kurie yra priešai, geriau išnaikinti. Kaip indėnus. Kad nekenktų. Ir ramu.
eina nakui...
ziauru..
gaila kaip man taves..
kasdien irodai vis labiau kaip ispuve pas tave viskas ten yra...
nera ka diskutuot daugiau.
ligonis zmogus
Kiiekvieną dieną tu įrodai, kad esi durnas. Todėl gali nebeloti.
Be to, jei tauta protinga, ji turi pirma galvoti apie apsisaugojimą nuo durnų. Mano kažkurios tautybės požiūriu, durnus, kurie yra priešai, geriau išnaikinti. Kaip indėnus. Kad nekenktų. Ir ramu.
Aha...neturi ka atsakyt,paspruko is musio lauko...tiek to tegu issiverkia kamputi,uzdek geriau kokia gera daina Vladai.Atsvesim pergale...
Jau priesu stovykloje panika...varto zodynus,knisasi archyvuose...Svarbiausia inest panika i ju stovykla,o paskui smogt-ir tik argumentais,argumentai ir dar karta argumentais...ir jie neatlaikys,issilakstys.Net gali savo anketas panaikint is gedos..
Siaip mane erzina kvaili zmones, bet Valdas antiek kvailas kad net neerzina, paprasiausiai juokinga . cia kaskas panasaus jei su radija diskutuotum, tu klausi o jis visai ne i tema. cia kaskas is tos serijos "as zinau" ir irodymu man nereikia.
P.S. einu ir as kamputi issiverksiu...
ROMAS parašė:Jau priesu stovykloje panika...varto zodynus,knisasi archyvuose...Svarbiausia inest panika i ju stovykla,o paskui smogt-ir tik argumentais,argumentai ir dar karta argumentais...ir jie neatlaikys,issilakstys.Net gali savo anketas panaikint is gedos..
Siaip mane erzina kvaili zmones, bet Valdas antiek kvailas kad net neerzina, paprasiausiai juokinga . cia kaskas panasaus jei su radija diskutuotum, tu klausi o jis visai ne i tema. cia kaskas is tos serijos "as zinau" ir irodymu man nereikia
Sėdžiu restorane... Niekas neerzina... . Gėriuosi besidaužančiom okeano bangom į krantą... Skaniai pavalgius šviežių grilintų Baby aštunkojų... Geriu mojito ir galvoju... Ko jie ten riejas, juk gyvenimas toks gražus. Mielai dalinuosi savo džiaugsmu su jumis. Nesiriekit vaikai.
Atšvęskim.
Atšvęskim.
Nokautavai visus paskutiniu atsakymu...man atrodo vienas savo ir anketa net panaikino...
Dvasinis tobulėjimas.
Dvasinis tobulėjimas.
Man atrodo savo anketa panaikino kazkoks gydytojas is Dzukijos...matyt pajuto,kad kompetencija genetikoje slubuoja,na buna buna...ta diploma dabar nesunkiai nusiperka kas nori..
Man patinka zemaites, lenkes, ruses, tailandietes. Ir Valdas nacis gaidys.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 54 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas