Re: Ką aš sužinojau apie meilę
Ieva, so schlimm ist es noch nicht. Die Liebe ist da, sie hat bloß eine andere Dimension und Bedeutung angenommen. Schade nur, dass die Leidenschaft weg ist. Alles gut , aber danke.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ieva, so schlimm ist es noch nicht. Die Liebe ist da, sie hat bloß eine andere Dimension und Bedeutung angenommen. Schade nur, dass die Leidenschaft weg ist. Alles gut , aber danke.
ein Stückchen Pessimismus: weiter es wird noch schlimmer
Fjord parašė:Ieva, so schlimm ist es noch nicht. Die Liebe ist da, sie hat bloß eine andere Dimension und Bedeutung angenommen. Schade nur, dass die Leidenschaft weg ist. Alles gut , aber danke.
ein Stückchen Pessimismus: weiter es wird noch schlimmer
Na super... Das baut auf
Wird nicht schlimmer. Das ist nur vorübergehend. Was die Leidenschaft anbetrifft, sollte man etw.einfallen lassen, es gibt so viele Möglichkeiten...
was macht Laimute heute? warum sie ist nicht da? Laimute komm zu uns bitte)
Ieva nuėjo hebrajų mokytis, nes gėda mokėti vokiečių, nemokant savo.
Ta meilė tokia trapi - kiek besaugotų ją, kaip nors vistiek 'sustoja širdutės' nuo jos, ir pakrypsta viskas kita linkme. Tuo meilė ir įdomi. Nekintamumas ją sugadintų.
Ta meilė tokia trapi - kiek besaugotų ją, kaip nors vistiek 'sustoja širdutės' nuo jos, ir pakrypsta viskas kita linkme. Tuo meilė ir įdomi. Nekintamumas ją sugadintų.
Įdomi mintis
Ieva nuėjo hebrajų mokytis, nes gėda mokėti vokiečių, nemokant savo.
Kas čia per naujienos ?
Aš jai parašiau asmeninę žinutę su replika apie tai. Kodėl ji moka ne tą kalbą.
nea tikroji meile yra amzina. jei tavo meile trapi reiskia ji netikra
Aš jai parašiau asmeninę žinutę su replika apie tai. Kodėl ji moka ne tą kalbą.
Nu ir padauža tu...
Man nepatiko jos požiūris į save.
Konstantinai, tikra meilė yra tikra tol, kol neatsiranda genetiškai tinkamesnis žmogus. Ji tokia pat tikra kaip noras masturbuotis. Išgeri kavos ir meilė dingo.
Konstantinai, tikra meilė yra tikra tol, kol neatsiranda genetiškai tinkamesnis žmogus. Ji tokia pat tikra kaip noras masturbuotis. Išgeri kavos ir meilė dingo.
Nepritariu.
Kodėl?
Meilė yra kiekviename iš mūsų, jeigu esam sąmoningi, sveiki žmonės. Mes ja dalinamės ir su kitais. Jeigu turim kokių nors problemų, netenkam jėgų savyje jį puoselėti, tuomet šis jausmas priblėsęs arba net užgesęs. Įsimylėjimas, taip, jis trumpalaikis. Anot šv.Pauliaus - meilė kantri. Bet " nešerkim perlų kiaulėms", anot Kristaus. Taigi- būkim sąmoningi. O visa kita, tai svaiginimasis, orginės būsenos, jos ok iki tam tikro laipsnio, bet trumpalaikės.
Meiles nebuna
Meiles nebuna
o kam tada gyventi jei meiles nera?
Meiles nebuna
Reiktų įsigilint į save ir pagalvot, ką mes mylim, kam linkim gero, kam norim suteikt džiaugsmo, švelnumo, kas mus žavi ir pnš. Tai ir bus meilė. Ir tą jausmą reikia nuolat gaivinti, puoselėti.
Jeigu tų jausmų, emocijų nėra, jeigu viduje tuštuma, niekas nedžiugina, niekam nejaučiam prielankumo, net nekenčiam, tuomet aišku, kad su mumis kažkas netaip, kažkas nepasėjo mumyse to poreikio, tuomet reikėtų išsiaiškint, analzuot save, domėtis psichologija, savo praeitimi, vaikyste. Svarbu atpažinti ir bandyt save suprasti, ugdyti.
Bet gali atsitikt ir taip, kad ir liksim mizantropiški keistuoliai. Jeigu tai tenkina, tai ok.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę