541

Re: Dvasinis tobulejimas

Pats tu nacis, višta.

542 (redagavo Daktaras nuo varenos 2018-10-01 19:56)

ROMAS parašė:
Valdas parašė:

Dvasinis tobulėjimas. smile

Man atrodo savo anketa panaikino kazkoks gydytojas is Dzukijos...matyt pajuto,kad kompetencija genetikoje slubuoja,na buna buna...ta diploma dabar nesunkiai nusiperka kas nori..

tau proto neuztektu mane patrolint.
P.S. beto maciau tu jau turi dvasini mokytoja. gali vienoje rankoje pasiimti Barbra Streisand fotke, kita ranka sau i klyna ir trolink kiek patinka. nezinau kodel, bet tu man primeni is rusu multiko apie Maugli ta šakala kuris prie tigro "prisiplakes" buvo

543

Daktaras nuo varenos parašė:
ROMAS parašė:
Valdas parašė:

Dvasinis tobulėjimas. smile

Man atrodo savo anketa panaikino kazkoks gydytojas is Dzukijos...matyt pajuto,kad kompetencija genetikoje slubuoja,na buna buna...ta diploma dabar nesunkiai nusiperka kas nori..

P.S. beto maciau tu jau turi dvasini mokytoja. gali vienoje rankoje pasiimti Barbra Streisand fotke, kita ranka sau i klyna ir trolink kiek patinka. nezinau kodel, bet tu man primeni is rusu multiko apie Maugli ta šakala kuris prie tigro "prisiplakes" buvo

Va va ..jau lenda muzikiski tavo genai-apie kalba ir buvo...tas labai greitai pasijunta.Net nemacius zmogaus jau galima pasakyt kas nuosirdus kad ir naivus truputi o kas paprasciausias chamas.Tiesiog tau asmeniskai dabar pasakysiu-neizeidinek daugiau Valdo..tegul jis gyvena savo gyvenima.Atrodo suauges zmogus jau esi,o nesupranti tokiu elementariu dalyku,lyg tvarte uzauges butum..

544

They just can't win. smile

545 (redagavo Deivil 2018-10-01 22:00)

ROMAS parašė:
ROMAS parašė:

Va va ..jau lenda muzikiski tavo genai-apie kalba ir buvo...tas labai greitai pasijunta.Net nemacius zmogaus jau galima pasakyt kas nuosirdus kad ir naivus truputi o kas paprasciausias chamas.Tiesiog tau asmeniskai dabar pasakysiu-neizeidinek daugiau Valdo..tegul jis gyvena savo gyvenima.Atrodo suauges zmogus jau esi,o nesupranti tokiu elementariu dalyku,lyg tvarte uzauges butum..

Man tai juokinga kad tu gini valda net rasydamas jo varda "vladas" kuri mes sugalvojom kad is jo issikiniset nes jis durnas.

Bet realiai, labai galima lengvai patikrinti tavo "istikimybe".

Perpasakok mum visiem (bet logiskai) ka tu nusimanai apie valdo autistu genus, taip kad valdas autistas didysis nepapriestarautu.

Jei nesugebesi vadinasi tu jo pats nesupranti.
Jei nesupranti ka gini vadinasi darai tai aklai.

Bet zinoma tu neatsakysi i sita zinute nes tau truksta ir kiausu ir smegenu.
Jus grazi pora butumet du py deriukai Vladukas ir Romukas .

https://www.gaystarnews.com/wp-content/uploads/2017/07/gay-kiss-poll.jpg

546

ROMAS parašė:
ROMAS parašė:

neturiu  tikslo betka is cia esanciu izeidinet jei neizeidineja manes. o pasakyti zmogui kad jis klysta manau normalu. nenormalu kaip zmogui visi sako kad jis neteisus o jis vistiek nenori patiketi.  nenormalu ligota zmogu skatinti tiketi tom nesamonem - ka tu ir darai

547 (redagavo Valdas 2018-10-01 22:11)

The better we are. The weaker they become. smile Deivil, ten tu ir tavo draugelis? Graži pora. Ar tai susilaikymo pasėkmė? Panašu.

'Daktare', ar radai mokslinį paaiškinimą mano faktams įrodyti? Niekas už tave neieškos.

