Re: suaugęs vyras "pameta galvą" - normalu?
Vytautai, nu, progresas... santykiai pries 15m. Aptariami per radija, vos ne kaip serenada praeiciai girdi os Skaivos mikrofono nu ir kas, kad metai nesutampa or ten greiciausiai svetima istorija o dabar moteris, draugisku veido bruozu pasakoja internete apie folklora sudetingai kazkaip i viska ziuri tu aisku, sudetingi zmones yra idomu, bet siaip apsisunkina labai daug kas...
šiaip suprantu, kad beveik niekas tokių asmeninių detalių neatskelidžia betkam(gal tik antroje išgertuvių dienoje sugėrovui mielu veidu...:D)... kogero padariau klaidą tuom pasidalindamas, pats už savo pasiryžimus nelabai atsakau. Bet Elle jeigu perskaitytum atidžiau mano ankstesnę žinutę, tą istoriją su Skaiva ištraukiau tik dėl dežavu jausmo, tavo šitas komentaras visiškai pro šalį... "ką galėtų pasakyti padorus vyras?" bendrai atskleistomis detalėmis neatsakei, tačiau aš atsakymą į šį klausimą turiu pats senai ir tikrai, gal galvojat kad "paprasčiausiai pasiūstų toli toli..." aš ne toks ir sugedęs kartais būnu, man smagiau galvoti, kad - moteris jau senai išlipusi iš to traukinio ir konstruodama kosminį laivą, susiprotės- ėjo, kad to traukinio ieškoti jau senai neverta... tikiuosi mano atveju taip ir yra... šiaip manau - gal iš ties per mažai dulkinuosi arba bent išgerti galėčiau tankiau, gal kas pakurs grupę, kur rašyti galėtų tik išgėrę asmenys?:D ačių Dievui Roland apie gausę meilužių šeimyną - polemarija temą jau pakūrė, bet jaučiu pats savo noru iš ten išsibaninau...:/
p.s. Elle, nepyk kad užsigavau, ir pastūmiau elinį kartą. "sudėtingas" nesamones aš čia išdarinėju. esu keik šiknius - dažnai mėgstu pasijuokti iš žmonių krečiančių nesamones, bet pats kai taip darau - labai nemėgstu kritikos:D.