21

Re: Apie paprastus vaikinus ir merginas

nu jo,o negeriau tiesiai pasakyt,kad nenori?

22

Justina21, norejau pasiteiraut. ar klausi apie tokius zmones, su kuriais faina susirasinet ir pan, bet nieko daugiau? ar apie "paprastus ir niekuo neissiskiriancius"? bo matau kad arba as ne taip klausima supratau, arba visi pasisake.. aciu uz atsakyma!:)

23

man tai idomu kaip ta zmogaus paprastuma isivaizduoja tos temos autorius,justina21???man tai paprastumas tame kai randi bendra kalba su zmogum yra apie ka bendraut...

24

as paprastuma isivaizduoju, kad zmogus nepasikeles, nu paprastas.. toks, prie kurio gali nebijot apsigedint, nes jam tokie dalykai nerupi, kaip pvz: kuria sakute valgyt ar valgyt rankomis big_smile zemiskas ir sakyciau kaimiskas.. va smile geraja to zodzio prasme.

25

as tai manau kad kiekvienas zmogus kazkuo ypatingas, net savo paprastumu gali buti ypatingas. Man pvz svarbu kad zmogus turetu savo nuomone ir sugebetu ja apgint - vat tada idomu. O jei kazkieno issakytus zodzius take for granted - vadinasi zmogutis kiauras big_smile

26

Aleksandras, 21 parašė:

gaila paprastu merginu nera tiek daug... smile

yra:) bet per tas "nepaprastos" nebematot:D

27

paprastumas tai nepasikelimas,kaip ir rase Aleksandras:prie kurio nebijai apsigedint,ar nusisneket kokia nesamone. Toks zmogus,kuris reaguos normaliai net tada kai tu kvailai elgsies ir nesakys "man tai nelygis"

28

Justina, 21 parašė:

paprastumas tai nepasikelimas,kaip ir rase Aleksandras:prie kurio nebijai apsigedint,ar nusisneket kokia nesamone. Toks zmogus,kuris reaguos normaliai net tada kai tu kvailai elgsies ir nesakys "man tai nelygis"

tokiu tikrai yra, matyt dar nepasitaike, arba pato ne tokius pasirenki.. palauk, viskas ateis su laiku smile

29

na nzn,manau,kad as cia pakankamai seniai,kad galeciau zmones atpazint net is paprasciausiu laisku...tiesiog dabar ypac vaikinai nemoka bendraut:)

30

na, tikrai, yra nemazai, kurie nemoka, bet kad ir kiek cia bebutum, is laisku zmoiu nepazinsi.. smile as inete irgi nepasakyciau, kad trumpai, bet tai kas vyksta cia tai tikrai neatitinka realybes smile bet paprastu vistiek teko sutikt smile vadinasi dar neismire big_smile

31

realiai yra visai kitaip tik tuo,kad zmogus negali nuslepti kaikuriu akivaizdziu detaliu,o visa kita gali buti taip pat ir realybeje..

32

manau internete kaip ir gyvenime yra visokiu zmoniu vieni atvirasirdziai kiti vaidmainiai...yra paprastu zmoniu su kuriais lengva bendraut

33

vistiek daugiau tu kurie yra nenuosirdus

34

labiausiai vertinu

35

ka??nenuosirdzius zmones?

36

hmm manau kad tokiu dar liko...bent jau ash wiena is tokiu..taj va ziaurei nemegstu pasikelusi zmoniu  fuiii!!!:)

37

kadanors ir tu tapsi viena is ju,juk tau tik 11....

38

nea jau nebeliko smile tik gal keletas :pp

39

paprastumas paprastumui nelygu...vienam paprastumas yra tarkim kuklumas,neissisokanti isvaizda ir pan.,o kitam atwirksciai.. smile o apie nuosirdzius zmones,na esu optimiste,tad manau,kad ju vis dar yra...na aisku su ziburiu ieskot reik,bet rast imanoma... :]:D

40

paprastas zmogas yra tas kuris yra originalus, turintis savo as, nevaidinantis, neveidmainis, nesistengiantis kitiem itikti, nepadlaizys.tiesiog savas.