548

Valdas parašė:

'Daktare', ar radai mokslinį paaiškinimą mano faktams įrodyti? Niekas už tave neieškos.

man nereikia ieskoti. as jau turiu nuomone apie tave. as stengiuosi uz savo zodzius atsakyti, o tu kaip kaimo boba, prikalbi daug, bet niekas tai patvirtinti negali

549 (redagavo Valdas 2018-10-01 22:44)

Kaip gali susidaryti nuomonę, jei ji dar nepagrįsta įrodymais. Pirma turėtum įrodyti, kad tai, ką rašiau, yra netiesa, ir tada tai būtų ne fantazijomis, o moksliniais faktais pagrįsta nuomonė. Bet tu negali net pavalgyti žalios mėsos, tada keptos, ir patvirtinti ar paneigti? Ypač sunkus eksperimentas. Pagyventum kaip pirmykštis žmogus, tada kaip civilizuotas, ir pamirštum bet kokį poreikį ieškoti mokslininkų užrašų.

550 (redagavo Daktaras nuo varenos 2018-10-01 23:06)

Valdas parašė:

Pirma turėtum įrodyti

as nieko tau neprivalau irodyti - tu man tai nesiteikiai irodyti.  ar tu isivaizduoji kad tu kaskoki suda sumalsi ir visi puls cia tau irodineti?

Valdas parašė:

Kaip gali susidaryti nuomonę, jei ji dar nepagrįsta įrodymais.

susidaryti nuomone apie zmogu irodymu nereikia, uztenka pabendrauti su juo

551

Tada pripažink, kad rašai apie mane išankstiniu, nepagrįstu nusistatymu, nes nežinai, kaip yra. Ne kad man, o pats sau tai įrodytum. Man įrodyti nereikia, nes aš žinau, koks yra skirtumas, todėl apie tai rašiau.

552 (redagavo Daktaras nuo varenos 2018-10-01 23:21)

Valdas parašė:

Tada pripažink, kad rašai apie mane išankstiniu, nepagrįstu nusistatymu, nes nežinai, kaip yra. Ne kad man, o pats sau tai įrodytum. Man įrodyti nereikia, nes aš žinau, koks yra skirtumas, todėl apie tai rašiau.

pateiksiu tau pavyzdi, gal tada suprasi kaip tu nusisneki
as tikiu i dantuku feja. kaip mazas buvau po pagave padedavau iskritusi dantuka ir is ryto rasdavau pinigeli. todel pabandyk irodyti kad ji netikra. nuomone as susidariau be isankstinio nusistatymo o pabendraves su tavimi.
P.S. kol neirodysi kad dantuku feja netikra neturiu apie ka su tavim kalbetis

553

Čia ne pavyzdys, o pasakos. Mano variantas yra realus, apie realius įvykius. Žmonijos protingumo evoliuciją. O tu seki pasakas, net nesugebėdamas patikrinti, ar taip yra, paprasčiausiu pavalgymu. Sek tas pasakas, kiek nori, bet jos bevertės.

554 (redagavo Daktaras nuo varenos 2018-10-01 23:47)

Valdas parašė:

Čia ne pavyzdys, o pasakos. Mano variantas yra realus, apie realius įvykius. Žmonijos protingumo evoliuciją. O tu seki pasakas, net nesugebėdamas patikrinti, ar taip yra, paprasčiausiu pavalgymu. Sek tas pasakas, kiek nori, bet jos bevertės.

kokios tau pasakos? tai is kur tie pinigai vietoj dantu atsirasdavo? uz tuos pinigelius as pirkdavau ledus arba kramtoma guma, viskas cia realu

555

Valdas lopas

556

Valdas parašė:

Kaip gali susidaryti nuomonę, jei ji dar nepagrįsta įrodymais. Pirma turėtum įrodyti, kad tai, ką rašiau, yra netiesa, ir tada tai būtų ne fantazijomis, o moksliniais faktais pagrįsta nuomonė. Bet tu negali net pavalgyti žalios mėsos, tada keptos, ir patvirtinti ar paneigti? Ypač sunkus eksperimentas. Pagyventum kaip pirmykštis žmogus, tada kaip civilizuotas, ir pamirštum bet kokį poreikį ieškoti mokslininkų užrašų.

Siaip dakataras teisus o tu eilinį karta kliedi nezinodamas elementarių mokslo principu.

