Deivil parašė:Laimute parašė:Manęs ne kutena kieno tema. Nepatinka - užsidaryk. Ilgai laukei progos, kad man įkąsti galėtum. Su tamsta reikalas aiškus. Daugiau nei žodžio į tavo pusę. Absoliutus Ignor.
Jinai ne tiek ezoterike kiek erezijike xD
Kvanka vienuole padaryta desimt kart per ausi, dabar glusa.
Ko nezinai -geriau neliesti. Juk viskas grista jums patiens, kai prades grizineti-nekaltinkit nieko. Kas nutinka musu gyvenimuose, nutinka todel, kad gyvenam neteisingai, juodinam vienas kita. O ka skiriu Kristinai.....tai tikrai tik todel, kad jai reikia daug mokytis, nes kitaip ir iseis nelaiminga. Viska galima pakeisti.
Kas liecia vienuole, tai ka as darau-yra nuostabu, daug zmoniu mokosi is savo ir kitu klaidu ir jiems reikalinga pagalba, patarimas. As esu civilis zmogus, dirbu, dar ir mokausi...taip kad mano gyvenimas pilnas ir ydomus, ne tusciais posteingavimais netausi ir gyvenu,o gyvenu tuo ka mokau ir mokausi. As moku myleti, net tokius uzsispyrelius, kaip tu mano mielas vaikine ir tavo zodziai manes nezeidzia, tik tu pats nesupranti kokia duobe sau kasi ir tai nera gasdinimas, toks Kosmoso Istatymas, ka siunti tas grista bumerangu ir mes cia gyvename tam, kad ismokti pazinti ir paklusti Kismoso Istatymams ir niekada nevelu pasakyti Atsiprasau ir oradeti naujai siprast gyvenima. Zinau, kad dar toli tau iki to, bet tu turi ziniu, reikia tik jas teisingai panaudoti.