Re: Grazi ar sexuali?
visos panos moka buti sexualios jei tik nori pasiekie visko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Grazi ar sexuali?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Eilini karta rasai beleka..:D Nei visos sugeba, nei esa, nei pasiekia..
banalus pasakymas, bet ji turi buti savimi
tomai, visiskai suprantu apie ka sneki. manes asmeniskai topines blondines visiskai netraukia (nu paziuret tai grazu bet ir tiek).. nu gal cia tik mano vieno tokia nesveika ypatybe, bet paprastos eilines panos kur kas labiau mane traukia tiek seksualiai tiek kitaip
Pritariu tavo minčiai, žmogus gražus ir daugiau apie ji nieko negali pasakyt- tuščias nėr ugneles, bet buna išimčių o tai jau klasika.
Viktorija, 24 parašė:visos panos moka buti sexualios jei tik nori pasiekie visko
ogi jei nori gali viska! merginos zavesys igimtas... tieisog reikia moketi juo naudotis neslepti, taciau atvirksciai padeti jam skleistis
Viktorija, 24 parašė:visos panos moka buti sexualios jei tik nori pasiekie visko
as turiu galvoje jei tikrai merginai koks vaikinas patinka.
tai padarys bet ka....visus vyrus suvilioti imanoma
Tomas, 26 parašė:Viktorija, 24 parašė:visos panos moka buti sexualios jei tik nori pasiekie visko
as turiu galvoje jei tikrai merginai koks vaikinas patinka
tai padarys bet ka
Jeigu visos sugebetu daryti ir padaryti betka..Neliktu nusivylusiu ir apsiverkusiu kad nelaimingai isikliopinosios ir t.t.. Ka jus cia svaixtat, nei jus galit betka nei jus visos pasiekiat..Taipat lygiai ir apie save galiu pasakyt kad betko pasiekti negaliu..Bet tikrai delto neverkiu, tiesiog jei matau kad neiseis tai pasiunciu nafik ir einu prie kitos.:D Tixliau eidavau kazkada..Dabar as jau turiu ko noriu..:D
as ne apie tai kalbu....suvylioti galima bet kuri vaikina o ar tie santykiai bus ilgalaikiai ir amzini kai bendrauji pamatai ,bet tai kita tema
Nu irvel grybauji.."Suvilioti galima bet kuri.."...:D Nu ne nebetkuri..Isikalk sau i galva...NEBETKURI..:D
na na turit turit jus vyrai kiekvienas savo silpnybiu,tik reikia rast...nesikalsiu i galva nes zinau pati tai isistikinau yra kaip yra.....gali nesistenkt manes aukleti
Tai tu isvis...zinai pati kad neiseitu betkuri, o priestai rasei kad iseitu..Vienu zodziu tu taip grybauji kad ojojoi..Pati save vartai..:D
nerasiau kad neiseitu sexsualiai suvylioti o kaip tik kad imanoma viskas(skaityk is naujo)...as gerbiu tavo nuomone ir matau kad esi kategoriskas bet nereikia but piktam ir pirsti savo nuomones man....visi mes cia sakome savo nuomone
As nepiktas, tik matau kad rasai beleka..tik tam kad rasyti..O tuo paciu ir visiskai nusisnekedama kad galima suvilioti betkuri..Taspats kas as sakyciau kad galiu suvilioti betkuria..Nu juokingai atrodytu..Nors man speju ir gerokai daugiau sansu suviliuti pana nei tau vaikina...As tau kartoju dar karta kad negalima bet kurio!!!:D Kaikurie, tame tarpe ir as nuo tokios netai kad sexualiai, bet ir siaip begtu kuo toliau..tu beviltiska..:DTodel tyngiu daugiau, nes tu rasai beleka..
gerai jau gerai nusileidziu tau nera cia ko pyktis ir tu neprovokuok be reikalo........kaip kas nori taip tas leidzia laisvalaiki internete,ne beleka o tai kas man patinka ar idomu,man patinka forumas ir tiek,patinka diskutuoti.......as ir neieskau viso pasaulio meiluziu
siaip nelabai megstu lysti kur du pesasi, bet beskaitant man kilo ideja kaip labai paprastai Viktorija ir Tomas galetu sita problema isspresti: jei Viktorija teigia, kad absoliuciai bet kuri vaikina imanoma suvilioti, tai tegu pabando suvilioti Toma. Ir bus viskas labai aisku...
