561

Re: Dvasinis tobulejimas

Valdas parašė:

Kiek galima kartoti tą patį. Pavalgote žalios mėsos. Tada virtos ir keptos - ir sužinote smegenų protingumo skirtumą.

Tokių bandymų su mano smegenimis rezultatai:

1. Virta/kepta kiauliena: poreikis domėtis automobilių, lėktuvų sandara, jų detalių sandara, veikimu. Kalbų mokymasis ir kt. Žalia kiauliena: baziniai veiksmai raumenimis atliekami labai efektyviai, poreikio protiniam darbui nėra.

2. Virta/kepta vištiena: poreikis domėtis naujausiais teisės aktais, įstatymais kodeksuose, skaityti apie, pavyzdžiui, cžv veiklą ir kt. Žalia vištiena: poreikio tokiam protiniam darbui nėra.

Šių faktų išvada ta, kad protinio darbo ar reikiamo protingumo protinio darbo, be virtos/keptos mėsos - nėra. O tai reiškia, reikiamas protingumas ir intelektinis progresas, buvo ir yra palaikomas - ne žalios, o virtos ir keptos mėsos valgymu.

https://akphoto1.ask.fm/260/682/045/910003030-1qb8ngm-78nmlir270j7gbk/original/549792_362541910528204_39037137_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-DHr5Zz4buD0/U_uR9HxyEWI/AAAAAAAAB7o/u18KUkUna2w/s1600/51632233.jpg

562

Valdai, ką tu studijavai?

563

Eugis parašė:

studijavo instrukcijas kaip baigt 5 klases.

564

Deivil parašė:
Eugis parašė:

studijavo instrukcijas kaip baigt 5 klases.

Deja jam nepavyko...

565

Nu nesakyk, gal jį jau 7 kartus iš profkes metė big_smile

566

Valdai, ko Tu buvai tada pavalgęs, kai mane iškeikei?

567

Ruoskites, tuoj bus ataka

568

Laimute parašė:

Valdai, ko Tu buvai tada pavalgęs, kai mane iškeikei?

ozio birkos jauciu
Kai uzvalgo valdas ozio birkos pradeda nebemegti Laimos vardo tautybiu genu

569 (redagavo Valdas 2018-10-03 13:56)

Kam tu taip stengiesi? Tu juk man kaip pacientas psichiatrinėje. Kokia prasmė tai daryti? Turėtų būti priežastis, kodėl taip vargsti.

I like this one. It defines your intellect (on the left).

http://pipocaenanquim.com.br/wp-content/uploads/2013/05/602105.jpg

570

Valdai, sovietmeciu ministerijoj dirbai?

571

Eugi, pisai panterą zoologijos sode? Ar tabore? Grįžai po dozės ir nežinai, ką daryti, todėl rašai čia?

572

Nelabai logiskai rasai. Apsispresk kas, ka ir kur piso

573

Taboro beždžione - atsakyk į klausimą.

574

Kad tu stukacius buvai

575

Oj ne, nepataikei. Aš nebent galėjau šaudyti tokius, kaip tu. Niekada nepraleisčiau progos pats nušauti tokį tokiais laikais, nei vietoj to įskųsti. Vėžį reikia naikinti savo rankomis, taboro barškuti.

576

Tavo daina - Za rodinu! Za Ivana!

577 (redagavo Valdas 2018-10-03 14:58)

Tai kad aš pusiau lietuvis, deb ile. Jūs tai rusų kekšės ir panašūs atsilikėliai. Kekšės tai reiškia šū dų rūšis. Taip vadinama nusikaltėlių rūšis.

578

Eugi, tu esi toks pakalikas, o viską rašai ant manęs. Mirtum tais laikais kaip išdavikų kekšė prieš lietuvį.

579

Valdo sekmei tikekimes policija niekada nepamatys siu forumo zinuciu nes muila kilnos ir labai greit suzinos kas yra nigeriu genai jo siknoj tiesiogine to zodzio prasme.

580 (redagavo Valdas 2018-10-03 15:04)

Tik nereikia taip perdėti, kastrate. Be to. Palyginimai teisingi, kur kaip nigeriai pagal konkrečius parametrus. Taip, kad neapsiverk.