641

Re: Dvasinis tobulejimas

Nu juk ne vyrus kaip kai kurie

642

Valdas parašė:

Tai jo IQ įspūdingas ar ne?

Nevykėli, nesiardyk. Pasiieškok straipsnių, nes aš dėjau ant tavęs. Apie rūšis jau anksčiau rašiau, bet tavo smegenys durnos, todėl matyt praleido. Man įdomu, ar tu totorių beždžionė ar ne? Nes iš elgesio panašus. Ar jų draugai - čigonų taboras? Intelektas turėtų būti atitinkamas.

Nu ir viskas aisku
Valdas pute negalintis pagristi savo paties teiginiu.

Tu net ne tik kad neprotingas,
Tu net nevyras

643

Valdimir Putin

644

Tau jau kartojau, atsilikėli, kad gali nieko neberašyti, nes esi durnas. Intelekto impotentas, nesugebantis susirasti straipsnių ir kitų šaltinių. Besmegenis nevykėlis.

645

O Valdas skaito 1993 respublika. Kartais ir 1978 pobeda

646 (redagavo Valdas 2018-10-04 15:33)

Eugi, tau laikas keliauti į tailandą. Tam avigalviui irgi. Maždaug ten būtumėte kaip namie.

647

Valdas parašė:

Tau jau kartojau, atsilikėli, kad gali nieko neberašyti, nes esi durnas. Intelekto impotentas, nesugebantis susirasti straipsnių ir kitų šaltinių. Besmegenis nevykėlis.

Nesugebu susirasti nes ju nera.

Arba jeigu yra tai jei tu toks protingas ir didysis autistu dievas
Surask uz mane, parodyk man koks as durnas surasdamas straipsnius knygas ir kitus mokslinius saltinius irodancius jog yra zmoniu rusys pagal kazkokia genetika ir kad uzvalges mesos ar ko ten tau rusai pradeda patikti.

Arba irodai arba tu duxas kuris tik savo lupom mosikuoja kaip pute i kaire ir i desine bet negali prisiimt atsakomybes uz savo zodzius ir juodai nusisneka.

648

Kis kis kis kis pute pute valdukai pute pute pute kis kis kis

649

O Valdas i siares koreja mokytis komunizmo subtilybiu

650

Pirma paieškok, ir tada galėsi rašyti, kad nėra, nevykėli. Nesugebi net paieškoti, todėl esi kaip be kiaušų.

651

Valdas parašė:

Pirma paieškok, ir tada galėsi rašyti, kad nėra, nevykėli. Nesugebi net paieškoti, todėl esi kaip be kiaušų.

Taip nemoku, taip as kausas.
Surask uz mane.

Ar tu pute ir zinai jog nera tokiu irodymu?

652

Tatarstano beždžionė ir taboro švirkštų platintojas - super duetas. Bet ne Lietuvoje.

653

Valdas parašė:

Tatarstano beždžionė ir taboro švirkštų platintojas - super duetas. Bet ne Lietuvoje.

Kolkas matau kruva izeidinejimu bet nei vieno rimto mokslinio irodymo pagrindziancio zmoniu rusis ar maisto itaka pomegiams.

pute pute pute kis kis kis valduk

654

Ne, turėsi pats surasti. Negali būti bekiaušė ameba. Turi naudotis galva ir aktyviai ieškoti, o ne prašyti mamytės ar tėvelio, kad atneštų ir paduotų.

655

Valdas parašė:

Ne, turėsi pats surasti. Negali būti bekiaušė ameba. Turi naudotis galva ir aktyviai ieškoti, o ne prašyti mamytės ar tėvelio, kad atneštų ir paduotų.

atmaskes atmaskes atmaskes...

viskas su tavim aisku tegu mato visi dabar ateje i foruma koks autistas tu esi.

656

Pasižiūrėk į savo krūvą įžedinėjimų, beproti. Ar tiesa tave žeidžia?

657

Tegul visi mato, kad esi nevykėlis, nesugebantis susirasti straipsnių, O TIK MYŽTI, KAD KAS PADUOTŲ.

658

Valdas parašė:

Pasižiūrėk į savo krūvą įžedinėjimų, beproti. Ar tiesa tave žeidžia?

Isduosiu paslapti tau.

Moksle tas kas teigia tas ir irodineja.

Neatejo galilejas ir nepasake kad zeme sukasi aplink saule jei netikit patys susiraskit.

Tu teigi tu turi ir irodyti.
Bet as maniau kad tai akivaizdu ir cia tik as toks idiotas akivaizdziu dalyku nesuprantu?
Tai kaip cia dabar taip buvo valdai ka?
visai suputejai?
kis kis kis pute

659

Panevezy vyras mete obuoli zmonai i nosi, dukrai apelsina i galva. Galvoju, ar kartais cia ne... Eem vienas toks veikejas

660 (redagavo Valdas 2018-10-04 15:44)

Tatarstano asilams aš nieko neįrodinėju. Tokie turi patys susirasti informaciją, kad įrodytų, jog nėra nevykėliai medžiotojai, nesugebantys sumedžioti grobio. Be to, tu ne mokslininkas, o asilas, todėl su tavim negalima elgtis kaip bendraujant su mokslininkais ar apie mokslą. Zoologijos sode niekas nemano, kad narvuose esantys padarai, yra verti rimtų diskusijų. Nes net pateikus informacijos esmės pradžią, pastebima akivaizdi atmetimo reakcija, todėl toliau nereikia nieko daryti. Tik pamėtyti sausainių ir eiti namo.