1. Nuomonei susudaryti nereikalingi įrodymai, taciau iskelti teorijoms arba konstatuoti faktams reikia argumenru kas priveda prie antro punkto.

2. Moksle niekada siaip sau neirodinejama ar kažkas neteisus. Puiku pavyzdi pasake su dantuku feja. Jei as pasakysiu kad mano rusy gyvena pokemonai kaip tu irodysi kad ne? Tipo dabar mokslininkų brigada siust pas mane kad istirt ar mano rusy nera pokemonu? Jei taip butu tai mokslas nepazenges toli tyrinedamas kam kokie balti arkliai pasivaideno. Todėl niekas neirodineja ar nera. Tu turi is anksto savo teiginiams duoti legit argumentus nes tavo teiginiai turi tureti pagrinda taip teigti. Jei argumentų su teiginiu nepateiki tavo teiginiu niekas netikrins automatiskai visi traktuos kad tu nusisneki. Todel mes negalim irodyti kad dievas yra. Tie kas sako kad jis yra nepateike irodymu vadinasi teiginys moksliskai neteisingas ir krenta i pseudo mokslo sriti. Bet tu kaip imbecile iskeli sakai "irodyk kad nera/neteisus". Išmestas is mokslinės diskusijos ta pačia sekunde butum xD

557

Valdas čia dvasiškiai tobulėja. Mes stebim.

558 (redagavo Valdas 2018-10-02 11:08)

Kiek galima kartoti tą patį. Pavalgote žalios mėsos. Tada virtos ir keptos - ir sužinote smegenų protingumo skirtumą.

Tokių bandymų su mano smegenimis rezultatai:

1. Virta/kepta kiauliena: poreikis domėtis automobilių, lėktuvų sandara, jų detalių sandara, veikimu. Kalbų mokymasis ir kt. Žalia kiauliena: baziniai veiksmai raumenimis atliekami labai efektyviai, poreikio protiniam darbui nėra.

2. Virta/kepta vištiena: poreikis domėtis naujausiais teisės aktais, įstatymais kodeksuose, skaityti apie, pavyzdžiui, cžv veiklą ir kt. Žalia vištiena: poreikio tokiam protiniam darbui nėra.

Šių faktų išvada ta, kad protinio darbo ar reikiamo protingumo protinio darbo, be virtos/keptos mėsos - nėra. O tai reiškia, reikiamas protingumas ir intelektinis progresas, buvo ir yra palaikomas - ne žalios, o virtos ir keptos mėsos valgymu.

559

Valdas parašė:

Kiek galima kartoti tą patį. Pavalgote žalios mėsos. Tada virtos ir keptos - ir sužinote smegenų protingumo skirtumą.

1. Virta/kepta kiauliena: poreikis domėtis automobilių, lėktuvų sandara, jų detalių sandara, veikimu. Kalbų mokymasis ir kt. Žalia kiauliena: baziniai veiksmai raumenimis atliekami labai efektyviai, poreikio protiniam darbui nėra.

2. Virta/kepta vištiena: poreikis domėtis naujausiais teisės aktais, įstatymais kodeksuose, skaityti apie, pavyzdžiui, cžv veiklą ir kt. Žalia vištiena: poreikio tokiam protiniam darbui nėra.

Šių faktų išvada ta, kad protinio darbo ar reikiamo protingumo protinio darbo, be virtos/keptos mėsos - nėra. O tai reiškia, reikiamas protingumas ir intelektinis progresas, buvo ir yra palaikomas - ne žalios, o virtos ir keptos mėsos valgymu.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pala reik sito klausimo paklaust kokio nors genetikos eksperto, pvz kokio daktaro idomu ka jis pasakys. Greiciausiai kad tokio pobudzio pacientai turetu kreiptis pas psichikos sutrikimo daktara.

NETURI TU IRODYMU SITAM SUDUI PAGRISTI NES JU NERA.

560

Valdas parašė:

pavalgau zalios vistienos, kiaulienos ir paskaitau forumas. Tada susidarau nuomone kad tu normalus (poreikio protiniam darbui nera).  Tada pavalgau keptos vistienos, kiaulienos ir pamatau kad tu visiskas ligonis ( kepta mesa aktyvuoja smegenu veikla). Isvados: arba keisk teorija arba liksi idiotu