Re: Koky zaidima paziulytumes zaisti?
joa su dyskem.. poto atsidaro sega o poto ir sony playstation o tada ir sededawom kompiterinese ir leisdawom tewu litukus..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joa su dyskem.. poto atsidaro sega o poto ir sony playstation o tada ir sededawom kompiterinese ir leisdawom tewu litukus..
nu as kompiuterinese neikada nesedejau.. mes tik su tevuku zaidavom pamenu su tom "dyskem" bet jau nebeprisimenu koki zaidima...
mario gal?
gal.. tikrai nepamenu, nors mes dar ir su masinytem kazkokiom ten vazinedavomes.. ir man atrodo biliarda ten zaisdavom.. cia gal ir ne tais laikais.. jau tikrai nebepamenu.. nes tiek metu praejo ;D
joo zilitono bilijardas smagumelis buva. dar man patiko tankai
Laba diena, tj va as siulyciau pabandyti Lineage2, siaip paneles ji losia ir gan su dideliu susidomejimu.
siaip gan geras zaidimukas "resident evil 4" kas dar nebande,siulau pabandyti!
Laba diena, tj va as siulyciau pabandyti Lineage2, siaip paneles ji losia ir gan su dideliu susidomejimu.
kas cia per velnias?
FIFA 2006 ir labai geri PRINCE OF PERSIA nauji visi
nors as ir mergaite bet man tai lb lb lb lb lb patinka LINEAGE2 ziariai ydomus LINEAGE2 C4 ar c3 ydomu pabandykit:-]:-]:-]:-]:-] cia jo paveiksliukai is zaidimo lievi bet kitu neradau......
Aleksas, 19 parašė:Laba diena, tj va as siulyciau pabandyti Lineage2, siaip paneles ji losia ir gan su dideliu susidomejimu.
kas cia per velnias?as aleksui pritariu lb ydomus geimas pabandykit kada
Lukas, 20 parašė:Aleksas, 19 parašė:Laba diena, tj va as siulyciau pabandyti Lineage2, siaip paneles ji losia ir gan su dideliu susidomejimu.
Cia tipo final fantasy stiliuje, tas lineage2?
seip tas lineage uzknisa poto ! geriausia muonline ! serwas su mazu exp ! mu.lv ! geras serwas
nu man tai vistiek lineage 2 ydomiauias bet ne bfd servas yra kietesniu servu pvz radau kur silena meta kelis mlj greit lvl uzkeli per diena 80lvl arba turiu kur per kelias dienas uzkeli 80lvl=] ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Greta, 12 parašė:Lukas, 20 parašė:Aleksas, 19 parašė:Laba diena, tj va as siulyciau pabandyti Lineage2, siaip paneles ji losia ir gan su dideliu susidomejimu.
Cia tipo final fantasy stiliuje, tas lineage2?
nu ne lb
kuriems patinka lineage2 tie jega
as siuliciau cs
cs jega arba wlf cia tai tikrai jega
Paprastas bet idomus game , www.combats.ru arba tiems kas nesupranta ir nemoka rusishkai combats.com
na jo bet vistiek l2 ydomus bet pradeda atsibost liewi servai nes addenos letai renkasi o apie lvl patylesiu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?