Re: Ar tikrai merginoms patinka prisikvepinę vaikinai?
man patinka, bet kvepalai neturi dominuoti kuno kvapo.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar tikrai merginoms patinka prisikvepinę vaikinai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
svarus kunas bekvapis.
apart to kokias priemones buvo svarai palaikyti naudojamos ir ju sudeties kvapai
Nors be kvapo buna ne visos kuno vietos
Kūnas negali būti bekvapis. Jis gyvas organizmas.
Kūnas negali būti bekvapis. Jis gyvas organizmas.
Kai kuriu kvapu tiesiog mes neuzuodziame
Ieva parašė:Kūnas negali būti bekvapis. Jis gyvas organizmas.
Kai kuriu kvapu tiesiog mes neuzuodziame
Taip.
Dar kitas dalykas, prtiklauso kada ir kodel suprakaitavo tas asmuo budamas su mergina. Nes jei tai vyko sekso metu tai cia jau kaip sakoma tenka pakenteti kol iki duso nedaeinama.
visada kvepiu ir sulaukiu komplimentų, toks jausmas, kad kiti nesikvėpina. vyrukai, kas vyksta?
Būtent.
o as lieku istikimas sau. ateinu i prekybcentri prisikvepinu brangiausiais kvepalais uz 150 eur is testeriu ir kol konsultantes mane nepastebejo pabegu. viena karta net uz kelis tukst prisikvepinau bet brangus kvepalai ilgiau kvepia
Laimutė parašė:man patinka, bet kvepalai neturi dominuoti kuno kvapo.
Būtent.
Maloniai kvepiantis vyras - jėga. Svarbiausia, kad būtų saikingai ir kvepalai neužgožtų pernelyg natūraliaus švarios odos kvapo.
Ieva parašė:Laimutė parašė:man patinka, bet kvepalai neturi dominuoti kuno kvapo.
Būtent.
Maloniai kvepiantis vyras - jėga. Svarbiausia, kad būtų saikingai ir kvepalai neužgožtų pernelyg natūraliaus švarios odos kvapo.
o jeigu vyras pasikvepina tam kad nuslepti neplautu kojiniu kvapa?) juk kvepalai tam ir buvo sugalvoti lad slepti nemalonius kvapus
Laimutė parašė:Ieva parašė:Būtent.
o jeigu vyras pasikvepina tam kad nuslepti neplautu kojiniu kvapa?) juk kvepalai tam ir buvo sugalvoti lad slepti nemalonius kvapus
Tada dar labiau smirda. Kvepalai tik ant švarios odos kvepia.
Laimutė parašė:Ieva parašė:Būtent.
mitas, sėkmingai paplitčs - oj, iki mūsų vien kvailiai ir murziai gyveno....
Egipte žmonės nesiprausė? Indijoj? Nejuokaukit....
Konstantinas parašė:Laimutė parašė:Maloniai kvepiantis vyras - jėga. Svarbiausia, kad būtų saikingai ir kvepalai neužgožtų pernelyg natūraliaus švarios odos kvapo.
mitas, sėkmingai paplitčs - oj, iki mūsų vien kvailiai ir murziai gyveno....
Egipte žmonės nesiprausė? Indijoj? Nejuokaukit....
Čia murziai prancūzai išgalvojo, kad kvepalai naikina nešvaraus kūno kvapą ir atbaido utėles
anksciau nusiprausti buvo tik aukstuomenes privilegija o paprasti zmones gyveno purvini
Kur jau purvini...Žmonės prausėsi šulinių, upelių vandeniu, turėjo pirtis ir pnš. Žinojo priemones, kaip apsigint nuo blusų ir utėlių.
Kur jau purvini...Žmonės prausėsi šulinių, upelių vandeniu, turėjo pirtis ir pnš. Žinojo priemones, kaip apsigint nuo blusų ir utėlių.
cia Andre pateike pavyzdi apie Egipta) susirask tu ten suliniu ir upeliu. ir zinok ziema maudytis saltam upelyje nera visai malonu
Ieva parašė:Kur jau purvini...Žmonės prausėsi šulinių, upelių vandeniu, turėjo pirtis ir pnš. Žinojo priemones, kaip apsigint nuo blusų ir utėlių.
cia Andre pateike pavyzdi apie Egipta) susirask tu ten suliniu ir upeliu. ir zinok ziema maudytis saltam upelyje nera visai malonu
Vandenį mokėjo pasišildyt. Vyrai net sniegu prausdavosi. Na, o Egipte, kaip ir kitose panašiose šalyse, skusdavo visus plaukus, nešiojo perukus, o vyrai dirbtines barzdas. Prausėsi aliejumi, pienu ir karštu vandeniu pirtyse.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar tikrai merginoms patinka prisikvepinę vaikinai?