Tema: Žmona tapo pasyvi lovoje
Sveiki , esam vedę jau tris metus,abiems po 30m, prieš santuoką dar metus susitikinėjom.Pradžioj sekse buvo viskas puiku. Geismas buvo abipusis, nei vienas nei kitas jokių tabu neturėjom.Būdavo kiekvieną kartą mylintis oralinis abipusis kaip preliudijos dalis, būdavo kartais oralinis jos atliekamas man arba aš pamalonindavau ją.Kartais užsiimdavom analiniu, jos pačios iniciatyva.Moteris rodydavo šiokią tokią iniciatyvą lovoje, būdavo pati ir inicijuodavo seksą.Aš pats visada dėl jos stengdavaus maksimaliai ir jokių problemų, nesusikalbėjimų sekse nebuvo, atsisakymų tuom užsiimt nebūdavo, orgazmą patirdavo kaskart.Praėjus dviems metams santuokos , mano moteris tapo tingi lovoje ar kaip čia išsireiškus egoistė.Seksą inicijuoju visada tik aš.Kartais būna atsisako, bet dažniausiai nepriestarauja tai mylimės.Mylėjimasis toks, kad viską darau tik aš, ji tik guli ir mėgaujasi.Jokio aktyvaus veiksmo iš jos pusės, jokiu pozu kaip ji ant viršaus, jokio oralinio man ( gavau du kartus per du metus, per atostogas), jokiu sexy apatiniu ir panašiai.Kažkada pati kalbą užvedė ar man ko trūksta lovoje, kokios mano fantazijos.Issiaiškinom abiejų norus.Ji norėjo pabandyt vibratoriu nes nebuvo bandžius, aš greit igyvendinau jos nora, jai patiko, viskas ok.Mano noras buvo toks paprastas- tiesiog man patinka oralinis.Norėjau jo gaut dažniau.Po kurio laiko pasiteiravau kodėl gi ji man to niekada nepadaro - gavau atsakymą - tiesiog jai nebepatinka tai daryt.Gal taip gali būt, bet keista, jei žmogus tris metus tai darė neprašomas, o dabar pradėjo nepatikt.Nejau taip būna?Higiena pas mane tikrai gera, tvarka toje zonoje yra...Niekada nesu jai baiginėjęs i burną nes jai nepatinka ir iš savo pusės nieko bloga neįžvelgiu.Jai padarau kunilingą kaskart mylintis, man tai patinka.Jai irgi [:)]