Cha...:D Lina21 supaprastinu tau visa reikala..Pana esu mates is arti neviena..Taip kad patikek galiu spresti apie ja vien is mastymo..Juk cia daugybe yra temu kuriose ji pasisako..Ir apie grozi ir apie dar daugka..Todel jai sansu netai kad nulis bet dar ir i minusa gerokai.:D O jei rimtai man to visiskai nereikia kad mane viliotu betkas..:D
Terese18 kiek matau jos pasisakymus, tai kazkiek pazystu..ta prasme pazystu tiek kad nei viena jos mintis man nesukele simpatijos..O atvirksciai..:D
siaip nelabai megstu lysti kur du pesasi, bet beskaitant man kilo ideja kaip labai paprastai Viktorija ir Tomas galetu sita problema isspresti: jei Viktorija teigia, kad absoliuciai bet kuri vaikina imanoma suvilioti, tai tegu pabando suvilioti Toma. Ir bus viskas labai aisku...
nematau tikslo......
Cha...:D Lina21 supaprastinu tau visa reikala..Pana esu mates is arti neviena..Taip kad patikek galiu spresti apie ja vien is mastymo..Juk cia daugybe yra temu kuriose ji pasisako..Ir apie grozi ir apie dar daugka..Todel jai sansu netai kad nulis bet dar ir i minusa gerokai.:D O jei rimtai man to visiskai nereikia kad mane viliotu betkas..:D
Terese18 kiek matau jos pasisakymus, tai kazkiek pazystu..ta prasme pazystu tiek kad nei viena jos mintis man nesukele simpatijos..O atvirksciai..:D
as ir nenoriu simpatizuoti......
Tomas, 26 parašė:Cha...:D Lina21 supaprastinu tau visa reikala..Pana esu mates is arti neviena..Taip kad patikek galiu spresti apie ja vien is mastymo..Juk cia daugybe yra temu kuriose ji pasisako..Ir apie grozi ir apie dar daugka..Todel jai sansu netai kad nulis bet dar ir i minusa gerokai.:D O jei rimtai man to visiskai nereikia kad mane viliotu betkas..:D
as ir nenoriu simpatizuoti......
nu cia dabar....siaubas....is keliu pasisakymu,mat gali nustatyti koks zmogus....nieko nesakau,galima susidaryti siokia tokia nuomone,bet kad taip,tai ka as zinau....cia tai ziauriakas....:p
smagu ziuret kaip pokalbis rutuliojas kazkur i pievas o del to grozio ir traukos.... paprasciausiai kiekvieno skonis yra savitas,gal mes net patys konkreciai nezinome kas butent mus gali labai suzaveti... vieni dievina brutenes ir jos atrodo sexualiausios (ir nesvarbu ar grozis nerealus ar tik vidutiniskas), kitiems sexualiausios blondines ir i tas satenes net neziuri... gal tiesiog toks desnis kad atsirenkame savybiu ar bruozu "rinkini" kuris patenkina musu norus,igeidzius ir t.t...
smagu ziuret kaip pokalbis rutuliojas kazkur i pievas
o del to grozio ir traukos.... paprasciausiai kiekvieno skonis yra savitas,gal mes net patys konkreciai nezinome kas butent mus gali labai suzaveti... vieni dievina brutenes ir jos atrodo sexualiausios (ir nesvarbu ar grozis nerealus ar tik vidutiniskas), kitiems sexualiausios blondines ir i tas satenes net neziuri... gal tiesiog toks desnis kad atsirenkame savybiu ar bruozu "rinkini" kuris patenkina musu norus,igeidzius ir t.t...
Visiskai tau pritariu kad kiekvienam savo...grozis ir sexualumas yra savitas dalykas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Grazi ar sexuali?