Kaip ir minejau, tai yra islaidos uz praejusius metus. Nepirkau pernai nei saldytuvo, nei kitos buitines irangos. Kas del draudimu, tai apie juos esu neigiamos nuomones ,todel jokiu draudimu nesu gyvenime turejes isskyrus viena privaloma - masinos draudima. Automobilio apziura ir remontas pas mane karta i metus vykdomas ,ir visada isitenku i 300 eur suma. pats neremontuoju. Automobilis labai senas, todel remontas palyginti pigus.
Kaip sakoma geriausias biznis- tai prekyba zmoniu baimemis. Ir is to puikiai gyvena ne tik draudimo kompanijos ,bet ir pati valstybe.
Kas del amortizacijos - jus teisi. kazkada ateis laikas ,kai reikes daryti remonta arba keisti buitine technika ir pan. tada islaidos bus kitos. Bet gyvenant vienam ,tai nutinka ypatingai retai. Pries tai gyvenau bute ir ji atremontavau, pragyvenau ten 14 metu ir pardaviau kaip "neseniai suremontuota" ,pirkejai net dziaugesi ,kad gavo suremontuota buta.
Zoles pjovimo turiu daug ,apie 40 aru. Pjaunu pats, per siuos metus isejo 20 litru benzino vien zolei pjauti. Siol islaidos iskaiciuotos i "kitas " islaidas.
manau didele dalis zmoniu turi perdaug noru . Tai senas auto jiems nelygis, tai telefona reikia keisti bent karta i du metus, tai skalbianke kazko nesisuka, tai metam lauk, perkam kita. Nors ten uztektu pora varztu atsukti ir kontaktus pravalyti.
Pazystu zmoniu ,kur uz mane uzdirba kelis kartus daugiau, o paskende skolose ir sugedus saldytuvui isigyti kita jau butu issukis. Na ,bet uztai kieme du nauji auto,...